Şimdi Ara

bisiklet ile otomatik top fırlatıcı yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bisikletim ile top fırlatıcı yapmak istiyorum topun ağırlığı yaklaşık olarak 330ml zincirlerden yararlanarak pedal çevirerek bir top fırlatıcı yapmam gerekiyor ve bu topun en az 25 metreye kadar uçması lazım nasıl yapabilceğim hakkında fikirleri olan arkadaşlar lütfen konu altına mesaj bırakabilirmi yani ille pedal olmasıda gerekmiyor elektrik ile çalışşsa taşınabilir olsa oda olur benim fikirim koşu bandı gibi bir şeyi yuvarlak hale getirip bunu bisiklet zincirleri ile sürekli olarak döndürmek

• Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatay olarak 2 teker kullanırsan dönen tekerleğin tarafına feci falso alır o yüzden normal dik konumdayken tekerin altına bir alan yapıp ordan topu verip zahmetsiz şekilde top fırlatıcı yapabilirsin bence
  •  bisiklet ile otomatik top fırlatıcı yapmak istiyorum

bisiklet ile otomatik top fırlatıcı yapmak istiyorum
  • peki ya bu tekerlerin hangi hızda dönmesi gerekiyor birde malzemeler nelerdir yani elektrik ile yaparsam yaklaşık 330ml şeyi ne kadar uzağa ve hangi malzeme ile atabilirim tamami ile taşınabilir olması gerekiyor ve bir bisikleti sökersem eğer onunla nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcanbaris -- 8 Ocak 2013; 9:04:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.