Şimdi Ara

birini seviyorum ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ve abi/ablalarım ben lise 9. sınıf öğrencisiyim ve servisle bir anadolu lisesine gidiyorum evime uzak olduğu için servis kullanıyorum serviste bir kız var çok güzel tatlı kibar mutlu benim gibi değil her hafta ona karşı kendimi biraz daha yakın hissettim ve onu özlemeye başladım ben obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım biraz da şizorfreni ve aşırı derecede platonik bir insanım beynimin pek sustuğunu söyleyemem herşeyi kontrol eder kusursuzluk talep ederim kaldırım taşlarının yarım olmasını sevmeme gibi takıntılarım var ama ona bakınca herşeyi kusursuz isteme isteğim sona erdi sanki beynim bişeyler tekrarlamıyor değerlendirmiyordu dünyadaki olayları sadece kaşı,kıvırcık saçları gözleri kirpikleri ve gülümsemesi ok hoşuma gitti sanki benim eksik yönlerimi yansıtıyordu 4 hafta boyunca onu izledim 3 de cümle kurdum benim için çok hızlı bir ilerleme serviste en arkada o oturuyor arada sırada kafamı çevirip bakıyorum ve gülümsüyorum onun hayalini kuruyordum sonra bu gün onun bir sevgilisi olduğunu öğrendim sanki beynim durdu ağlamak haykırmak istiyordum ama sadece sustum şimdi ne yapabilirim ona açılsam mı sussam mı her zaman ki gibi ? özellikle bayanlardan yorum bekliyorum...

• dont 2000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 sınıflar bana abi diyor 2000 liyim ama boyum 1.85 :D
  • Olm manyak misin? Dayinla evlenip napcan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyosan git konuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 9. Sınıf ney yenimi cikti

• adam olsa hak etse onu ama hak etmiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki moonwalk yaparak kizi emeceksin gercek bir dh li olsan bunu bilirdin ama 3 herseyi acikliyor

• sevgilisi olan kıza açılanı bu alemde hadım ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikrili319

9 sınıflar bana abi diyor 2000 liyim ama boyum 1.85 :D

sor sevgilisine izin verirse kız senindir.
  • okumayın zebani

• 2000 ne la araba modeli gibi

• ben kızı seviyorum ve çıklayamadığım duygular içerisindeyim git açıl diyosunuz platoniğim ve konuşamıyorum onu görünce sanki konuşamıyorum dilim tutuluyo başım dönüyo ayağım titriyo önerisi olan daha önce hiç bir kızla çıkmadım
  • quote:

ben kızı seviyorum ve çıklayamadığım duygular içerisindeyim git açıl diyosunuz platoniğim ve konuşamıyorum onu görünce sanki konuşamıyorum dilim tutuluyo başım dönüyo ayağım titriyo önerisi olan daha önce hiç bir kızla çıkmadım

Ortak arkadaş önemli varsa ortak arkadaş ona söyle aranızı yapar yoksa iş başa düşer gidip söyleyeceksin benim gibi

• ortak arkadaş hiç yok sadece ismini biliyorum elif daha da bildiğim bişey yok söylesem söyleyemem giderim 3 kattan atlarım daha iyi en azından heyecanlanıp kendimi küçük düşürmem
  • yardım edebilecek yok mu :((
  • quote:

ortak arkadaş hiç yok sadece ismini biliyorum elif daha da bildiğim bişey yok söylesem söyleyemem giderim 3 kattan atlarım daha iyi en azından heyecanlanıp kendimi küçük düşürmem

Arkadaş olabilir miyiz de yada git konu aç yanında ortak şeyleriniz varmı yada matematik sorusu sor aynen şöyle kıza git merhaba matematikten anlar mısın şu soruyu çözemedim gibisinden birde serviste yakın oturmayı unutma

• arkadaş olabilir miyiz diyemem de sanırım soru sorabilirim matematik sorusu sonra ne yapacağım veya ek seçenek olarak ne önerebilirsin ve o en arka sağ tarafta oturuyor bense onun tam çaprazı en arkanın bir önü sol taraf
  • admini bir kez daha göreve cagiriyoruz.

• anlayamadım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.