Şimdi Ara

120 kg için Bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 120 KG'yim. Yaklaşık 11 yıllım Bisikletim sayesinde yaklaşık 10 kg verdim. Ama artık şambrel tamir ettirmekten bıktım. O yüzden bana bu ağırlığı kaldıracak bir bisiklet lazım.


    2500 TL'ye kadar bütçe var. Şimdilik fatbike üzerinde duruyorum. Kondisyonum iyidir. Her gün 10 km civarı yürüyorum (yokuşlar ve inişler dahil).



  • ses
  • Merhaba Scott sportster x20 isterseniz 2. el olarak satabilirim. Fakat belirtmem gerekiyor 3300-3500 arası satmayı düşünüyorum. Ben 3 sene önce 150 kiloydum erdoganlar lardan aldım bu bisikleti. Spor yapacam diye hırslanmıştım fakat hala 150 kiloyum. Kullanmadım bakkala gittim aracımda sıkıntı oldugunda okadar.. Eger düşünürsen toplamda 2 hafta günlük olarakda 10 dakka kullanılmadı bu 3 yıl içinde. Yani toplasan bisiklete 2-3 saat kadar binmişimdir. Bisikleti satayım diye degil şu söylediklerim. Tamamen içten bi cevap Bu sene bu bisiklet 5 bin liraya filan satılmış erdoganlar öyle söyledi. Ayrıca extradan Brooks koltukta almıştım bisiklete epey tutmuştu o zamanlar. Araştır bi bisikleti dönersin bana olumlu olumsuz. Kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prosedur-

    Merhaba Scott sportster x20 isterseniz 2. el olarak satabilirim. Fakat belirtmem gerekiyor 3300-3500 arası satmayı düşünüyorum. Ben 3 sene önce 150 kiloydum erdoganlar lardan aldım bu bisikleti. Spor yapacam diye hırslanmıştım fakat hala 150 kiloyum. Kullanmadım bakkala gittim aracımda sıkıntı oldugunda okadar.. Eger düşünürsen toplamda 2 hafta günlük olarakda 10 dakka kullanılmadı bu 3 yıl içinde. Yani toplasan bisiklete 2-3 saat kadar binmişimdir. Bisikleti satayım diye degil şu söylediklerim. Tamamen içten bi cevap Bu sene bu bisiklet 5 bin liraya filan satılmış erdoganlar öyle söyledi. Ayrıca extradan Brooks koltukta almıştım bisiklete epey tutmuştu o zamanlar. Araştır bi bisikleti dönersin bana olumlu olumsuz. Kolay gelsin
    Fatbike aldım, sorun çözüldü.
  • Hocam merhaba, fatbike tan memnun musunuz, değerlendirmenizi paylaşır mısınız. Bende 122kg 186cm biri olarak kilo vermek için bisiklet binmek istiyorum. Ne tavsiye edersiniz..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.