Şimdi Ara

Birkac Monitor Arasinda Kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• LED monitor tercih etmende fayda var

Orijinalden alıntı: Kobrakai

LED monitor tercih etmende fayda var

Neden peki?

Orijinalden alıntı: barisondes

quote:

Neden peki?

görüntü farkını çok iyi anlarsın. oyunlardada filmlerdede gözle görülür farkı var

quote:

quote:

Neden peki?

görüntü farkını çok iyi anlarsın. oyunlardada filmlerdede gözle görülür farkı var

LED önerisine katıldığım gibi Philips ölü pixel'e 2-3 tane olana kadar garanti vermiyor aklında olsun. Ölü pixelli mal verdikleri yetmiyormuş gibi garantiyede alana kadar adamı monitöre işkence etmeye zorluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

quote:

quote:

Neden peki?

LED önerisine katıldığım gibi Philips ölü pixel'e 2-3 tane olana kadar garanti vermiyor aklında olsun. Ölü pixelli mal verdikleri yetmiyormuş gibi garantiyede alana kadar adamı monitöre işkence etmeye zorluyorlar

Peki ilk mesajda yazdigim Samsung LED parasinin hakkini verir mi? Yoksa daha uygun fiyata daha iyisi bulunabilir, gereksiz mi o fiyat?

• eğer led almayı düşüneceksen sana mönitör değil de TV almanı şiddetle öneririm. zaten ps3, film ve pc için kullanacağını yazmışsın. daha büyük ekranlı bir şey alırsan senin için daha yararlı olacaktır.

bu arada ister tv al ister monitör al ama panel yenileme hızına çok dikkat et. eğer monitör alırsan 3d özellikli olanını almadığın sürece bu değer 60 hertz ile sınırlı kalacaktır. eğer tv alırsan bu değer 200-400 hertz'e kadar genişleyebiliyor.

örnek gösterdiğin monitörler arasında en iyisi bence benq marka modeller. çünkü tepki süreleri çok düşük ve ben de benq 24" monitör kullanıyorum. gerçekten memnunum.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bu monitör araştırma işi insanı deli ediyor, alıcağım sistemin parçalarını araştırıken bile bu kadar kafa yormadım. en sonunda bıktım ve şuna karar verdim;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ve247h-23.6-ve247h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=54176#allImages

daha kullanmadığım için tavsiye konusunda bişey söyliyemem ama fikir edinme açısında, seçenekler arasında bulundur diyorum sadece...

Orijinalden alıntı: GameMonster1

eğer led almayı düşüneceksen sana mönitör değil de TV almanı şiddetle öneririm. zaten ps3, film ve pc için kullanacağını yazmışsın. daha büyük ekranlı bir şey alırsan senin için daha yararlı olacaktır.

bu arada ister tv al ister monitör al ama panel yenileme hızına çok dikkat et. eğer monitör alırsan 3d özellikli olanını almadığın sürece bu değer 60 hertz ile sınırlı kalacaktır. eğer tv alırsan bu değer 200-400 hertz'e kadar genişleyebiliyor.

örnek gösterdiğin monitörler arasında en iyisi bence benq marka modeller. çünkü tepki süreleri çok düşük ve ben de benq 24" monitör kullanıyorum. gerçekten memnunum.

Tv ile monitor arasinda baya fiyat farki var. Zaten buyuk bir sey istemiyorum oyle. Daha sonra masaustu monitoru olarak da kullanicam onu. O yuzden bu modeller arasinda secim yapicam gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

valla bu monitör araştırma işi insanı deli ediyor, alıcağım sistemin parçalarını araştırıken bile bu kadar kafa yormadım. en sonunda bıktım ve şuna karar verdim;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ve247h-23.6-ve247h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=54176#allImages

daha kullanmadığım için tavsiye konusunda bişey söyliyemem ama fikir edinme açısında, seçenekler arasında bulundur diyorum sadece...

Evet cok zor karar vermek monitor konusunda. LED dusunmeden once yukaridakiler arasindaydim da sonra LED olarak Samsung'u buldum. Forumdan tavsiye edenler vardi sanirim. Ama yine de kesin bir seye varamadim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

quote:

quote:

Neden peki?

Peki ilk mesajda yazdigim Samsung LED parasinin hakkini verir mi? Yoksa daha uygun fiyata daha iyisi bulunabilir, gereksiz mi o fiyat?

led mönıtorle lcd arasında ıkı kat fark yok fıyatları arasındada 2 kat fark yok ancak incelık ve agırlıkları 2 kat neredeyse göruntu de kesınlıkle kalıte farkı var

monıtor alacak arkadaslar ıcın yazıyorum mutlaka led alın
    cok fılm ızleyenler 24 ınc yeterlı ancak salonda daha devası ekranla 5+1 de ızlemek acayıp keyıflı oluyor fılm ızlemek

• kimse onermemis sanirim 24 inch benq var ilk yazdigin model hocam. full hd 2 adet hdmi uzerinde 11 adet cikis 2ms tepki orani var. yaklasik 1. 5 aydir sorunsuz kullamiyirum. hepsiburada pahali. incehesap. com su an en hesaplisi
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • Genel kanının aksine LED önermiyorum.

Kazanacağınız şeyler, ağırlık/incelik ve enerji tüketimi olacaktır sadece.

Ama wLED kullanıldığı için, bu monitörlerin, hepsinin renkleri, standart LCD'ye göre, silik. Ciddi anlamda silik.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.