Şimdi Ara

BİRUNİ TIP VS BAHÇEŞEHİR TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizcem kötü bahçeşehirde hazırlık olayı var bide %100 ingilizce birunide yok ve kolaymış biraz daha sizce hangisi

• Biruni kolay ve kalitesiz bir üniversite Bahçeşehir çok zor(ingilizce olduğu için değil ders yoğunluğundan dolayı) ve kaliteli bir üniversite. imkan olarakta bahçeşehir çok önde. ingilizce istemiyorsan medipol, bezmialem tarzı biruniye göre daha kaliteli üniversiteler yazabilirsin. puanını harcama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertovicc

Biruni kolay ve kalitesiz bir üniversite Bahçeşehir çok zor(ingilizce olduğu için değil ders yoğunluğundan dolayı) ve kaliteli bir üniversite. imkan olarakta bahçeşehir çok önde. ingilizce istemiyorsan medipol, bezmialem tarzı biruniye göre daha kaliteli üniversiteler yazabilirsin. puanını harcama bence

kardeşim haklısın ama ingilizce olayı nolucak ya ingilizce beni korkutuyor valla
  • İngilizceden korlmayın temelden anlatıyorlar.ben bile yapıyorum . Ams bahçesehir yazareım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertovicc

Biruni kolay ve kalitesiz bir üniversite Bahçeşehir çok zor(ingilizce olduğu için değil ders yoğunluğundan dolayı) ve kaliteli bir üniversite. imkan olarakta bahçeşehir çok önde. ingilizce istemiyorsan medipol, bezmialem tarzı biruniye göre daha kaliteli üniversiteler yazabilirsin. puanını harcama bence

ayrıca medipol tercih listemde var hocam ama tutmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dıpıdıpıtıss

İngilizceden korlmayın temelden anlatıyorlar.ben bile yapıyorum . Ams bahçesehir yazareım ben

3.sırada biruni vardı o zaman onu siliyorum bro
  • rJcloser kullanıcısına yanıt
    Beni ilgilendirmez ama ben eğitim için bahçesehir yazardım ama ticarethane orası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cbü tıp VS Trakya tıp
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uppp
  • Arkadaşım bahçeşehir nasıl diye görmek için gitmişti. Çift katlı bi bina varmış ve ağızlarında sürekli amerika lafı geçiyormuş. Hani Bahçeşehir tıpa değil de Amerikaya tıp okumaya gidiyormuşssun gibi bi izlenim olmuş. Olumlu yanını söylemedi

Biruni hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Arkadaşım bahçeşehir nasıl diye görmek için gitmişti. Çift katlı bi bina varmış ve ağızlarında sürekli amerika lafı geçiyormuş. Hani Bahçeşehir tıpa değil de Amerikaya tıp okumaya gidiyormuşssun gibi bi izlenim olmuş. Olumlu yanını söylemedi

Biruni hakkında bilgim yok.

hımm gerçi bu sıralamalardaki tıplardan çok şey beklememek lazım ona göre hazırlıyorum kendimi :D
  • Hocam sıralamanız kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: nigeldeyoung

Hocam sıralamanız kaç

21 bin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rJcloser

quote:

Hocam sıralamanız kaç

21 bin hocam

Hocam biruni yüzde 50 mi yazacaktı niz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rJcloser

quote:

Hocam sıralamanız kaç

21 bin hocam

Hocam biruni yüzde 50 mi yazacaktı niz

%25
  • Hocam Bahçeşehir yazmayın arkadsim yurtta bi kişiden şarj aleti istemiş arkdsi ona o şarj değil sarz aleti canım demiş yani böyle kişilerle uğraşma diye soyluyorum

• Ücret sorun olmazsa Yeditepe olursa Bahçeşehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 1 Ağustos 2016; 16:50:14 >
  • izmirtıp İ kullanıcısına yanıt
    vay anasını dfsdfdsfsd öyle tipler heryer de vardır bence yapcak bişi yok
  • rJcloser kullanıcısına yanıt
    Hemde eğitimi iyi değilmiş burada daha fazla varmış cidden yazmayın orayi

• upower U kullanıcısına yanıt
    ücretli yazamam bro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.