Şimdi Ara

birlü internete giremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeğenimin bilgisayarında airtites marka kablosuz modem var.Bilgisayara format attıktan sonra bir türlü internete giremedi. modemin kablolarında bir bağlantı sorunu yok , modemde internet gözüküyor ama bilgisayardan bir türlü internete giremedik .TTnete telefon açtık internet bağlantısının göründüğünü sorunun bilgisayarda olacağını söylediler. Bizde kasayı bir internet cafede denedik internete bağlandı.
    Sorunu bir türlü çözemedik neden olabilir acaba?????

• sanırım yanlis ag kurmusun ondan olabilir istersen su kablolari ana hattan itibaren tekrar bi gozden gecir modemin driverini pc e yukledn mi?
  • driver fln varsa kur ayarlarını doğru yap kullanıcı adı ve şifre istermi bilmiyorum(benim ki USB adsl modem her internete girmek istediğimde istiyor, "şifreyi hatırla" kutucuğu onaylı sadece tıklıyorum giriyorum nete.) ama isterse doğru girdiğinden emin ol.bunlardan biri yanlışsa internete girmez.

bi olay anlatayım başıma gelen.windowsum uzun süredir kurulu interneti bağlatçaz aldık modemi driver fln yükledik bir türlü girmiyo internete. şifre ve kullanıcı adı da doğru.hatta 3-4 kere yeniden başlattım ayarlar bilmem neler geçerli olsun diye olmuyo. meğer windows'un formata ihtiyacı varmış formatı bastık düzeldi.demekki bazı gerekli dosyalar hasar görmüş veya silinmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.