Şimdi Ara

Bisiklet Gözlüğü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayilerde 50 -60 lira olan ve tam olarak menşei bilinmeyen gözlükler yerine 3M gözlük almayı tercih ettim. Bir şeffaf, bir de siyah cam aldım. Siparişi henüz geçtim, geldiği zaman sizlere görüşlerimi yazarım ancak internetten araştırdığım kadarıyla gayet memnunmuş kullananlar.

http://www.hepsiburada.com/liste/3m-2820-seffaf-guvenlik-gozlugu/productDetails.aspx?productId=hrens3m2820&categoryId=60002016

http://www.hepsiburada.com/liste/3m-2821-siyah-guvenlik-gozlugu/productDetails.aspx?productId=hrens3m2821&categoryId=60002016

• Arkadaşlar gözlüklerim geldi, gayet kaliteli ve hafif. "bisiklet gözlüğü" adı verilerek satılan minimum 50 lira olan Çin Malı gözlüklerdense bu 3M gözlükleri gayet ideal. Almak isteyen varsa öneririm.
  • Türkiye'de satılan 60-70 lira altı hiçbir gözlük bunun kadar iyi olamaz:
    http://dx.com/p/cycling-sports-pc-lens-uv400-protection-glasses-with-extra-lens-and-carrying-pouch-73850
  • Ben de DX'ten alacaktım ancak Çin'den gelen gözlüklerde optik sorunu çıkabiliyor diye duydum. İade de zahmetli olacağından güvenemedim.
  • DX'teki iade sistemi kadar mükemmel sistem görmedim. Eğer üründe küçük bir sorun varsa 2-3 fotoğrafını çekip yolluyorsunuz, yeni mi istersiniz parayı iade mi edelim diye soruyorlar direk. O şekilde 2 tane kamp bardağım oldu. Ayrıca bu gösterdiğim ürünün camları çok iyi, daha önce de DX'ten aldığım bir gözlüğüm vardı kırılınca Türkiye'den Uvex marka bir gözlüğe geçmiştim, ikisinde de takınca hafif yakınlaşma oluyordu ve köşelerine bakınca görüntü kayması oluyordu, bunda köşelere de bak ortaya da bak aynı ve baştaki yakınlaşma çok çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

DX'teki iade sistemi kadar mükemmel sistem görmedim. Eğer üründe küçük bir sorun varsa 2-3 fotoğrafını çekip yolluyorsunuz, yeni mi istersiniz parayı iade mi edelim diye soruyorlar direk. O şekilde 2 tane kamp bardağım oldu. Ayrıca bu gösterdiğim ürünün camları çok iyi, daha önce de DX'ten aldığım bir gözlüğüm vardı kırılınca Türkiye'den Uvex marka bir gözlüğe geçmiştim, ikisinde de takınca hafif yakınlaşma oluyordu ve köşelerine bakınca görüntü kayması oluyordu, bunda köşelere de bak ortaya da bak aynı ve baştaki yakınlaşma çok çok az.

Vay çok iyiymiş bu sistem, bilmiyordum bunu...

Dün live chat ile birkaç soru sordum anında döndüler ve çok hızlılar. Çok memnun kaldım gerçekten.

Aliexpress.com var, alibaba.com'un perakende sitesi. Onu da öneririm, orası da çok iyi.

• aliexpress gittigidiyor gibi bir yer. bana olmadı ama bir kaç arkadaşım sıkıntı yaşadı ğrğnler gelmedi. tracking code da almadıkları için nerde kayboldu bilinmiyor.
    DX o açıdan daha güvenilir.
    ben bisikletle ilgili
    komponent v.b. kaliteli ürün alışverişlerimde
    chainreaction
    evanscycles
    ebay (özellikle açık artırmalar)

aydınlatma, çanta v.b. alışverişlerimde
    DX
    buyincoins
    focalprice
    tinydeal
    kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motosiklet pantolon
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

aliexpress gittigidiyor gibi bir yer. bana olmadı ama bir kaç arkadaşım sıkıntı yaşadı ğrğnler gelmedi. tracking code da almadıkları için nerde kayboldu bilinmiyor.
    DX o açıdan daha güvenilir.
    ben bisikletle ilgili
    komponent v.b. kaliteli ürün alışverişlerimde
    chainreaction
    evanscycles
    ebay (özellikle açık artırmalar)

aydınlatma, çanta v.b. alışverişlerimde
    DX
    buyincoins
    focalprice
    tinydeal
    kullanıyorum.

aliexpress'te artık tracking code girmesi zorunlu firmaların. Ürün gönderdikten sonra giriyorlar mutlaka. 3 ayrı siparişim var, ikisi yolda şu an diğeri de tedarik aşamasında.

