Bildirim
Bisiklet içinsırt çantası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Decathlon'da 10 liraya süper bir çanta var. Hem hafif hem de 10 litre, gayet yeterli. Bizim ekipte birkaç arkadaşta var. -
hmmm teşekkür ederim. decathlonun sitesinden link verebilir misin?bi de laptop bölmesi var mı? -
yok laptop koyacağın kadar büyük değil, küçük ve çok hafif..
http://www.decathlon.com.tr/Bp-Arpenaz-10-Sirt-Cantasi,PR-170.html -
Teşekkür ederim ilgilendiğin için bu çantayı biliyorum ama bana laptop koyabileceğim,sırtıma yapışmayacak bir çanta lazım.
Gene de önerin için teşekkür ederim. -
Maxpedition çantalara bak. Pahalıdır ama 10 yıl en ağır koşullarda kullanmazsan gel suratıma tükür diyorum Falcon II veya typhoon düşünebilirsin. -
Bisiklette sırt çantası çok rahatsız edici birşey. Hatta yazın boş çanta takmak bile rahatsızlık verir, ter atmayı engeller. Ağırlık çok ise (laptop da çok hafif bişey değil) bir de bel ağrısı yapar. Sırtımda ağırlık taşıyarak sürdüğüm geceler yatakta bel ağrısından uyuyamam (belki biraz abartı ). Eğer bisikletiniz müsait ise port bagaj takarak ağırlıklarınızı taşıyınız. Ancak eğer kısa mesafe sürecek iseniz, o zaman sırtta ağırlık taşımayı düşünebilirsiniz.
Sırt çantanızın (teknik adını bilmiyorum) 'arkadan hava almalı' olması sizi çok rahat ettirecektir. Tıklayınız
Ancak bu çantaların da ucuzlarına hiç denk gelmedim. Laptop sığacak kadar büyüklerine de denk geldiğimi hatırlamıyorum. Intersport'ta bolca bu çantalardan gördüm. Çeşitli boy seçenekleri var idi (ancak laptop sığar mı bilemedim). Ama ucuz değiller ondan eminim
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.
Bisiklette sırt çantası çok rahatsız edici birşey. Hatta yazın boş çanta takmak bile rahatsızlık verir, ter atmayı engeller. Ağırlık çok ise (laptop da çok hafif bişey değil) bir de bel ağrısı yapar. Sırtımda ağırlık taşıyarak sürdüğüm geceler yatakta bel ağrısından uyuyamam (belki biraz abartı ). Eğer bisikletiniz müsait ise port bagaj takarak ağırlıklarınızı taşıyınız. Ancak eğer kısa mesafe sürecek iseniz, o zaman sırtta ağırlık taşımayı düşünebilirsiniz.
Sırt çantanızın (teknik adını bilmiyorum) 'arkadan hava almalı' olması sizi çok rahat ettirecektir. Tıklayınız
Ancak bu çantaların da ucuzlarına hiç denk gelmedim. Laptop sığacak kadar büyüklerine de denk geldiğimi hatırlamıyorum. Intersport'ta bolca bu çantalardan gördüm. Çeşitli boy seçenekleri var idi (ancak laptop sığar mı bilemedim). Ama ucuz değiller ondan eminim
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Ben sporcuyum.Her ne kadar sırt çantasını istemesem de almak zorundayım çünkü bisikletim yol bisikleti.Linkteki gibi hava alan çantalardan laptop bölmesi olan bulabilirsem hemen alacağım.Ancak haklısınız.Hiç ucuz değiller.Yardımınız için çok teşekkür ederim.İyi founlar:)
-
Adidas'ta bugün gördüm dizüstü için yeri olan üç farklı renkte normal ebatta sırt çantası
90tl
Bu hafta ben de alacağım galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çanta kaldıysa bir bakın, fiyat özellik çok iyi.
http://forum.donanimhaber.com/m_81775379/f_/key_%25E7anta//tm.htm#81778186 -
lowepro markasına bir bakın derim yalnız istediğiniz ürün tahminen 150-450 tl arası bir fiyatta olabilir.
yol bisikleti dediniz, eğer yarış bisikleti değilse sepet taktırmak uygun olabilir diye düşünüyorum.
Ama kesin olarak sırt çantası ile çözüm arayacaksanız ya eski bir çantayı modifiye edebilirsiniz sünger v.b destekler ile artık hayal gücünüze kalmış.
Yada yeni bir ürün alıp sırt ağrısı ve terleme sorunlarına karşılık uygun şeyleri yapabilirsiniz.
Lakin cidden boş çanta taşımak bile sıkıntılı bir iş.
lowepro compudaypack kendisi 1 kg civarı + içine eşyaları laptopu vs koıyunca 7-8 kg civarı oluyor ve ciddi manada sadece 15-25 derece havalar dışında işkence gibi bunu taşımak :) -
nike'ın laptop için çantaları var ball care bulunanlara göre 2 kat ince okula gidip gelirken kullanıyorum
not: sadece laptop için değil başka şeylerde koyabilirsiniz içine
dipnot:bütçe verirseniz başka çanta da önerebilirim
2. dipnot: nike'ın bu çantası 100 lira küsürdü kırtasiyede size uyar mı bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X