< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 4 Haziran 2025; 11:49:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :) (27. sayfa)

-
-
Merhabalar. 2. El olarak Merida crossway 300 aldım. Ama kadro 58 ve çok büyük. Boyum 172 bana m beden ya 48 kadro şehir bisikleti kadrosu lazım. Merida dan herşeyi taşımak istiyorum. Herşeyin uyumlu olacağı bir kadro nerden bulabilirim. Ve uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar evden işe işten eve bisiklet ile gitmek istiyorum, tek yön 7-8 km yokuşlu rampalı yollar var. En uygun fiyatlı hangi bisikleti önerirsiniz?
Sizce yaz ayı böyle bir maceraya atılmalı mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Bana maksimum 20-25k arası bisiklet lazım. Hem ömürlük hemde kullanımda beni yormayacak. Mtb veya trekking olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum
-
-
Merhaba hem ufak çaplı dağ bayır gezebileceğim hem de şehir içinde sürebileceğim 10bin tl civarı hibrit bir bisiklet arıyorum. önerebileceğiniz bir bisiklet var mı ?
-
@Byone hocam konuyu sırtlanmıssınız masallah.. herkese yardımcı olmussunuz. tebrık ederım..
bende oglum ıcın bır bısıklet arayısına gırdım ama konu hakkında hıc bılgım yok fıyatlar 5k yada var 25k yada, acaba dogru guvenılır urun hangısı karar veremedım.. neye dıkkat etmelı hangı markalar alınabılır.. oglum 10 yasında 145 cm boyunda 45 kg 24'' bır bısıklet bakıyorum ama f/p urunu marka nedır hıc bılgım yok sız ne onerersınız acaba.. ben geroni mars modelini gördum siz bu markaya ne dersiniz acaba..
tesekkur ederım ıyı forumlar..
-
-
Nerede saklandığı çok önemli. Balkonda veya bodrumda bırakılan bisikletler çürüyüp gidiyor. Evin içinde saklandıysa iş yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X