Şimdi Ara

Biricik sevgilim ve onun biricik (!) babası.. (Kardeşinize Yardım Lazım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Yaş 17) Arkadaşlar sevgilimin babası çok geri kafalı gibi görünen bir insan. Mesela sevgilime akşam 5te evde olucaksın diyor. Eğer 6 da evde olursa küsüyor konuşmuyor. Çok katı bir insan. Küsme gibi bir huyu var. 1 ay bile küs kaldığı olmuş..Diş teknisyeni kendisi ayrıca giresunlu Erkek arkadaş olayınada çok karşı. Babası bilmiyor beni fakat annesi biliyor. İzin alma olayları çok zor oluyor bazen babasından dolayı görüşemiyoruz bile. Babanla konuşayım gidip böyle böyle ciddiyim ben kızınızla diyeyim falan dedim. Sakın dedi , beni okuldan dersaneden alır telefonu falan elimden alır dedi sevgilim. Ne yapmalıyım bana yardım edin..

• Seni ya da ailesini seçmesini beklemen yanlış olur. Bu şekilde devam edeceksin gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 7 Haziran 2010; 20:58:27 >
  • İkna edici konuşursan babaya daha iyi olur.
  • bende aynı durumdayim dün ayrıldık severek ayrıldık çok acı birşey başka çözüm bulamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

İkna edici konuşursan babaya daha iyi olur.

Söyledim fakat işe yaramaz diyor. En yakın arkadaşına anlattım oda kısaca ağzına *ıçar dedi. Adam gibi konuştuktan sonra napabilir ki en fazla döver..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

gaçır gızı bizim eve gelin threesome

yuh..sorunlu musun
  • babasının kıza sevgiliye izin vermesini mi bekliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem eger okuldan dershaneden fln alıcaksa demekki sevgilin daha öğrenci.. Okulu bitesiye kadar bekleyin bittikten sonra söle. O zaman alma gibi durumuda olmaz ama gene karşı çıkarsa o zaman kaçıracaksın.
  • Yahu daha 17 yaşındasın ne ciddisi.Bu yaşta olur böyle, gidip ailesi ile mi tanışacaksın. birde biri gelir biri gider bu yaşta düşünülecek konular değil hayatını yaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer Cinoglu ****os

Kardeşim benimde annesi karşıydı

sonra abisi karıştı olaya kan man çıkar olayları geldi. Dedim benim kanımı çekebilicekseniz buyrun gelin adam geldi 3-5 kısı daha almış. iş yerinde bi güzel dayak yediler gittiler sonra babası geldi neymiş beni soruyormuş en sonunda kızı ve annesini işten attılar. Bende dedim benden sana hayır gelmez ama seviyordum kızı hâlâ da seviyorum ama söylemiyorum.

Kardeşim ne bk iş bu aile işi ya

Birtek baba problem be abicim.. Anne falan damadım diyormuş bana.. Babası zamanı geldiğinde olur falan diyormuş 1 yıl evel..

quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

Yahu daha 17 yaşındasın ne ciddisi.Bu yaşta olur böyle, gidip ailesi ile mi tanışacaksın. birde biri gelir biri gider bu yaşta düşünülecek konular değil hayatını yaşa.

Böyle konuşmalar can sıkıcı.. Biri gider biri gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ÇağLar ] -- 7 Haziran 2010; 21:02:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

quote:

Söyledim fakat işe yaramaz diyor. En yakın arkadaşına anlattım oda kısaca ağzına *ıçar dedi. Adam gibi konuştuktan sonra napabilir ki en fazla döver..

Gerçi yaş 17 daha ciddi konulara girmek baba içinde inandırıcı olmayabilir.

Ama eğer kendine güvendiğin, babasını yumuşatacak, sana güvenini sağlayacak bir konuşma yapabileceksen konuş derim. Hatta sevgilinle beraber konuşun.
  • Kız seni oyalıyo olmasın öyle diyerek.Git konuş derim.
  • quote:

quote:

quote:

Ama eğer kendine güvendiğin, babasını yumuşatacak, sana güvenini sağlayacak bir konuşma yapabileceksen konuş derim. Hatta sevgilinle beraber konuşun.

Mükemmel derecede güzel konuşma yapabilirim. Beni dövmesinden falanda korkmuyorum.Tek sorunum kız arkadaşımı çok sıkarsa napıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Tavsiyem eger okuldan dershaneden fln alıcaksa demekki sevgilin daha öğrenci.. Okulu bitesiye kadar bekleyin bittikten sonra söle. O zaman alma gibi durumuda olmaz ama gene karşı çıkarsa o zaman kaçıracaksın.

Öyle gözkyor be üstad..

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Kız seni oyalıyo olmasın öyle diyerek.Git konuş derim.

Oyaladığını hiç sanmıyorum çünkü çok fedakarlık yapıyor görüşebilmek için.. Gerçekten dediği gibi bir yapıya sahip babası ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış..
  • Diş teknisyeni diyosun bence dövecek kadar aşırı tepki göstermez. İşte konuşmana göre ya rahatlicaksınız yada daha beter olucak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mükemmel derecede güzel konuşma yapabilirim. Beni dövmesinden falanda korkmuyorum.Tek sorunum kız arkadaşımı çok sıkarsa napıcam..

17 yaşında neyine güzel konuşacaksın koca adamın,
    dişlerini eline verir vallahi
    gerçekci olun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: makman

quote:

quote:

quote:

quote:

gerçekci olun biraz

hocam 17 küçük bir yaş mı ? evlenelim demeyeceğim ki..

quote:

Diş teknisyeni diyosun bence dövecek kadar aşırı tepki göstermez. İşte konuşmana göre ya rahatlicaksınız yada daha beter olucak.

Aynen öyle.. ya çok süper olucaz yada hiç görüşemiycez falan.. dedim ya ben birşeyden korkmuyorum kendim için.. tek korkum onu çok sıkması..

• Allahım ne yapmayı planlıyorsun 17 yaşındasın ne kadar ciddi olabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

Allahım ne yapmayı planlıyorsun 17 yaşındasın ne kadar ciddi olabilirsin...

Ya hocam ben kızla gönül eğlendirmek veya farklı bir amaçla birlikte değilim ki. Elbette evlilik olucak değil bu yaşta. Sadece babasının kaşrısına çıkıp ben böyle böyle biriyim diyicem. Sen olsan kızının senden habersiz takılmasını istermiydin biriyle ?
  • quote:

gerçekci olun biraz

hocam 17 küçük bir yaş mı ? evlenelim demeyeceğim ki..

17 küçük bir yaş
    ne demesini bekliyorsun ''al kızı tepe tepe eğlen'' mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makman -- 7 Haziran 2010; 21:16:57 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.