Arkadaşlar bende TTNet'ten eziyet çekenlerdenim.Kısaca size anlatayım.23 Temmuz tarihinde TTNet online işlem merkezinden NetLimitsiz pakete geçmek için başvuruda bulundum.27 Temmuz günü telefon geldi ve onaylıyor musunuz dediler.Evet dedik..İnternet bağlantımız bir süre gitti ve sonra geri geldi.Ve telefon açtılar.NetLimitsiz pakete geçtiniz diye.Ancak hızımızın hala 1024 olduğunu söyledik.Sizi tekrar arayacağız dediler.Ama aramadılar.Biz aradık ve ellerinden birşey gelmediğini santrallare uzak olduğunuz durumlarda bağlantınızın böyle kalacağını söylediler.Ancak santralle aramızda 100 M mesafe vardı ve oturduğumuz apartmandada 5-6 arkadaşımızda bu tarifeyi kullandıklarını biliyoruz.Ancak TTNet'in bu sorumsuzluğu hiç hoşuma gitmedi ve yeni ADSL arayışlarına başladım..Biri interneti duydum.Telefon edip konuştum.Ancak içinizde bilgisi olan arkadaşlarımız vardır.Onlara sorayım dedim.Biri interneti nasıl buluyorsunuz?
8 Mbps'ye kadar Limitsiz Özgür Biri kampanyasına başvuracağım..Ayda 29.99 TL.
Sizce geçmeliyim..TTNet'e çok kızgınım..
Teşekkürler...
geçmemelisin ben geçtim 1000 pişmanım
+1
Yazdıklarını okumadım ama biri adsl kullandım ve insanı sinir hastası edebilir. Onu kullandıktan sonra ttnet ne kadar saçmada olsa diyerlerine göre çok iyi olduğubu anladım. Biri de 800 ping den aşşağı düşmezken , ttnette en fazla 50 pinge çıkıyor aradaki farka bakabilirmisn. Ayrıca download yaparkende download manager kullanmassam çok düşük hızlarda kullanmış oluyorum interneti vede video felan kesinlikle izlenmiyor. Ancak download manager ile parasını verdiğim hıza ulaşabiliyordum.
Sakın geçme ruh hastası olursun. Ben oldum!
ttnet, biri adsl, smile adsl...al birini vur ötekine!!!
biri alabilirsin. emi olki herhangi bir arızan 2 saat ile 8 saat arasında çözülüyor :)
arkadaşlar bu ttnetten daha iyisi yokmu? hangisinin yorumlarına baksam şikayetler almış başını gitmiş tavsiyeniz nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: destroy86
arkadaşlar bu ttnetten daha iyisi yokmu? hangisinin yorumlarına baksam şikayetler almış başını gitmiş tavsiyeniz nedir?
Neden kendin kullanıp görmüyorsun mesela 1 ay oldu biri ye geçeli uzun süreli hiç sorun yaşamadım yani bu şikayet meselesi kişiye göre değişir mesela bazısı en ufak şeyi sorun eder gelir buraya yazar abartarak bazılarıda gerçekten sorunu vardır ama bunu düzgün bir şekilde anlatamamıştır veya anlatmamıştır bu nedenle sorun çözümü uzar bazılarıda sorunun üstünden 2 gün geçmeden esip gürlerler(normal tamir süresi 2-4 gündür) o yüzden bazen saçma şeyler bazen ciddi ama kendin ifade edememe veya sorun kendisinde olup ama bunu farketmeyip adamlara bir ton bağırıp sonra gelip buraya şikayet yazanlar yani önce sen kendi malzemelerini kontrol edip sorunun devam ediyorsa arayacaksın.
Dediğim gibi 1 ay oldu TTnetten BiriAdsl geçeli ( 2 antenli 200 TL değerinde modem adsl kullanımı sonuna kadar verildi)müthiş bir modem taahhütsüz modem veren tek firmadır .
6 Aydır Biri'deyim, hiç sorunum olmadı, geçen hafta modem değişimi için aradık 2-3 saat sonra gelip modemi değiştirdiler, takdir ettim valla.
Bana göre TTnet dışındaki diğer servis sağlayıcıları denemekte fayda var. Çoğunlukla iyi hizmet vermelerinin yanında fiyatları da genelde daha ucuz, denk gelirsen iyi kampanyaları var.
@Alidesidero Kullanıcı numaranızı yazarsanız eger, sorununuzla ilgili araştırma yapıp, sizi bilgilendirebiliriz.
Okyar Tuncel Koç.Net BiRi ADSL
Biri adsl hakkında pek iyi şeyler duymadım, kıvıramadılar bu işi pek ama Smile adsl'den çoğu kişi memnun. Alternatif arıyorsanız deneyebilirsiniz.
yA bende ttnet abonesıyım bnde biri adsl ye geçmeyi düşünüyorum ama bu yorumları gorunce açıkcası biraz korktum eğer biri adsl ye geçersem ttkom telefon numaram deişirmi deişmez ise buyuk ihtimalle geçicem
ama kafamda soru işaretleri var eğer bi aksaklık olursa zamanda yok musteri hizmetleriyle uğraşacak kadar butun gunum dolu kalan 1-2 saattede internetten veri araştırması yapmam lazım ama sorun olursa onunla ilgilenemem sizce biri adsl ye geçiyimmi?
imkanı ve hattı olan kablonet-uydunet'ten şaşmamalı
Sn. Okyar Tuncel 8 Mbps'ye kadar Limitsiz Özgür Biri tarifesinde 15 gb dan sonra hız düşüyormu yoksa TTNET gibi düşmeden devam mı ediyor?