Şimdi Ara

Birisi Beni Aydınlatabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lise 1 öğrencisiyim Endistrü Meslek Lisesine Gidiyorum Ama Ben Radyo Tv Programcılıgı Okuyacagım Bir Liseye Gitmek İstiyorum En Büyük Hayalim Radyocu Olmak Radyo Açmak O Bölümde sanırım Aydın Doğanda Var Benimde Derslerim Cok Kotu Sayısala Kafam Hiç Basmaz Ne Yapmam Lazım O Okula Girebilirmiyim Ben ?

Yokluğunki Zoraki Bir Ölümdü En Derin Yazarın Olsun Ellerim/Sagopa K./Melankolia'da Bir Balon Bulup Uçtum Uçup Durdum/Sagopa K./Hayatta İki Şeye Güveniyorum 1-Aynaya Baktığımda Gördüğüme 2-Yukarıya Baktığımda Göremediğime/Yunus Özyavuz/Tadilatta Kalbimin Boş Beyaz Sarayları/Sagopa K./Karanlık Olmadan Aydınlık Değersiz Bir Pırlanta/Sagopa K./Melankolia+Kuvvetmira/ft.Kolo
  • Kimse Bilmiyomu
    Yokluğunki Zoraki Bir Ölümdü En Derin Yazarın Olsun Ellerim/Sagopa K./Melankolia'da Bir Balon Bulup Uçtum Uçup Durdum/Sagopa K./Hayatta İki Şeye Güveniyorum 1-Aynaya Baktığımda Gördüğüme 2-Yukarıya Baktığımda Göremediğime/Yunus Özyavuz/Tadilatta Kalbimin Boş Beyaz Sarayları/Sagopa K./Karanlık Olmadan Aydınlık Değersiz Bir Pırlanta/Sagopa K./Melankolia+Kuvvetmira/ft.Kolo
  • kardeş valla hiç bilmiyom ya ben okuyom sadece

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • aydın doğan lisesi, anadolu meslek lisesi olduğu için, ancak sbs puanı ile girilebilir. o yüzden burayı unutmalısın. kendini myo veya üniversiteye hazırlamalısın, ama derslerin kötüyse şansın çok düşük olur. o yüzden önce derslerini ve notlar4ını düzeltmelisin. elektrik elektronik teknolojisi altında, haberleşme sistemleriyle görüntü ve ses sistemleri dalları var. ama sayısalın kötüyse, buraları hiç düşünmemelisin.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Ne Yapcam Ben Pekı ?
  • önünde 2 seçenek var, ya 3 sene boyunca ben ne yapacağım diye dövüneceksin yada bu süreyi iyi kullanıp, derslerini düzelteceksin. üniversitede, radyo tv programcılığı bölümü var. planlı bir çalışma ile orayı kazanabilirsin. özel kurslarla beraber, seçeneklerin çok fazla, ama önce altyapını düzeltmelisin.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.