Şimdi Ara

Bisiklet sporu için kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kask ve gözlüğe temas etmeyen kaliteli bir kullaklık arayışındayım. Fiyatı sebebiyle yurtdışından alabilirim ancak ses kalitesini bilen ve memnun olan birinin fikrine ihtiyacım var. Bana;

-Aftershokz Sportz serisi öneriliyor ama o çevresel sesleri engellemiyor ve gözlükle sorun yaratabilir.
    -Earhero ise tene temas ediyor bu sebeple terleme sonucu kablo yapısı bozuluyor.

(Ses kaynağım LG g3 olduğundan sadece kumandalı kulaklığa ihtiyacım var)

Yok mu “Audiophile” için bir önerisi olan?

Not: Öncelikle konuyu oyun kısmına açamazdım zira mikrofonlu ve başın üst kısmından takılan kulaklıklar daha çok öneriliyordu.Bisiklet sporu bölümü de benim için uygun olmazdı zira mp3 le bisiklet kullananların sayısı faz sayılmaz. O sebeple konuyu buraya açmayı uygun gördüm, umarım yanlış düşünmemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 29 Nisan 2015; 2:02:28 >

• quote:

ama o çevresel sesleri engellemiyor

Neden acaba ?

Tavsiye vermiyorum kendini yaralamana yardimci olmayacagim.
  • Sony nwz serisi bir cihaz kullanıyorum, yüzerken bone ve gözlük ile kullanıyorum, bisiklette kask ve gözlük ile nasıl çalışır bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Sony nwz serisi bir cihaz kullanıyorum, yüzerken bone ve gözlük ile kullanıyorum, bisiklette kask ve gözlük ile nasıl çalışır bilemiyorum.

Ben de o modeli yazmak icin konuya girmistim hocam. İyi nodeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hem audiophile ım hem de bisikletçiyim ama bisiklete binerken dinlemenizi önermiyorum...
  • JakX @
    MeNzA @
    Beni düşünüyor olmanızdan ötürü tekrar teşekkür ederim ancak bisikleti müzik olmadan kullanmam imkansız. En azından son 30 yıldır bu böyle.

altanpsx @ Sony nwz güzel bir ürünmüş . Ben başta belirtmeyi unutmuşum sanırım. Ses kaynağım LG G3 olacak. Sadece kumandalı kulaklığı işimi görür. Sony yahut başka marka da olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.