< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bisiklet parkurunda bisiklet sürdüğü için kürt aileden dayak yiyen türk (4. sayfa)
-
-
Senin hayallerinde tıpkı yukarıdaki şiddeti savunma bahanelerin gibi anlamsız.
Şunu anladım ki sen de köpek düşmanlığı uğruna milletin çoluk çocuğuyla ölmesini dileyen kafadasın. İnsanlar, çocuklar umurunda değil, tek derdin köpekler. Ben senin gibi olmadığım için birinin senin için hak etti dediği bir eylemle karşılaşmanı gene de istemem.
-
ulkede adalet hak hukuk birakmazsan kotuleri super kahraman yapip hapisten salarsan insanlar boyle cesaret alir kotuluk yapma konusunda
-
Bu kafa yapisina ne sekilde gelinir bilmem. Ama laf cambazligin Mezdeke kadar kivrak. Istediginiz kadar laf kivirin, bosuna. Kopek saldirisindan olmus parcalanmis cocuk gormek istemiyoruz ve bunu onlemenin tek yolu var. Ben neden essekler, atlar veya kediler demiyorum cunku bu hayvanlar insanlara saldirip öldurmuyor.5 yilda 5 binden fazla insan yaralanmis, trafik kazasinyasanmis 55 kisi ölmüs. Kopek saldirisindan ölen tek bir insan sayisi bile fazladir.
Siz siddet karsitiyim diye insanlarin kopekler tarafindan ölmesinin surmesini istiyerek pasif olarak siddetin en buyugunu istemektesiniz. Sizinki silahi kendiniz degilde baskasinin silahi kullanamsini alksilamaya benzer.
Basibos sokak kopekleri patlamaya hazir silahtir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olayı özetleyen bir başlık neden ırkçı olsun ki ?
-
Yuh yani. Hayalinden insanlar hakkında siz böyle istiyorsunuz diye uydurup bunu argüman olarak kullanan ben miyim? Şiddetten ve yere yemek dökmekten bahsederken "pasif şiddet" diye kendince bir şeyler uydurup yetmediği için çocuklar ölüyor diyen ben miyim? Laf cambazlığını bırak.
Hangi zihniyette mücadele etmek zorunda olduğumuzu gösteriyorsun. Senin gibiler olmasa bu konu da açılmazdı. Bisikletlilere saldıranlarla konuşsam daha mantıklı sonuç alırdım. Senin için artık çok geç.
-
Birseyle micadele edecekseniz sokak kopeklerine karsi edinki daha fazla insan, cocuk ölmesin, aksi halde her ölümün ustune toprak atmis olursunuz. Sorumluluk almadan kacmak yok oyle, herkes yaptigindan sorunludur.
Supurge sopasina siddet diyenlerin, vucut birligini parcalayan cocuk yasli ve insanlari gormezden gelmeside ayri bir tez konusudur. Bu psikolojik vaka bilimsel olarak mutlaka arastirilmalidir. Sorumluluk almadan sokakta kopek sevicilik yap, mama al her yere dok ama evine alip ustlenme veya sorumluluk alma. Yok oyle, toplanmadina karsi olan onlarin siddetini destekliyor demektir.
Bisiklet vakasindada yeterince acik oldugum kanaatindeyim. Bisiklet kullaniyorsan ya bir magandanin yada basibos bir kopegin salyalarina ve saldirisna maruz kalmamak cok zor bu ulkede. Bir yerden duzeltmeye baslamali.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsan hakkında kafandan bir şeyler uyduruyorsun ondan sonra tüm mesajını ona dayanarak yazıyorsun. Ama kendi yazdıklarının farkında bile değilsin.
Tek olarak son cümlene katılıyorum. Ülkede bütün sorunların düzelmesi için önce senin zihniyetinle mücadele etmek gerekli. Kendini kanun ve uygulayıcısı yerine koyan, gerçeklerden uzak kafasından uydurduğu şeylere dayanarak sözde ürettiği kanunları uygulamaya çalışanlarla cidden mücadele lazım.
-
parkta yürüyüş yaparken yürüyüş yolunu meşgul eden tipler hep kürtlardir.
yeminle parklar kıro kaynıyor.
-
Olayın tarafların etnik kökeni ile bir ilgisi var mı?
-
sosyolojik yapısıyla ilgisi var
-
Ne oldu kudurdun? Sen de mi laftan anlamayanlardansın yoksa?
-
Hayırdır, bu ne üslup? Ailenle konuştuğun gibi konuşamazsın benimle.
-
Siz mi karar veriyorsunuz sosyolojik yapıya? O zaman samimiyetinizi görelim, bundan sonra kim ne halt yediyse ayırt etmeksizin etnik kökeni belirterek başlık açalım. Mesela Türk Eylem Tok'un oğlu ehliyetsiz araba kullanarak adam öldürdü gibi. Türk müdür personele mobbing uygulayarak intihar etmesine neden oldu gibi. Saçma mı geldi?
-
Şimdi olay çok salakça tabii fakat bu tarz olaylarda şahısların etnik kimliğini ve memleketini öne çıkarmak yanlış. Çünkü hangi memleketten ve ırktan olursanız olun bu tarz olaylara karışan sürüsüyle insan bulunur. Üstelik bu tarz söylemler ayrımcılığı da körükler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bir şeye karar vermiyorum sosyolojik olaylar her şeyi ortaya koyuyor zaten. Burada geçen örnekte olduğu gibi
-
"Sosyolojik olaylar"da Türk diye başlık açıldığını gördük mü peki?
Siz hiç bir ilgisi olmadığını mı idda ediyorsunuz ? Sosyolojik yapısıyla ilgisi var tabii ki
-
Bura aynı yer değil eskişehir sanırım silmişler vidi zaten
Bir sosyoloji uzmanı ırkçı daha...Peki siz Türklerin sosyolojik yapısında bunun gibi insanların olmadığını mı iddia ediyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 20 Temmuz 2024; 14:32:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X