Şimdi Ara

'Birkaç Mehmet Şehit Oldu Diye Meclisi Toplayamayız.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• huhu fakirler jakuzimde süt banyosu yaparken rahatı bozup meclise mi gidicem bu sıcakta insan azcık benide düşünür dimi
  • bu vatan için ölen insanları ve ailelerini alenen aşağılayan bu insancıka hiç bir şey olmaz aksine prim yapar.
  • Öteki dünyada o mehmetlerin eli yakanizda olacak efendi... sen şimdi bozma rahatini nasıl olsa mehmetler senin rahatin için 'ölüyor'...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meclisi açıp teröristlerle pazarlık mı yapacaksın? mehmetçik gerekeni yapıyor sen kafanı yorma.
  • Cepteyim. Biri kaynak eklesin konuya bir zahmet arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Cepteyim. Biri kaynak eklesin konuya bir zahmet arkadaşlar.

Haberlere falan da çıktı görüntüler sesler.Kesin yani yalan olma ihtimali yok.AKP basın sözcüsü Hüseyin Çelik' ait bu sözler.Ne desek boş yazsam şuraya hislerimi ban yerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 saat önce dışarıdayken yanımıza bir abi geldi, biraları almış açtı bir tane sigarasını aldı falan. Başladı işte konuşmaya, ben 92de askerdeydim, 7 arkadaşımı şehit verdim, çocuğu vardı karısı vardı. 2 gün önce bir çocuk aradı, babamın son sözünü sen duymuşsun, diye konuştu dedi. Ben sadece 3 kelime söyleyebildim, aradığın için sağ ol. dedi. Şimdi bakıyorum, Siirtte adam akıllı okul yok, kolej yok, tekirdağ da var. Ama kpss birincisi oralardan çıkıyor. Bu nasıl oluyor? dedi bize. Millet orada elektrik kullanıyor para vermeden. Biz vermesek 2 günde keserler. İş kategorilerinde 5 kişi alınacaksa, 4 kişi oralardan alınıyor. Geçen bira içiyordum, bana gelip dediler kardeş niye ramazan ramazan içiyorsun dediler dedi. Siirtte türkçeyi bilmeyen adamlar nasıl kpssde birinci oluyor dedi? Günlük hayatlarında kürtçe konuşan biri nasıl türkçeyi öğrenipte sınavdaki soruları yapıyor. O imkansızlıklarda, hakkari de bunlara silahları veren kim? Devlet, bize silahı veren kim devlet, hadi düşman öldürün diye bizi oraya 3 kişi gönderen devlet, şimdi bu şehirde kaç kişi var? 190 bin, orda 60 bin, buradan nasıl 1. çıkmıyorda oralardan çıkıyor? İleride bu arkadaşlarımın hesabını kim verecek? dedi. Devlet der benim zamanımda değildi, ondan önce ki der yapacak bir şey yoktu.

Lisede polisiyeyi kazanmıştım, gittim gece ders vardı kalktık, demeye başladılar bu ülkenin polisi namaz kılar, oruç tutar. Sabah kalktık, islamın şartı kaç imanın şartı kaç? Bende kaçtım oradan. Şimdi polis arkadaşlarımı görüyorum, biri silivri de polis. Kaymakamlarla valilere oturup konuşuyorlar, ben balkonda biramı içiyorum. Rahatım. Ben doğruyu seçtiğime inanıyorum. dedi.

Bunları niye yazdım bende bilmiyorum içimden geldi. Ama adamın dedikleri doğrudur. 7 arkadaşını toğrağa gömmüş, bir hiç uğruna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 14 Ağustos 2012; 3:03:49 >

• Bu ülkede ne doğru düzgün yöneticiler var ne de doğru düzgün yönetici olabilecek adamlar. Hiç bir parti doğru düzgün bir şey yapamıyor o yüzden hiç birine oy vermiyorum. Bir gün iktidar haklı oluyor, bir gün ana muhalefet, bir gün muhalefet... Bir gün bile değil konuşmasında bir cümlesinde haklıyken öbüründe sonuna kadar haksız oluyor. Diyeceksiniz ki her yönetici böyle, her yönetici böyle fakat bu yeterli değil işte. Yani bence bu terör sorunu hiçbir zaman çözülemeyecek...
  • Şu Adamların İpte Sallandığını Görmek , Benim İçin En Büyük Şeref Olacaktır!
    Şuursuzdan Son Açıklamalar!
  • Bu kadar haysiyetsizlik görmedim. Kelle dediler yetmedi şimdi de bu! Lan yaratık!..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

