Şimdi Ara

Birini takıntı haline getirmek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
6.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerka1095 -- 21 Ocak 2017; 22:39:28 >

Birini Takıntı Hale Getirmek

Birini takıntı haline getirmek, obsesif bir şekilde bir kişiye odaklanmak ve ona aşırı derecede ilgi göstermektir. Bu, sağlıksız ve zararlı bir durum olabilir.

Takıntı haline getirmek, genellikle aşağıdaki davranışlarla kendini gösterir:

• Sürekli olarak kişinin nerede olduğunu veya ne yaptığını düşünmek
    • Kişiyi sürekli takip etmek veya onunla iletişime geçmeye çalışmak
    • Kişinin eşyalarını almak veya kişiye zarar vermek
    • Kişinin özel hayatına aşırı derecede müdahale etmek

Birini takıntı haline getirmenin çeşitli nedenleri olabilir. Bunlardan bazıları şunlardır:

• Düşük benlik saygısı
    • Yalnızlık veya izolasyon duyguları
    • Kontrol etme ihtiyacı
    • Kişiye aşık olma veya onun sevgisini kazanma arzusu

Birini takıntı haline getirmek ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu davranış ilişkileri bozabilir, yasal sorunlara yol açabilir ve hatta şiddete yol açabilir. Ayrıca, hem takıntılı kişi hem de takıntı haline getirilen kişi için duygusal sıkıntıya neden olabilir.

Eğer birini takıntı haline getirdiğinden endişeleniyorsan, profesyonel yardım alman önemlidir. Terapi, takıntının altında yatan nedenleri belirlemene ve sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirmene yardımcı olabilir. Ayrıca, güvenilir arkadaşların veya aile üyelerinin desteğini aramak da faydalı olabilir.

Birini takıntı haline getirmek, ciddi bir sorundur ve hafife alınmamalıdır. Bu davranışın yıkıcı sonuçları olabilir ve profesyonel yardım almak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ikiniz de belanızı bulmuşsunuz sanırım bu Ne? Böyle olmaz unutun gitsin birdaha dönmeyin seviyorsa biraz da o size değer verecek kararınızın arkasında durun
  • Hocam ben onu Da anlıyorum sizi de anlıyorum suçlamıyorum ama şu an birşeyleri kabullenmesi için ona zaman vermeniz gerekiyor sizi seviyorsa dönecektir İnanın üstüne düşmeniz onun dengesizliğini daha da arttırır kendimden biliyorum:)
  • Vay anasina arkadas bu WhatsApp'ta ne entrikalar donuyormus. 😂 Bildigin Dallas olmus. Bir ara acayim ben de. 😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığın çoğu şeyi yaşadım lise 3 ya da 4te, tip olarak klasik DH erkegiyim sarışın mavi gözlü 185 boy falan yalan yok sırf ondan uzunum fark oluyor diye olmaz dedi bana :D 4-5 ay beraber gezip dolaştık ama.yok dedi sonra baktım erkek arkadaşı olmuş ama ona nasıl baktı halen inanamıyorum çocuk daha kısa bile olabilir diyeceksiniz her şey dış görünüş değil benim ağzım da laf yapar zeki de biriyim neyse dedim ki zamanla unuturum ve unuttum gerçekten, 2 yıl önce (liseden 2 yıl sonra) mesaj attı bana ben de yazdım ama normal biri gözümde eski sevdiğim değil birden mesajlaşmayi kestim senle mı ugrasacam diye, geçenlerde Instagram'da gördüm ama hiç umrumda bile olmadı, yani kisaca zamana bırak inan bana bu klişe laftır ama gerçekten unutuyorsun
  • Kurtulunması gerçekten çok zor bir durumda kalmışsın arkadaşım. Benim de başıma böyle bir durum gelmişti ve ben de uzun süre konuşmamamıza rağmen atlatamıyordum. Çünkü hem uzun süre onu kafamda büyütmüştüm hem de ona olan sevgim bana karşı davranışlarını tam anlamıyla görmemi engelliyordu. Böyle olmayabilirdi düşüncesi insanı çok yıpratıyor. Böyle bir ileri bir geri davranan bir kızın ya aklında başka birisi vardır ya da karakteri böyledir.İki durumda da kızdan uzak durman senin için daha iyi olur. Ben kızın söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmadığını gördüğümde vazgeçmiştim artık.Daha sonra da zaten aklında başka birinin olduğunu öğrendim. Tamamen bitti benim için ondan sonra.
    Allah kolaylık versin sadece olaylara objektif bakmaya çalış değerini
    bilmiyorsa seni değersiz hissettiriyorsa kesinlikle uzak dur. Kimse senden önemli değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumpS -- 20 Aralık 2016; 14:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kızların hepsi dengesiz olduğu için fazla takılma. Uzak durmani tavsiye ederim.
  • Numarasını sil ve fb'da arkadaşlıktan çıkar. Bubları yaparken de asla zaten o isterse geri döner veya bir şekilde ulaşır diye düşünme. Artık sildim ve bitti diye düşün. Hayat kaliten inanılmaz düşüyor kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim kendine yeni uğraşlar bul spora git arkadaşlarınla buluş en kötü film izle

