Şimdi Ara

Birisi şu DLSS 2.0 olayını açıklayabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DLSS aktiften daha iyi görüntü kalitesi ve daha iyi performans alabiliyormuşuz. Hayır efendim bende tam tersine görüntüyü daha da çamurlaştırıyor ve bir zahmette FPS artırıyor...

Şu videolara bakıyorum 1080P de 4K ya yakın görüntü almışlar vs vs vs.

Fakat benim oyunlarımda 'görüntüyü daha iyi yapmak' söz konusu değil. DLSS kapalıyken daha iyi görüntü alıyorum. Şu ana kadar bu DLSS olayını sadece metro exodus enhanced ve control'de denedim.

Her iki oyunda da 4K görüntümün içine ediyor bu muazzam teknoloji. Acaba 4K monitör de olay tersine mi işliyor diyerek 1080p monitörde denedim durum yine aynı... Anlamıyorum ortada büyük bir yalan var ve insanlar ağzının suyu akmış şekilde bu yalanı destekliyorlar gibi hissediyorum. Birisi şu olayı bana tarzana anlatır gibi anlatabilir mi?

Zaten Control'de quality veya performance gibi seçenekler yok sadece çözünürlük seçebiliyoruz. Ve bende DLSS çözünürlükleri kendi ekran çözünürlüğümden daha yüksek değerlerde çıkmıyor, yani DLSS aktifken doğal olarak ben nasıl daha iyi görüntü alabilirim ki zaten?

4k / DLSS açık

4k / DLSS kapalı

-- -- --

1080p / DLSS açık

1080p / DLSS kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vcogel -- 13 Haziran 2021; 5:41:57 >

• katılıyorum düşüncenize. ben de rtx 3080-3090 kullanırken dlss yi kapatıyordum. görüntüyü gerçekten bozuyordu. onun yerine keskinlik ve gölgeler gibi bazı ayarları kısarak oynuyordum. fps uğruna neler yapıyorlar

• Ray tracing hayvan gibi işlem gücü gerektiriyor. RT'yi açtığımızda mecburen yüksek fps için dlss açmak zorunda kalıyoruz.

Ya rt’yi açmayacağız ya da RT’yi açıyorsak dlss açacağız. Hem cam kenarı hem ucuz bilet şu an için mevcut değil belki 5xxx serisinde mümkün olur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.