Şimdi Ara

Biri Bana Araba Bulsun Çıldırıcam! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip adamlara tavsiyede falan bulunmayın bence hiç birşey alcağı yok zaman geçiriyor forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

Bu tip adamlara tavsiyede falan bulunmayın bence hiç birşey alcağı yok zaman geçiriyor forumda.

Geçirsin geçirsin,nasılsa haftaya 1 konu daha açacak,bol bol çorba paylaşırız.Milletin iştahı açılır
  • @shadowgeist Bu sefer olmamış hocam.

Araç arayan arkadaşın alması gereken araçta biraz yukarıda mevcut. Henüz 37.000de bir Seat.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 9 Nisan 2013; 20:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

araba alsa da almasa da insanların emeğini çalmaya hakkı yok kimsenin.
    Aç konuyu uzaklaş aç konuyu uzaklaş nereye kadar bu çorbanın sonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Hocam bende baktımda adam 3 ay önce de araç alıcam diye konu açmış. Ama oradan devam etmek yerine buradan devam etmek istemiş olabilir ki en doğal hakkıdır. Ama tabii biraz çorba olmuş haklısınız

Biraz daha derli toplu olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Buldum. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-el-mazda-3-1.6-comfort-otm-vites-hb5-sunroof-ve-lpg-li-121075253/detay

HB istiyorsanız illa +1
  • Araba almak zor iş arkadaşlar. Konuyu açan arkadaş da biraz heyecanlı gibi. E malum para da kolay kazanilmiyor. Üstüne gitmeyin arkadaşın bence.

Bence donanım takıntın varsa Leon yoksa golf al. Sorunlu bir Audi alırsan hevesin kursaginda kalır arabadan da sogursun,sanayide surunursun.. Ayrıca golfle Leon turbo olacağı için hizlanmalar keyif verir a3ise Hitler+LPG.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CausN*

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

42 bine Audi 1.6 alınır , LPG ile binilir. 2011 civarı bulabilirsiniz rahatlıkla diye umuyorum.

Leon güzel ama biraz sesli ve serttir.

Golf ise acayip boş.

Hocam cok baktım onlara 44bin fiyat çekilenlerin sis lambası yok. donanımı beni tatmin etmiyor. Bulduğum s-line lar ise ya kilometreleri cok yüksek ya da çekilen fiyata göre modeli düşük. İçimde audi hevesi var ama bulamayınca temiz araba daralıyorum

Yeni leonlara da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40.000 TL önemli bir rakam.. En azından çok temiz bir almak için 2011-2012 model araçlara bakın, sonra model belirleyin bence, en azından karşınıza çıkan araçlara arasından.. Elbette herkes gönlünden geçenine sahip olmak ister biraz da mantıklı yaklaşmak gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Arkadaşlar bugun 2004 model opel astra mı sattım. Amacım model yükseltmekti 6 aydır araba arıyorum bulamıyorum. bütçem 30-42 bin tl maksimum. hatcback tercihim. audi a3 1.6 ambition 4 kapı , seat leon dizel manuel, golf 6 triendline tdı manuel. bunların arasında gidip geliyorum. Biri bi yardımcı olsun lütfen ya. Farklı alternatiflerde olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum

golf 6 comfrtlıne al kardes tsi 122 donanım olarak iyi illa dizel olacak demezsen tabı o fiyatlara 2010/2011 temız bulursun

Onun yakıtı beni ürkütüyor. Yoksa performansıyla beni tatmin ediyor zaten

• ben cok yakıt verısı paylastım cok korkutmasın karısık 0,30-0,32 yakıyor sehır dısı 0,28 cıvarında tabı benım sehır ıcı dedıgım yer trafıgı dur kalkı olan bıyer deıl o tarz trafıkte 0,40 a yaklasabılır emın olmadan bısey soylemek ıstemem
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bende baktımda adam 3 ay önce de araç alıcam diye konu açmış. Ama oradan devam etmek yerine buradan devam etmek istemiş olabilir ki en doğal hakkıdır. Ama tabii biraz çorba olmuş haklısınız

Biraz daha derli toplu olabilirdi.

gereken cevabı almışsındır umarım şampiyon herkes senin gibi düşünseydi bu forum olmazdı bugünde. Ama senin gibilerde olmalı ki paydalı yardımcı olan arkadaşların kıymeti bilinsin. Ben ortaya 40bin para koyucam. Araba konusunda kararsız kalmam cok normal. Kendi ağzınla diyorsun 3 ay öncede açmış diye. Demek ki hala araba bulamamışım ki burdan devam ediyorum. Dediğim gibi beklentimi karşılamıyacaksan forumda diğer konular seni bekler.

• quote:

quote:

Birde haddini bil. emek çalma vs vs diye konuşup adamın asabını bozma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

ben cok yakıt verısı paylastım cok korkutmasın karısık 0,30-0,32 yakıyor sehır dısı 0,28 cıvarında tabı benım sehır ıcı dedıgım yer trafıgı dur kalkı olan bıyer deıl o tarz trafıkte 0,40 a yaklasabılır emın olmadan bısey soylemek ıstemem

Ankarada yaşıyorum üstad. Ve sanırım sizinde öngördüğünüz 40krş yakan yerdeyim Ve malum krediyle bu işe gireceğiz. Yakıt konusunda zorlanmak istemiyorum. Dizel bu yüzden tercihlerimin başında geliyor. Paylaşımınız için teşekkür ederim
  • quote:

atarlanma,verelim çorbanı sakinleş:)
     Biri Bana Araba Bulsun Çıldırıcam!
  • Merhaba, Golf 6 TDI kullanıcısı bir arkadaşın golf 6 ve 7'yi karşılaştırdığı yazı var. İlgilenenler linkten okuyabilir. Saygılar.
  • HB bakıyorsunuz ancak Avensis e de bir bakın derim.

1.6 132 HP, LPG ye tam uyumlu. benzinde de şehir içi 8 lt civarı yakıyor ( kullanıcıların buralarda yazdıkları bu değerler )
  • quote:

quote:

atarlanma,verelim çorbanı sakinleş:)
     Biri Bana Araba Bulsun Çıldırıcam!

Çocuksun evlat çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Machinista

Merhaba, Golf 6 TDI kullanıcısı bir arkadaşın golf 6 ve 7'yi karşılaştırdığı yazı var. İlgilenenler linkten okuyabilir. Saygılar.

Teşekkür ederim dostum
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-boyasiz-degisensiz-orjinal-tertemiz-navigasyonlu-f1-vites-120914612/detay/

düşünürsen fiyatta bişeyler yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Yiğit -- 10 Nisan 2013; 20:46:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.