Bu diğer bahsettiğiniz siteler de mi Çin kaynaklı?
  • DX
    buyincoins
    focalprice
    tinydeal
    çin menşeili siteler.

hatta
    http://shopate.com/ diye bir site var. genellikle çin menşeili siteler için indirim kuponları veriyor.
  • Arkadaşım Decathlon mağazalarında satılan gözlük setlerinden aldı. Fiyatı uygun ama çok çirkin gözlükler. Kardeşim ise Tchibo mağazasından aldı. O çirkin değil ama görüntüyü çok değiştiriyor. Çin üzerinden sipariş vermek istemeyenler için 3M iyi bir alternatif olur bence de.
  • Ostim'de 17-18 liraya da bulabilirsiniz 3M gözlüklerini. Benim yoluma ters olduğundan internetten aldım.
  • bisiklet kullanırken normal güneş gözlüğü kullansak olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

bisiklet kullanırken normal güneş gözlüğü kullansak olmaz mı ?

Normal güneş gözlüğü bunlara göre daha ağır, ayrıca cam olduğu için düşünce kırılması muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur NET

quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

bisiklet kullanırken normal güneş gözlüğü kullansak olmaz mı ?

Normal güneş gözlüğü bunlara göre daha ağır, ayrıca cam olduğu için düşünce kırılması muhtemel.

ayrıca bunlar kolay kolay düşmüyor. Güneş gözlüğü kolaylıkla düşebiliyor.
  • quote:

Türkiye'de satılan 60-70 lira altı hiçbir gözlük bunun kadar iyi olamaz:
    http://dx.com/p/cycling-sports-pc-lens-uv400-protection-glasses-with-extra-lens-and-carrying-pouch-73850

konuyu hortlatmak gibi olucak ama yanlış anlama ben anlamadığımdan acaba diğer gözlüklerden ne farkı var dealextreme'de buyincoinste yarı fiyatına kadar var diğerlerinden ayıran farkı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

quote:

konuyu hortlatmak gibi olucak ama yanlış anlama ben anlamadığımdan acaba diğer gözlüklerden ne farkı var dealextreme'de buyincoinste yarı fiyatına kadar var diğerlerinden ayıran farkı ne

kalite..
    hem optik, hem plastik kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

quote:

Bu ürün Türkiye'deki 50 liralıklardan daha iyi dostum. Türkiye'de aynı kalitedekileri Oakley replikası diye 100 liraya satıyorlar.

• Tchibodan 30 liraya aldım sizce nasıl o gözlükler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3M gözlüklerden tavsiyeniz üzerine bende aldım, 20 liraydı sonuçta dandik çıksada fazla bir zararım olmazdı dedim ve aldım.

Asıl amacım bisiklet kullanırken takmaktı, özellikle tozdan ve böceklerden koruması gayet iyi rüzgaıda önemli ölçüde kesiyor bu bakımda olumlu buldum.

Ürünü ayıca ufak telek tadilan işlerinde kullanıyorum evde dışarıda falan güneşli ortamlarda iyi içeride biraz karanlık olabiliyor.

Ucuz olduğu için içim rahat kırılsada çizilsede sıkıntı olmaz diye

Ürünü optik olarka çok fazla beğenmedim güneşin biraz karşıdan geldiği zamanlarda gözlük parlama yapıyor lenslerde yansıma görüntüleri oluşuyor bunu ürünün plastik oluşuna bağladım

Birde teknik özelliklerinde" belirtilen UV korumayı sağladığını" söylemiş ancak bu belirtilen ifadesi neyi temsil ediyor normal kaliteli bir gözlük kadar UV koruması varmıdır acaba yoksa çok zayıf mı gözlere zararlı olmasın bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? illa göz sağlığımız için 200-300 liralık gözlükler mi almamız gerekiyor ?

• BTwin marka sporcu gözlükleri vardır fiyatı diğerlerine göre uygun 80-100 tl civarı camları değişebiliyor gayet güzel gözlük tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.