Bu kızla bir şey düşünüyorsan zaten yanılıyorsun. Eğer gelecekle ilgili bir plan yapıyorsan zaten gerçek aşk değildir. Aşk şimdidedir.
  • Hocam benzer durumu bende yaşadım. Bir gün gelir melek gibi davranırdı,bir gün ise şeytan gibi. Her gün konuşur ederdik ve acayip kaptırmıştım kendimi. Sadece adı yoktu. Çok klişe sözler biliyorum fakat gerçekten kimse için değmiyor hocam inanın. Şu hayatta başkalarını takıntı haline getirmekten kendimizi düşünemez olduk. Kendinizi sevin. Ama herşeyden önce şunu düşünün, "Acaba bu insan için değer mi?"Benim fikrim muhtemelen aklında başka biri var ve sizide resmen yalnızlığını gidermek için kullanıyor bunun başka açıklaması yok. Mümkünse hiçbir irtibatınız kalmasın. Hayatta böyle insanlar yüzünden, biz gerçekten sevenleri aşka küstürdüler.

gercekten degmez kendini üzmeye. Gercekten. Hayat ile ölümün arasindaki cizgi cok ince, sen ne yapacaksin peki bütün gün takinti yaparak üzülerekmi gecirceksin?

https://www.youtube.com/watch?v=9G2HXihPjRU

biraz dinle rahatlarsin

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

salak falan degilsin. Duygusalsin o kadar

gercekten degmez kendini üzmeye. Gercekten. Hayat ile ölümün arasindaki cizgi cok ince, sen ne yapacaksin peki bütün gün takinti yaparak üzülerekmi gecirceksin?

Elimde değil ki hocam bugün numaramı sildiğini öğrendiğimde ağlayacaktım neredeyse

konusacak kimsen yok galiba. Gel istersen pm e :)
  • Kardeşim başka birini bul. Olmuyo falan deme oluyo çünkü. İster ciddi düşün ister düşünme yeni kişi için ama bu kız seni onla görünce sana yazacak. Seni kaybettiğini görecek ve sana dönmeye çalışacak.

Sen de bunu görünce bütün takıntın geçecek. Onun ne kadar zavallı biri olduğunu, bir gram sevgini bile hak etmediğini göreceksin. Sonra sevginin yerini boşluk alacak. O hiç yokmuş gibi olacak.

Ama ben yine de derim ki yanlıştan dönmek için başka bi yanlışa koşma. Bulacağın yeni kişiyi ne üz ne de onun seni uzmesine izin ver. Böylece mutlu olursun.

Bir İnsan fikirlerini,duygularını ne kadar baskılarsa bir süre sonra zararı o kadar fazla oluyor.

Rahatsızlık olarak görmeyin,bu olaya yapacak bir şey yok.Önüne bak duygularını gizleme,insanlara ne istiyorsan acele etmeden ve geç kalmadan belirt sadece.

Zamanla oluşacak olgunlaşma süreci zararını çok gördüm böyle davranmamanın.

