Şimdi Ara

Birey Dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birey dershanesine kayıt oldumda nasıldır eğitim öğretimi giden varmı

Birey Dershaneleri: Kişiye Özel Eğitim Deneyimi

Birey Dershaneleri, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek ve bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış öğrenme deneyimleri sunmak için tasarlanmış eğitim kurumlarıdır. Bu dershaneler, öğrencilere kişiselleştirilmiş destek ve rehberlik sağlayarak, sınavlara hazırlık, ödev yardımı ve akademik güçlendirme hizmetleri sunar.

Birey Dershanesi Yorumları ve İncelemeleri

Birey Dershanelerinin sunduğu hizmetlerin kalitesini değerlendirmek için, eski öğrenci ve ebeveynlerin deneyimlerini göz önünde bulundurmak önemlidir. İnternette "birey dershanesi yorumları" veya "birey dershanesi yorum" gibi aramalar yaparak, farklı konumlardaki dershaneler hakkındaki yorum ve incelemeleri bulabilirsiniz.

Eskişehir, Pendik, Antalya ve Bakırköy Birey Dershanesi Yorumları

Özellikle Eskişehir, Pendik, Antalya ve Bakırköy gibi büyük şehirlerde bulunan Birey Dershanelerinin yorumlarını incelemek, bölgenizdeki en iyi seçenekleri belirlemenize yardımcı olabilir. Öğrencilerin, derslerin kalitesi, öğretmen desteği ve genel memnuniyet düzeyleri hakkındaki görüşlerini öğrenerek, bilinçli bir karar verebilirsiniz.

Birey Dershanesine Gidenler

Birey Dershanelerine giden öğrenciler, genellikle bireysel akademik hedeflerine ulaşmak için ek destek arayan kişilerdir. Bu dershaneler, aşağıdakiler gibi konularda yardım sağlayabilir:

• Sınavlara hazırlık (LGS, YKS, SAT)
    • Ödev desteği
    • Akademik güçlendirme
    • Konu tekrarı ve pekiştirme

Birey Dershaneleri, öğrencilerin kendi hızlarında öğrenmelerine ve akademik potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olarak, eğitim yolculuklarında önemli bir rol oynamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben gidiyorum. Fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendik subesi : Soru cozum ve her daim hocalar mevcut. Ödevlerini yaptıgın sürece etüt alabilirsin etüt yönünden oldukca vasat kaynak yok denebilicek kadar az Dershane basında verirler 2 3 kitap sonra aydan aya soru cozum carsafları verirler föy olayı tam bir fiyasko umarım iyi tutablirsin son olarakta sınavları normalin kat kat üstünde canını sıkma kötü sonuclar alırsan bol sans ama bunlar bana göre ben pek sevmiyorum bireyi ama iş sende bitiyor hangi dershane olursa olsun
  • hocaların ilgisi yönünden 10 puan ama tam anlamıyla nitelikli öğrenci bizim dersanede 200 öğrenciden 40 tır tabi kimseyi küçümsemiyorum ama bazı öğrenciler aşırı rekabet ortamından hoşlanır. benim için bu problem olmadı mezun olmama ragmen çok memnunum

Orijinalden alıntı: Jack Sparrow12

Pendik subesi : Soru cozum ve her daim hocalar mevcut. Ödevlerini yaptıgın sürece etüt alabilirsin etüt yönünden oldukca vasat kaynak yok denebilicek kadar az Dershane basında verirler 2 3 kitap sonra aydan aya soru cozum carsafları verirler föy olayı tam bir fiyasko umarım iyi tutablirsin son olarakta sınavları normalin kat kat üstünde canını sıkma kötü sonuclar alırsan bol sans ama bunlar bana göre ben pek sevmiyorum bireyi ama iş sende bitiyor hangi dershane olursa olsun

Hocam Etüt derken haftada kaç kere alabiliyoruz dershaneye ilk kez gideceğim şu olayı azcık açsanız etüt nedir ?
    5 yıl önce açıldı
    Dershane
    geçen yıl açıldı
    Ayt biyoloji soru bankası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pendik subesi : Soru cozum ve her daim hocalar mevcut. Ödevlerini yaptıgın sürece etüt alabilirsin etüt yönünden oldukca vasat kaynak yok denebilicek kadar az Dershane basında verirler 2 3 kitap sonra aydan aya soru cozum carsafları verirler föy olayı tam bir fiyasko umarım iyi tutablirsin son olarakta sınavları normalin kat kat üstünde canını sıkma kötü sonuclar alırsan bol sans ama bunlar bana göre ben pek sevmiyorum bireyi ama iş sende bitiyor hangi dershane olursa olsun

hocam bende pendik birey düşünüyorum 11. sınıf için. kaynakları vs kötü mü?haftada kaç saat etüt alabiliyoruz?
    arkadaşım föyler iyidir demişti ama?

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

hocam bende pendik birey düşünüyorum 11. sınıf için. kaynakları vs kötü mü?haftada kaç saat etüt alabiliyoruz?

dostum pendıkteysen bence sınav dershanesine yazıl.ben kaynarca şubesındeyım ama pendık çarşı şubesıde çok iyi.

• kütahya bireyde okuyorum. geçen sene çok kaliteli hocaları vardı. bu sene de kayıt oldum. kaliteli hocalar gittiler...
    kayıt olurken haftada 7x40dk birebir hakkı vardı. kayıttan sonra birebirleri kaldırdılar. hocalar laylaylom...
    föy sistemi diye lanet birşey var. çok gereksiz boşlukları var. tanımlarda boşluk doldurmakla geçiyor derslerimiz. Sözel, eşit ağırlık belki normaldir de sayısalda koyuyor be kardeşim.

bireye gittiğime bin pişmanım, verdiğim paraları kuruşu kuruşuna haram ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antmusti -- 13 Nisan 2013; 17:22:03 >

Bekle beni İstanbul! BEN Geliyorum...
  • Bende birey dershanesindeyim, fen dersleri yönünden kısıtlıyorlar bizimkiler. Föylerin arkasını o gün cözdün cözdün yoksa kalıyor. Föy sistemi olmamış. Scdk ve ödev kitapcıklarından memnunum faka scdkların cevap anahtarlarını vermeyen unutan bi hoca kadrosu var öyleler sevmiyorum ama katlanıyorum

Orijinalden alıntı: dewdragon250

quote:

quote:

dostum pendıkteysen bence sınav dershanesine yazıl.ben kaynarca şubesındeyım ama pendık çarşı şubesıde çok iyi.

sınav dershanesi hakkında hiç iyi duyumlar almadım. hocalar çok ilgisizmiş vs. dediler? TM yim bu arada.

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

quote:

quote:

sınav dershanesi hakkında hiç iyi duyumlar almadım. hocalar çok ilgisizmiş vs. dediler? TM yim bu arada.

hayır gayet ilgililer.ben çok memnunum.bende tm yim.ilgi ve alaka oldukça fazla.

dershanede isteyene daha fazlası var diye bir prensip var.adam derse ilgisizse etüt istemıyorsa hocalardan falan hoca öğrencının peşınden koşmaz.illa gel senın konu acıklarını kapatayım demez.hocalar gayet ilgililer bunuda üst satırda belırttim.

• Kocaeli bireye gittim 2 sene ilk sene iyiydi ikinci sene kotuydu. gecen sene foy sistemi geldi kaynak kitap yok dergi yok bi soru bankasi var hocalarda berbat 1 kere birebir alamadm sorularimi soramadm adam gbi. mezuna kaldm simdi femdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.