Şimdi Ara

Bisiklet kadrosuna karbon kaplama?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu linkteki karbon kaplamayı bisikletin kadrosuna saç kurutma makinesi ile kaplayabilir miyim sizce?
    https://www.hepsiburada.com/schwer-4d-hava-kanalli-karbon-folyo-152cmx4-metre-siyah-p-OTCTN9982

Bisiklete ek olarak ağırlaştırır mı bilmiyorum.

• bende bu aralar böyle bişey bakıyorum, eğer yaparsan fotoğrafını atmayı unutma. önceki ve sonraki halini... ona göre kararımı vereyim, takipteyim!
  • ben olsam kaplama ile uğraşacağıma kadroyu karbon rengine yakın bir renge boyattırırdım daha iyi olurdu.ben kaplamanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

ben olsam kaplama ile uğraşacağıma kadroyu karbon rengine yakın bir renge boyattırırdım daha iyi olurdu.ben kaplamanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum

Bisiklet metal bir parçaya çarptığında o boyalı bölge rengini yitiriyor olması lazım.
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum. Onun yerine daha saglikli ve uzin omurlu hoş goruntu icin kaplama yerine boya yapilmasi daha uygun. Boyadan kastım, dandik bisikletcilerde satilan 2-3 liralik malzemelerden degil, tamamiyle farkli olan fırın boya tercihi ile uygulamalisin. biraz seni butce konusunda zorlayabilir ama inan buna değer?!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folyo yerine hidrografik kaplama araştırabilirsin. Bisiklete yapacağı ağırlık da folyodan ciddi oranda daha azdır. İstersen boyasız astarlı kadroyu kaplatıp üstüne vernik atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.