Şuan acaba bu son yazdığım facebook daki şeyi kaldırsam mı diye düşünüyorum demek ki hep geri dönmesini istiyorum yada kalbi kırılmasın bilmiyorum sizce kaldırmalı mıyım ?

ne yazdiniz hocam

quote:

quote:

Şuan acaba bu son yazdığım facebook daki şeyi kaldırsam mı diye düşünüyorum demek ki hep geri dönmesini istiyorum yada kalbi kırılmasın bilmiyorum sizce kaldırmalı mıyım ?

ne yazdiniz hocam

Bir insanın başka bir insana verebileceği en kıymetli şey; ömründen bir parçadır. Yani 'zaman'.
    Hayatta bize biçilen ömürden daha kıymetli neyimiz var ki? Trilyonluk olsak da ömrümüze 1 saat ekleyemiyoruz. Yani aslında 1 saatlik ömrümüz bile paha biçilmezdir.
    İki insan şayet birbirini mutlu ediyorsa ödeşmiş olur. Zarar yoktur. Ama biri diğerini üzüyorsa aslında o kişiye telafi edemeyeceği bir zarar veriyordur. Bir insanı üzmek, onun ömrünü gasp etmektir. Ömründen dakikaları, saatleri veya yılları çalmaktır. Telafisi yoktur bunun.
    Üzenlerden uzak durun. Mutlu eden insanlara veya şeylere vaktinizi verin. Ömür kısa da olsa, uzun da olsa bir şekilde durdurulamaz bir şekilde hızlanarak tükeniyor. Boş olan bu dünyanın içini doldurmaya bakmak gerek. Hiç kimsenin etkisinde kalmayarak, sadece ve sadece canımızın tam da istediği gibi kararlar vererek, hayatımıza yön vermeliyiz.
    Ömrümüze güzel gelen insanlar var. Var arkadaş! Gözümüzü iyi açıp bakmalıyız. Bu kişiler ailemizden veya arkadaşlarımızdan birileri de olabilir. Onlarla güzel anılar biriktirmeliyiz. En nihayetinde ölüm döşeğinde "keşke" dememiş oluruz hiç olmazsa.

hocam gerek yok boyle seylere. Kizin egosunu yukseltiyorsun

gercekten ordakilere uyabiliyormsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne yazdiniz hocam

Bir insanın başka bir insana verebileceği en kıymetli şey; ömründen bir parçadır. Yani 'zaman'.
    Hayatta bize biçilen ömürden daha kıymetli neyimiz var ki? Trilyonluk olsak da ömrümüze 1 saat ekleyemiyoruz. Yani aslında 1 saatlik ömrümüz bile paha biçilmezdir.
    İki insan şayet birbirini mutlu ediyorsa ödeşmiş olur. Zarar yoktur. Ama biri diğerini üzüyorsa aslında o kişiye telafi edemeyeceği bir zarar veriyordur. Bir insanı üzmek, onun ömrünü gasp etmektir. Ömründen dakikaları, saatleri veya yılları çalmaktır. Telafisi yoktur bunun.
    Üzenlerden uzak durun. Mutlu eden insanlara veya şeylere vaktinizi verin. Ömür kısa da olsa, uzun da olsa bir şekilde durdurulamaz bir şekilde hızlanarak tükeniyor. Boş olan bu dünyanın içini doldurmaya bakmak gerek. Hiç kimsenin etkisinde kalmayarak, sadece ve sadece canımızın tam da istediği gibi kararlar vererek, hayatımıza yön vermeliyiz.
    Ömrümüze güzel gelen insanlar var. Var arkadaş! Gözümüzü iyi açıp bakmalıyız. Bu kişiler ailemizden veya arkadaşlarımızdan birileri de olabilir. Onlarla güzel anılar biriktirmeliyiz. En nihayetinde ölüm döşeğinde "keşke" dememiş oluruz hiç olmazsa.

hocam gerek yok boyle seylere. Kizin egosunu yukseltiyorsun

gercekten ordakilere uyabiliyormsun?

Biraz uyabiliyorum hocam mesela bu kız sürekli beni üzüyordu sözleriyle ve ben söylüyordum alındığımı ne yapayım açık sözlüyüm kafamda ne varsa dilimde diyordu o yüzden bunu paylaştım . Şuan gizledim hocam dediğiniz gibi çok fazla şey yaptım onun için şimardı ve anladığım kadarıyla bana acı çektirmeye çalıştı sürekli

hocam sizi üzüyorsa birakin gitsin. yeni insanlar taniyin yeni kisiler. Ne kadar zor olsada :(

• Degersiz insanlara deger vererek kendini yipratirsin.

Olay sonucu iliski bitmis mi? -Evet.

Wp,facebook,twitter uzerinden engelini atarsin, rehberden numarasini silersin ve yoluna bakarsin. Surekli surekli arkana bakarsan ilerleyemezsin, saplanip kalirsin oldugun yerde.

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.