Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BD47E5DF -- 18 Ocak 2025; 8:29:34 >

• olm ben bunu 3 ay tatilden beri sürekli görüyorum hep bir sorunu var Allah seni kurtarsın kardeş ne diyelim.
  • Okumayın ana karakter kendini Max Payne sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyaanisqatsi

Siz öyle deyince başımdan geçen bir olayı anlatayım istedim. Geçen eylülde oldu bu olay. Yani yeni sayılır. Akşam işten çıkıp yürüyerek eve gitmek istemi?tim, ama ne olduysa çıkış saatine yakın yağmur bastırdı. Mecburen otobüse binmek zorunda kaldım. Tıklım tıklımdı otobüs haliyle. Ben de bir köşe kapıp hemen oraya geçtim, ama oturanlardan biri ve ayaktakilerden biri sürekli beni kesiyordu. Birbirlerini tanımamaları lazımdı, çünkü birlikte gibi görünmüyorlardı. Ben de onlara bakmaya başladım, ama gözlerini yine de ayırmadılar benden. Tedirgin olup önlere doğru geçtim ve otobüste sadece şoför, ben ve diğer ikisi kalmıştı. Derken son durağa geldik ve şoför zebani olup bizi zindana attı. Meğer diğer iki kişi de şoförün bana oynadığı halisülasyonmu?. O günden beridir tutsağım, çok kötü. Yine de internet var burada.

Yapma bunu! Bunu yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir psikiyatra görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatriye git acilen anlat bunu, anksiyolitik veya antipsikotik başlanmalı prozac tam tersine artırır bu düşünceleri. Cahil birine gitmişsin hocam uzman psikiyatriste git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba okuduğun bir kitaptan veya filmden veya diziden falanmı etkilendin bilgisayar oyunuda olabilir ama en iyisi uzmana gözükmelisin.
    Bir ara kendimi dying light oyununda zannediyordum bende parkur falan yapıyordum aklıma o geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 24 Kasım 2017; 21:28:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyaanisqatsi

Siz öyle deyince başımdan geçen bir olayı anlatayım istedim. Geçen eylülde oldu bu olay. Yani yeni sayılır. Akşam işten çıkıp yürüyerek eve gitmek istemi?tim, ama ne olduysa çıkış saatine yakın yağmur bastırdı. Mecburen otobüse binmek zorunda kaldım. Tıklım tıklımdı otobüs haliyle. Ben de bir köşe kapıp hemen oraya geçtim, ama oturanlardan biri ve ayaktakilerden biri sürekli beni kesiyordu. Birbirlerini tanımamaları lazımdı, çünkü birlikte gibi görünmüyorlardı. Ben de onlara bakmaya başladım, ama gözlerini yine de ayırmadılar benden. Tedirgin olup önlere doğru geçtim ve otobüste sadece şoför, ben ve diğer ikisi kalmıştı. Derken son durağa geldik ve şoför zebani olup bizi zindana attı. Meğer diğer iki kişi de şoförün bana oynadığı halisülasyonmu?. O günden beridir tutsağım, çok kötü. Yine de internet var burada.

senin yıldızlar niye sarı

• ŞİZOFRENİ BAŞLANGICI YADA ATİPİK PSİKOZ OLABİLİR.
  • kardeşim hayatımın en berbat dönemi yemin ediyorum çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.