Şimdi Ara

Birisi su g9x'e nasıl makro atayacağımı söyleyebilir mi. LGS denen illet Allah belanı versin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gaming software diye beyinsizce bir program çıkararak tüm klavye kulaklık ve mouse'u aynı yazılımdan yönetilmesini düşünmüşler ama o kadar gerizekalı bir mühendislik harikası çıkarmışlarki , eski kendi yazılımları kadar müdahele ettirmiyorlar.

Eski programda profillerimin yedeğini almıştım , çünkü mouse'uma ince ayarlar çekmiştim , şimdi ise o profillleri tanımıyor tanımıyor çünkü içindeki makro çalışmıyor bir şekilde profilleri attım içine ama beyinsiz program makro ayarını görmüyor.. Sadece DPI ayarını görüyor kaldı ki ben buna en ince ayarları yapmıştım önceki programında

Orta tuşumda makro vardı bu kaydırma tuşu deniliyor. Programı açıp ordan yapacaktım program kaydetmiyor makroyu.

Senin yapacağın yazılıma tükereyim logitech. Sinir hastası etti beni yarım saatte bilen birisi var mı orta tuşa nasıl makro ayarlayacağım ?

Eski program böyleydi eski programı buldum

http://www.youtube.com/watch?v=0_dvORQ5vek

Bok vardı değiştiriyorsunuz programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 9 Ekim 2014; 22:43:47 >

• Hocam sadece sıkıntı orta tuşa makro atarkenmi oluyor? Yoksa hiç mi makro kaydetmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 9 Ekim 2014; 23:14:17 >
  • makro kaydetmiyor orta tuşa
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Bende g700 var hiçbir sıkıntı olmadan orta tuşa makro atayabiliyorum. Bu arada artık adı makro değil çoklu tuş olarak geçiyor. Orta butonun üstüne sağ buton yapıp oradan yeni komut atayı seçip, çoklu tuş sekmesinden istediğiniz tuş kombinasyonunu atayabilmeniz lazım
  • Orta tuşa 20 mili saniyede 7 defa tıklamasın istiyorum bunu nasıl yapacağım ?
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle yapın çoklu tuşun kayıt ekranına sağ buton yapın fare olayı ekle deyin. Buradan sol düğme ve tıklayı seçin. Sonra yine sağ buton gecikme ekle diyin. Eklenen default zamanın üzerine tıklayın ve milisaniye cinsinden gecikme süresini yazın. Kabaca şöyle olacak sol tıklama + 3ms + sol tıklama + 3ms ............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.