DLSS aktiften daha iyi görüntü kalitesi ve daha iyi performans alabiliyormuşuz. Hayır efendim bende tam tersine görüntüyü daha da çamurlaştırıyor ve bir zahmette FPS artırıyor... Şu videolara bakıyorum 1080P de 4K ya yakın görüntü almışlar vs vs vs. Fakat benim oyunlarımda 'görüntüyü daha iyi yapmak' söz konusu değil. DLSS kapalıyken daha iyi görüntü alıyorum. Şu ana kadar bu DLSS olayını sadece metro exodus enhanced ve control'de denedim. Her iki oyunda da 4K görüntümün içine ediyor bu muazzam teknoloji. Acaba 4K monitör de olay tersine mi işliyor diyerek 1080p monitörde denedim durum yine aynı... Anlamıyorum ortada büyük bir yalan var ve insanlar ağzının suyu akmış şekilde bu yalanı destekliyorlar gibi hissediyorum. Birisi şu olayı bana tarzana anlatır gibi anlatabilir mi? Zaten Control'de quality veya performance gibi seçenekler yok sadece çözünürlük seçebiliyoruz. Ve bende DLSS çözünürlükleri kendi ekran çözünürlüğümden daha yüksek değerlerde çıkmıyor, yani DLSS aktifken doğal olarak ben nasıl daha iyi görüntü alabilirim ki zaten? 4k / DLSS açık ![]() 4k / DLSS kapalı ![]() -- -- -- 1080p / DLSS açık ![]() 1080p / DLSS kapalı ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vcogel -- 13 Haziran 2021; 5:41:57 > |
Bildirim