Şimdi Ara

Birinin sana çok kilo almışsın demesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya böyle moral bozan birşey olabilir mi ya,dün dedem söyledi aynı seyi hemde ciddi ciddi böyle,çok üzüldüm,yemeyeceğim bundan sonra birşey.Sabah,öğle,aksam 3 öğün onun dısında sadece sıvı tüketicem.Aksamları da 80-100 arası mekik çekiyorum bi yararı olur heralde..

• kardeşim en iyi diyet yediklerini azaltarak ve spor yaparak yaptığın diyettir sen o 3 öğüdede eskisi gibi yersen istersen 1000 tane mekik çek hiç bir işe yaramaz bide 3 ana 3 ara öğün olarak ye az ye öz ye 2 saat sonra bi daha ye umarım yardımcı olmuşumdur

inş. istediğin vucuda ulaşırsın..
  • Banada zayıfsın diyorlar, keşke biraz kilo almışsın diyen biri olsa.
  • Mekik bir halta yaramaz kilolu olduktan sonra göbeği eritmek için ya koşucaksın ya da yürüceksin en iyi spordur vucüttaki yağı eritmek için
  • Mekik Karın Kaslarını Geliştirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Banada zayıfsın diyorlar, keşke biraz kilo almışsın diyen biri olsa.

Aynı sorun bende de var.Yiyip te belli etmeyenlerdenim.Biri ana kilo almışsın dedimmi çok seviniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfsaneKaşif

quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Banada zayıfsın diyorlar, keşke biraz kilo almışsın diyen biri olsa.

Aynı sorun bende de var.Yiyip te belli etmeyenlerdenim.Biri ana kilo almışsın dedimmi çok seviniyorum

evet yiyorsun ama nasıl yiyorsun belki düzenli 3 öğün 600-750 kalori alıyorsun ve bunu vücut çok rahat yakıyor kilo alanlar ( kendimden biliyorum ) 3 öğünün dışında neler yiyor sen biliyormusun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Ya böyle moral bozan birşey olabilir mi ya,dün dedem söyledi aynı seyi hemde ciddi ciddi böyle,çok üzüldüm,yemeyeceğim bundan sonra birşey.Sabah,öğle,aksam 3 öğün onun dısında sadece sıvı tüketicem.Aksamları da 80-100 arası mekik çekiyorum bi yararı olur heralde..

Hiçbir işe yaramaz..
    Kilo mu vermek istiyorsun; çıkıp yürüyeceksin yada koşacaksın.
    Bunun yakında düzgün besleneceksin, yağlı ve tatlıyı kesiceksin.
    Sadece sıvı tüketirsen, iki gün sonra yataklara düşersin..
  • Benim gıcık olduğum, 97 den 88 e düştüm doğru düzgün kimse kilo vermişsin bile demedi
  • Zayıflamak İstiyorsan
    Spor yap çok faydasını görürsün
  • Spor yapmak lazım tabi ama bir türlü düzene sokamadım su hayatımı,zaman bulamıyorum.Aslında her gün yapıcaksın düzenli koşunu,mis gibi.
  • Vermek istiyorum bu kiloları artık,nefret etmeye basladım vücudumdan
  • Her sabah veya akşam koşu yap.Birazda yediklerine dikkat edersen üstesinden gelebilirsin bence.
  • #Uniqie kardeşim senle dert ortağıyız.

Okul kapandığından beri sadece ekmeği kestim.Herşeyi yedim ama az yedim..94 kilodan 82 ye indim yaşım 18 boyum 180Benimde karnım bomboş ama sarkık hafif bi göbek kaldı nasıl düzeltecem bilmiyorum.Bide aşık olmak kilo vermeye yardım ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rhy

#Uniqie kardeşim senle dert ortağıyız.

Okul kapandığından beri sadece ekmeği kestim.Herşeyi yedim ama az yedim..94 kilodan 82 ye indim yaşım 18 boyum 180Benimde karnım bomboş ama sarkık hafif bi göbek kaldı nasıl düzeltecem bilmiyorum.Bide aşık olmak kilo vermeye yardım ediyor

bazılarının da iştahını açıyor aklına geldikçe yiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4anil

quote:

Orjinalden alıntı: Rhy

#Uniqie kardeşim senle dert ortağıyız.

bazılarının da iştahını açıyor aklına geldikçe yiyor

Genelde platonik aşklar zayıflatıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Mekik bir halta yaramaz kilolu olduktan sonra göbeği eritmek için ya koşucaksın ya da yürüceksin en iyi spordur vucüttaki yağı eritmek için

bu yorum yetmiştir bence
  • Salona yazıldım,pazartesiden itibaren baslıyorum,haftada 3 veya 4 gün olarak,sabahları da kosmaya baslıyorum,üniversite açılmadan şekle sokçam vücudu inşlh
  • her öğün yemek yerine, güzel bir sabah kahwaltısı yap ama 4554365 kişilik kahwaltı değil, günlük gerekenlerden fazlasını alma, belli öğünlerde yemek yerine azar ama sık sık yemeyi dene, akşam saat 6dan sonra yemeyi kes, kırmızı eti fazla kaçırma, bi oturuşta 3 ekmek yemek gibi haywanlık yapma
    Ve tabi ki spor yap, ama hangi bölgendeki fazlalıklardan rahatsızsan ya da fazlalığın varsa o bölge için egzersiz yap, düzenli olarak koş,yürü, bol bol sıvı tüket (su, meyve suyu, maden suyu, çorba vs..)
    emin ol çok faydasını görceksn
  • Banada şu sıralar gören arkadaşlarım öyle diyor. Diyet + spor beraber yürütmek lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.