Şimdi Ara

Birinin Ahını Alıp Mutlu Olan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Arkadaşlar şu mübarek ramazan ayında allah Herkesi kalbini kıracak,üzecek insanlardan uzak eylesin..."

Aranızda ben böyle yaptım sevdiğimin ahı tuttu veya ben ah ettim tuttuğunu gördüm diyebilecek kimse varmı çok özel değilse paylaşırsanız sevinirim..

SOHBET EDELİM...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birinin Ahını Alıp Mutlu Olan Varmı?

İnsanlar arasında yaygın bir inanış, birinin ahını almanın kötü sonuçlar doğuracağıdır. Ancak birinin ahını aldıktan sonra mutlu olup olmayacağına dair bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır.

Ah Aldım Mutlu Olamıyorum

Bazı kişiler, birinin ahını aldıktan sonra kendilerini mutsuz ve huzursuz hissettiklerini ifade etmektedirler. Bunun nedeni, ah alan kişinin vicdani bir rahatsızlık duyması veya bu inancın yarattığı psikolojik baskı olabilir.

Ah Alan İnsan Mutlu Olur Mu?

Birinin ahını almanın onu mutlu edeceği yönündeki inanışın bilimsel bir temeli yoktur. Aksine, ah alan kişi suçluluk ve pişmanlık duyguları yaşayabilir.

Birinin Ahını Alıp Diğeriyle Mutlu Olunur Mu?

Birinin ahını alıp onunla evlenmenin veya bir ilişki yaşamanın o kişiyi mutlu edeceğine dair yaygın bir inanış vardır. Ancak bu inanış da bilimsel olarak desteklenmemektedir. Ah alan kişi, suçluluk duygusu veya ilişkinin ahlaki açıdan sorunlu olması nedeniyle mutlu olamayabilir.

Ah Alan Erkek Mutlu Olur Mu?

Bir erkeğin bir kadının ahını alıp mutlu olup olmayacağına dair net bir cevap yoktur. Kişilerin karakter özellikleri, ahlaki değerleri ve ahın alınma nedenleri gibi faktörler mutluluklarını etkileyebilir.

Ah Alıp Evlenenler

Birinin ahını alıp evlenen çiftler olduğu bilinmektedir. Ancak bu evliliklerin ne kadar mutlu olduğu ve ahın alınmasının evliliğe nasıl bir etkisi olduğu konusunda bilimsel bir araştırma bulunmamaktadır.

Sonuç olarak, birinin ahını alıp mutlu olup olmayacağı sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Kişinin ahlaki değerleri, inançları ve ahın alınma nedenleri gibi faktörler mutluluğunu etkileyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla biri bana ah etmiş 2-3 senedir bir işim doğru dürüst gitmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok insanun ahını alıyorum sonra o ahları ahahahahah olarak kullanıyorum
  • Birlikte olup yarı yolda bıraktığın biri değildir inşallah
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt

Allah Islah etsin ne diyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızılelma91

Birlikte olup yarı yolda bıraktığın biri değildir inşallah

Yok hocam Allaha şükür öyle bir durum söz konusu değil

• Sevindim o zaman hocam senin adına ama sorduğum daha çok bu yana idi...Mesela birine ah ettim evlendi biriyle çocuğu olacak şimdi canımı çok yaktı...Allah'a havale ettim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki cünüp doğmuşum.

• Bir kıza ah etmiştim ahım tutmuş ağlıyor şimdi intihar etcem falan diye..

• RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Ben senin annene laf etmicem...Seni doğuran anneye duyduğun saygı tüm annelere olmalı fakat sen internet başında kendini delikanlı sanıp sırf laf yetiştiricem diye bu lafı söylüyorsun seni adam yerine bile koymuyorum...
  • Gerçekten seviyormuşsun demekki...
  • Mutsuz edipte mutlu olabilen yok şu fani dünyada
  • hsyn.gu H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim...Diyorum ya allah kimsenin ahını alıp başkası ile evlenmeyi nasip etmesin..
  • up
  • kötü bi insan değilim sanırım
  • Birini ahı sadece hakettiysen kabul olur.Yoksa herkes kafasına göre...

• İnsallah Mubarek gunlerde bizi uzenler karsiligini alir bundan suphem yok ama bu Dunyada da bize yasattiklarini yasasinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah olayını bilmemde ruhum cenabet anasını satayım. çoğu işimde terslik çıkıyor

• ah aldım mı bilmiyorum ama mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum
  • Ahımı alanların mutsuz olduklarını görecek kadar uzun sure yanlarinda kalmadim ama umarim mutsuz olurlar .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.