Şimdi Ara

bişey olursa kendimi banlıyorum(benden nefret edenler gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 3 gün içinde büyük bir olay olursa ki olmayacağına eminim olursa kendimi 1 yıl banlıyorum.ss alın hemen

• la senle iyi kapışdıydık hatırlasana illuminati konusunda :D üfürükçü çıktıydın gene noldu :D niye banlıyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X3Teslaa

la senle iyi kapışdıydık hatırlasana illuminati konusunda :D üfürükçü çıktıydın gene noldu :D niye banlıyon ?

ilgileniyorum dedim yapıyorum demedim.niye banlıyon nedemek la işte eğer bieşy olursa kendi isteğimle banlyıcam
  • banlansan iyi olur yaşın küçük büyük ihtimal çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

Orijinalden alıntı: X3Teslaa

la senle iyi kapışdıydık hatırlasana illuminati konusunda :D üfürükçü çıktıydın gene noldu :D niye banlıyon ?

ilgileniyorum dedim yapıyorum demedim.niye banlıyon nedemek la işte eğer bieşy olursa kendi isteğimle banlyıcam

1.cisi üfürükçüyü dalgaya aldım ciddiye aldın

2.cisi amacını sordum nerden bu fikre kapıldın anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

banlansan iyi olur yaşın küçük büyük ihtimal çünkü

lise 2ye küçük diyosan berqecan 2002ye bak bi istersen harbi ne oldu o ya
  • Buraların tadı hepten kaçtı Konu dışında "Evde füzyon ile atom parçaladım şuan radyasyon seviyesi dengede ssli" konu başlığını görünce gözlerim yaşaracak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Buraların tadı hepten kaçtı Konu dışında "Evde füzyon ile atom parçaladım şuan radyasyon seviyesi dengede ssli" konu başlığını görünce gözlerim yaşaracak

Epic Fail

füzyon ile atom çekirdeği parçalanmaz. füzyon kaynaşma tepkimesidir. Atom fisyon tepkimesi ile parçalanır

adam haklı beyler giflerimi isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: qsinan372

quote:

Buraların tadı hepten kaçtı Konu dışında "Evde füzyon ile atom parçaladım şuan radyasyon seviyesi dengede ssli" konu başlığını görünce gözlerim yaşaracak

Epic Fail

füzyon ile atom çekirdeği parçalanmaz. füzyon kaynaşma tepkimesidir. Atom fisyon tepkimesi ile parçalanır

adam haklı beyler giflerimi isterim

Ok sistem hatası Buda beni atom bombası değil hidrojen bombası yapmaya götürür. Olay bu değil sen benim yazıda ki anafikri kaptın mı ondan haber ver. Ayrıca evde kucuk bir reaktör kurmaya ne dersin sana kurşun muhafaza alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_64142044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64142044

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.