1 saat önce dışarıdayken yanımıza bir abi geldi, biraları almış açtı bir tane sigarasını aldı falan. Başladı işte konuşmaya, ben 92de askerdeydim, 7 arkadaşımı şehit verdim, çocuğu vardı karısı vardı. 2 gün önce bir çocuk aradı, babamın son sözünü sen duymuşsun, diye konuştu dedi. Ben sadece 3 kelime söyleyebildim, aradığın için sağ ol. dedi. Şimdi bakıyorum, Siirtte adam akıllı okul yok, kolej yok, tekirdağ da var. Ama kpss birincisi oralardan çıkıyor. Bu nasıl oluyor? dedi bize. Millet orada elektrik kullanıyor para vermeden. Biz vermesek 2 günde keserler. İş kategorilerinde 5 kişi alınacaksa, 4 kişi oralardan alınıyor. Geçen bira içiyordum, bana gelip dediler kardeş niye ramazan ramazan içiyorsun dediler dedi. Siirtte türkçeyi bilmeyen adamlar nasıl kpssde birinci oluyor dedi? Günlük hayatlarında kürtçe konuşan biri nasıl türkçeyi öğrenipte sınavdaki soruları yapıyor. O imkansızlıklarda, hakkari de bunlara silahları veren kim? Devlet, bize silahı veren kim devlet, hadi düşman öldürün diye bizi oraya 3 kişi gönderen devlet, şimdi bu şehirde kaç kişi var? 190 bin, orda 60 bin, buradan nasıl 1. çıkmıyorda oralardan çıkıyor? İleride bu arkadaşlarımın hesabını kim verecek? dedi. Devlet der benim zamanımda değildi, ondan önce ki der yapacak bir şey yoktu.

Lisede polisiyeyi kazanmıştım, gittim gece ders vardı kalktık, demeye başladılar bu ülkenin polisi namaz kılar, oruç tutar. Sabah kalktık, islamın şartı kaç imanın şartı kaç? Bende kaçtım oradan. Şimdi polis arkadaşlarımı görüyorum, biri silivri de polis. Kaymakamlarla valilere oturup konuşuyorlar, ben balkonda biramı içiyorum. Rahatım. Ben doğruyu seçtiğime inanıyorum. dedi.

Bunları niye yazdım bende bilmiyorum içimden geldi. Ama adamın dedikleri doğrudur. 7 arkadaşını toğrağa gömmüş, bir hiç uğruna.

• Kendisini sevmem, hatta milli eğitim bakanıyken az küfür etmemiştim ama adamın söyledikleri çarpıtılmış gibi geldi. Pkk nın gündem yaratmasını istemiyoruz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

1 saat önce dışarıdayken yanımıza bir abi geldi, biraları almış açtı bir tane sigarasını aldı falan. Başladı işte konuşmaya, ben 92de askerdeydim, 7 arkadaşımı şehit verdim, çocuğu vardı karısı vardı. 2 gün önce bir çocuk aradı, babamın son sözünü sen duymuşsun, diye konuştu dedi. Ben sadece 3 kelime söyleyebildim, aradığın için sağ ol. dedi. Şimdi bakıyorum, Siirtte adam akıllı okul yok, kolej yok, tekirdağ da var. Ama kpss birincisi oralardan çıkıyor. Bu nasıl oluyor? dedi bize. Millet orada elektrik kullanıyor para vermeden. Biz vermesek 2 günde keserler. İş kategorilerinde 5 kişi alınacaksa, 4 kişi oralardan alınıyor. Geçen bira içiyordum, bana gelip dediler kardeş niye ramazan ramazan içiyorsun dediler dedi. Siirtte türkçeyi bilmeyen adamlar nasıl kpssde birinci oluyor dedi? Günlük hayatlarında kürtçe konuşan biri nasıl türkçeyi öğrenipte sınavdaki soruları yapıyor. O imkansızlıklarda, hakkari de bunlara silahları veren kim? Devlet, bize silahı veren kim devlet, hadi düşman öldürün diye bizi oraya 3 kişi gönderen devlet, şimdi bu şehirde kaç kişi var? 190 bin, orda 60 bin, buradan nasıl 1. çıkmıyorda oralardan çıkıyor? İleride bu arkadaşlarımın hesabını kim verecek? dedi. Devlet der benim zamanımda değildi, ondan önce ki der yapacak bir şey yoktu.

• Pkk 'nın gündem yaratmasını istemiyorlarmış. Zaten istemeye istemeye bu günlere gelinmedimi? Herşey o kadar sırdanlaştı ki bu konuda. Her gün gelen şehit haberleri çok normal olmaya başladı. Eskiden 1 şehit verildiğinde günlerce yas tutulurdu, şimdi durum çok normal görünüyor. Herkes kendi eğlencesinde.
  • osman pamukoğlu diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

osman pamukoğlu diyorum..

bazılarına göre faşist bir diktatör o
    Cahil halka Osman Pamukoğlu dersen bunu derler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.