Şimdi Ara

Biri Yardım Etsee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkdaşlar ben şimdi rp alacam da oyundan mağazadan rp al deyince sms ile alınıyor ya fiyatlarını bilen varmı şuan oyuna giremiyorum da ???
    Bir de gamesultandan felan yapmayı düşünüyorum ama atm de 18 yaşındadn büyük olduğunu ispatlaman için tc istiyor ben 16 yaşındayım

• 18 yaşında olman gerekmiyor kartsız işlem ile yapabilirsin.
  • Gamesultanda 40 liraya 3620 veriyor ama sms(sms derken oyuna girince mağaza kısmında rp al var ya ordan sms ile olanı diyorum ) ile ne kadar olacağını bilmiyorum
  • Biraz araştırıp şurada konu açın ya nedir bu araştırmama merakı sistemde bi yerlerde bi hata var abi her 3 konudan2 si araştırılmadan açılan konu ya da aynı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

18 yaşında olman gerekmiyor kartsız işlem ile yapabilirsin.

Malesef 18 yaşında değilim ya oyununun içinden telefondaki tl ile ne kadar fiyatları ???
  • 340 Rp 5 TL
    650 Rp 9 TL
    1440 Rp 19 TL
    2660 Rp 35 TL
    5230 Rp 65 TL

Sana tavsiyem rp alma. 16 yaşındaymışsın.Çık dışarı.RP'ye vereceğin o parayı arkadaşlarınla veya seni sevenlerle harca.Gez,dolaş,eğlenmene bak..
    O yaşlar ne yazık ki bir daha geri gelmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: playinq

Biraz araştırıp şurada konu açın ya nedir bu araştırmama merakı sistemde bi yerlerde bi hata var abi her 3 konudan2 si araştırılmadan açılan konu ya da aynı konu

Araştıramadım zamanım çok yok k.bakmayın ama bir çok işsiz insan var bilen biri cevap verse ne olacak ki ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

18 yaşında olman gerekmiyor kartsız işlem ile yapabilirsin.

Malesef 18 yaşında değilim ya oyununun içinden telefondaki tl ile ne kadar fiyatları ???

18 yaşında olman gerekmiyor dedim tel ile biraz tuzlu olur fiyat 5 tlye 400rp yerine 340 rp felan veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chloriss

340 Rp 5 TL
    650 Rp 9 TL
    1440 Rp 19 TL
    2660 Rp 35 TL
    5230 Rp 65 TL

Sana tavsiyem rp alma. 16 yaşındaymışsın.Çık dışarı.RP'ye vereceğin o parayı arkadaşlarınla veya seni sevenlerle harca.Gez,dolaş,eğlenmene bak..

Param daha var 40 lirsaını lole verecem :D Bu kadar az olmaz ki ama 35 e 2660 artı 5 alsam 340 daha 4000 yapıyor ama gamesultanda 4620 uff nasıl yapsam BİRİSİ TC SİNİ VERSE ???? (ÖZELDEN)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playinq

Biraz araştırıp şurada konu açın ya nedir bu araştırmama merakı sistemde bi yerlerde bi hata var abi her 3 konudan2 si araştırılmadan açılan konu ya da aynı konu

Araştıramadım zamanım çok yok k.bakmayın ama bir çok işsiz insan var bilen biri cevap verse ne olacak ki ??

Bu konuyu açıp cevabı bekleyene kadar bulabileceğin bir şey ki bu
  • quote:

quote:

340 Rp 5 TL
    650 Rp 9 TL
    1440 Rp 19 TL
    2660 Rp 35 TL
    5230 Rp 65 TL

Param daha var 40 lirsaını lole verecem :D Bu kadar az olmaz ki ama 35 e 2660 artı 5 alsam 340 daha 4000 yapıyor ama gamesultanda 4620 uff nasıl yapsam BİRİSİ TC SİNİ VERSE ???? (ÖZELDEN)

4000 değil mobil 3000 gamesultan 3620 4000 demişimde pardın

• quote:

quote:

340 Rp 5 TL
    650 Rp 9 TL
    1440 Rp 19 TL
    2660 Rp 35 TL
    5230 Rp 65 TL

3000 yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

340 Rp 5 TL
    650 Rp 9 TL
    1440 Rp 19 TL
    2660 Rp 35 TL
    5230 Rp 65 TL

4000 değil mobil 3000 gamesultan 3620 4000 demişimde pardın

Mobil den alsam 620 boşa gidecek ama uğraşmam Hangisini Yapmamı tavsiyye edersniz

• 2 sene önce oyunda 16 yaş bulsak pıçaklardık şimdi ki hale bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

2 sene önce oyunda 16 yaş bulsak pıçaklardık şimdi ki hale bak

Akıl Yaşta değil baştadır Nereden biliyorsun benden daha yetenekli bir oyuncu olduğunu ???
  • 18 yaşından büyük biri tc sini verse olur mu ?????

Bir de uğraşmadan 620 boşa gitsede telefondan yapmak Mantıklı mı ????
  • Garanti atm'den kartsız işlem ile al +18 tc istemiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Garanti atm'den kartsız işlem ile al +18 tc istemiyor sanırım.

Bende istiyor diye biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

2 sene önce oyunda 16 yaş bulsak pıçaklardık şimdi ki hale bak

Akıl Yaşta değil baştadır Nereden biliyorsun benden daha yetenekli bir oyuncu olduğunu ???

Sen ilk önce o ergen yazı stilini bırakıp fazladan koyduğun 2 soru işaretini kaldır cevap vericem

Cümle arasında kelime başları büyük yazılmaz N harfini küçült.

Maksimum 12 yaşındasın. Fazla rezil etme kendini bence

• Morelloyu aradım tcsini vermeyi kabul etti hadi iyisin gene Pm attım
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 21 Ağustos 2013; 15:18:57 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.