Şimdi Ara

Birisi hesabımı çalmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Detaya girmeden anlatacam, euw dia hesap, şuan msn'de kayıtlı olan telefon çalmaya çalışan kişinin telefonu yani ben şifreyi değiştiremiyorum, bende bu numara yok seçeneğine basınca şu hatayı alıyorumhttp://i.hizliresim.com/yM5qyk.png lol hesabımla mail'in şifresini bu sabah değiştirdi ve ben başka bi msn'den çalınan mail deki son mesajları ve eski şifresini yazarak geri aldım az önce doğrulandığına dair mesaj geldi ama telefon numarasını üzerime alamadıktan sonra hesap her türlü gidecek, bu linkte ne demek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinityy -- 10 Mayıs 2015; 15:01:23 >

• buraya yazacağına supporta mesaj atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymyWILL

buraya yazacağına supporta mesaj atsana

Mesaj attığım gibi saniyesinde geri dönüş mesajı geliyor otomaik, bu talep kapatıldı vs. yazıyorlar
  • Hesap ı siz birisinden aldınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

Hesap ı siz birisinden aldınız

Aslında olay biraz karışık, 1 ay önce oyunu bırakmıştım hesabıda oyundan tandığım bi arkadaşa verdim herşeyi değiştir dedim bidaha başlamamak için, geçen hafta dayanamadım istedim herşeyi aldım geri sadece msn de telefon numarasını üstüme almamıştım hata vermişti daha doğrusu dedim bişey olmaz güvenilir zaten diye bugün çalmaya çalıştı artık hesabı almam çok zor sanırım niye böyle birşey yaptı onuda anlamadım lol lan bu knight değil metin2 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinityy -- 10 Mayıs 2015; 17:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Aslında olay biraz karışık, 1 ay önce oyunu bırakmıştım hesabıda oyundan tandığım bi arkadaşa verdim herşeyi değiştir dedim bidaha başlamamak için, geçen hafta dayanamadım istedim herşeyi aldım geri sadece msn de telefon numarasını üstüme almamıştım hata vermişti daha doğrusu dedim bişey olmaz güvenilir zaten diye bugün çalmaya çalıştı artık hesabı almam çok zor sanırım niye böyle birşey yaptı onuda anlamadım lol lan bu knight değil metin2 değil

Verilen mal geri alınmaz

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

quote:

Verilen mal geri alınmaz

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

algülümvergülüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Msn sifresini biliosan git e-mail adresini degistir hesabin

• Metin2 deki günlerim aklıma geldi :) Zamanında Alestada 30-40 tane hesap açmıştım. 2012 dede alestada yer kalmamıştı. 40 tane hesabı tanesi 10 tl den okutmuştum. Sonrada aradan 2 sene sonra geçince hepsini e postalarından geri aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Msn sifresini biliosan git e-mail adresini degistir hesabin

Şuan kendimi salak gibi hissediyorum bunu nasıl düşünemedim 30 dakika önce oyundaydım şimdi girmeyi deniyorum tekrar değişmiş hesapla mail pw sini, ve bugün msn'in şifresini nasıl aldıysam aynısını tekrar yaptım, başka bi msn'le sadece çalınan mail hesabının adını yazıp en son gelen mail ve önceki şifreleri yazıp gönderdim inşallah tekrar doğrulanır direk msn i değiştirecem, lan nasıl düşünemedim bunu harbi çok kötü hissettim şuan
  • quote:

quote:

Şuan kendimi salak gibi hissediyorum bunu nasıl düşünemedim 30 dakika önce oyundaydım şimdi girmeyi deniyorum tekrar değişmiş hesapla mail pw sini, ve bugün msn'in şifresini nasıl aldıysam aynısını tekrar yaptım, başka bi msn'le sadece çalınan mail hesabının adını yazıp en son gelen mail ve önceki şifreleri yazıp gönderdim inşallah tekrar doğrulanır direk msn i değiştirecem, lan nasıl düşünemedim bunu harbi çok kötü hissettim şuan

Sakat mısın olum :D

Ya senden önce düşündüyse çalan

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

quote:

Sakat mısın olum :D

Ya senden önce düşündüyse çalan

Yok çıldıracam yemin ederim, öğlen aynı şekilde doğrulayıp msn i aldığım istekle şimdi doğrulanmadı üstüne 24 saat içinde çok fazla istek aldık 24 saat sonra tekrar deneyin dedi, senin dediğini daha düşünmemiş o maille uğraştığına göre benim

• boşver çalan kişi kullansın hesabı daha az feedler belki.
  • Riot a ticket at hesabımı birisi çalmaya çalışıyor eposta mı değiştirmek istiyorum filan de. Bu gün msn işini halledemediysen riottan yardım iste.

Acele et ama :)

• Baktın olmuyor hesabi sattim paramı ödemedi diye ticket at. Hesap banlansin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmamış çalınmış :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.