Şimdi Ara

BireBir YGS LYS Hesaplama uygulaması yayında[ANDROID]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• EDİT: Şuan YGS, MF, TM, TS katsayıları birebir olacak şekilde güncel. Üniversite bulma özelliği var (25.03.2015)

Merhaba arkadaşlar
    Olayın geçmişinden bahsetmek gerekirse:

Daha önce forumda .Supremacy. adlı arkadaşımızın yapmış olduğu excell tabanlı ygs-lys hesaplama modülü vardı ve kendisinin de ifade etmiş olduğu üzere sınava en yakın hesaplayan modüldü. Konudaki resimlerde de olayı ayrıntılı bir şekilde gözler önüne sermiş.
    Konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_75048579/f_//tm.htm#75271653

Ben de 2013 YGS kat sayılarını hesaplamıştım ve virgülüne kadar tutuyordu. Tabi ki olmuş bir sınavı hesaplamak daha kolay.
    Hala denemek isteyen varsa:http://nafiz.in/ygs-lys2013/
    Konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_75207589/f_//tm.htm#75207589

Daha sonra excell modülünde ikisini birleştirilmişti.

Şimdi ANDROID sürümü çıktı. Modüldekinin aynısı. Ders çalışırken, eğlenirken, dershaneye giderken, okula giderken, yolda gezerken, piknik yaparken ve daha nicelerinde mobil aygıtınız yanınızda olduğu sürece puan hesaplayabilirsiniz.

EDIT: 05.02.2014 tarihinde en yeni sürümü çıktı artık LYS 2013 ile de tam uyumlu. ( TS hariç)

Hesapla dediğinde LYS puanlarınızın hemen altında o puan türünün -Y harfi eklenmiş halini göreceksiniz. O yerleştirme puanıdır. Yani obp ekli hali.Parantez içlerinde ise geçen seneki yığınsala göre sıralamanız var.
    Böylece 50 obp puanıyla kaç k geri atar falan diye sorma derdine son.

Basit bir tasarım koydum. Önemli olan işlev olduğundan sade tutmaya önem verdim.

Vee link
    BireBir YGS LYS Hesaplama

Tüm android marketlerde. Tükenmeden indirin.

Başka bir ufak not: Sınava bu kadar az kala sabahlara kadar uğraşıp hazırladım. Küçük bir reklam ekledim umarım rahatsız etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualwarior -- 25 Mart 2015; 19:43:05 >

• Eline saglik dostum sence lys hesaplaman da ygs kadar basarili midir? Bi de şu 2-3 puan fazla yazma olayini kesemedim tam. Eline sağlık bu arada dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Eline saglik dostum sence lys hesaplaman da ygs kadar basarili midir? Bi de şu 2-3 puan fazla yazma olayini kesemedim tam. Eline sağlık bu arada dostum

Sağol. Hesaplamalarda şöyle bir durum var. YGS 2013 gerçekleştiği için elimizdeki verilerle kat sayıyı tam olarak hesaplayabiliyoruz ama LYS 2013 daha gerçekleşmediği için kat sayıların olacağı meçhul. Çünkü her sene sınav puanlarına göre kat sayılar tekrar hesaplanıyor. Ayrıca sıralamalar da değişiyor. Bu yüzden kesin bir şey söyleyemeyiz fakat uygulamadaki hesaplamalar 2012 lys üzerinde oynanarak hazırlandı. Geçen seneki puanlar göz önünde bulunduruldu. Doğruluğunun diğer hesaplama sitelerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Onlar bazen eksik hesaplıyorlar. Full çektiğinizde bile baya geride kalabiliyorsunuz onlara göre.Halbuki tam yapanların istatistikleri, forumdaki ileri çekenlerin verileri vs. göz önünde bulundurulduğunda durum pek de öyle değil. Kısaca diğer hesaplama uygulamalardan daha başarılı olduğunu tahmin ediyorum.

Bunlar benim incelemelerim. LYS hesaplamasının kat sayılarını ben hazırlamadım. Asıl hazırlayan .Supremacy.
    O yüzden kendisi daha detaylı açıklama yapabilir. Ben onun hazırladığı modüldeki olayı gördüm, kendi hesaplarımla örtüştü, mantığıma yattı. Android uygulamasında kullanmak için izin aldım.

• Teşekkürler tebrikler bence siz bu sprogrami yazabiliyorsaniz bence ösym ile uğraşmanıza gerek yok.

• Sabah Sabah İlaç Gibi Geldi Valla Kardeşim Az Önce Denedim Harbiden de Çok Yakın Hatta ' BireBir ' Diyebilirim :)

Çok Teşekkürler Emeğine Sağlık !
  • ygs sonuclarinda sov yapiyosunuz valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virgülden sonraki kısım tutmadı hocam!
    Şaka maka çok başarılı, emeğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabansı -- 23 Mayıs 2013; 9:50:22 >
  • Windows phone'a da yap bari
  • Bunun LYS versiyonu var mı? Android için değil normal pc'den girince yapmak için?
  • Yorum yapan herkese teşekkürler

Daha önce yayınladığım sadece YGS 2013 sorgulanan sayfada şuana kadar toplam 700 sorgu yapılmış.

Android indirilme verileri daha ulaşmadı. Yarın paylaşıcam onu.

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

Teşekkürler tebrikler bence siz bu sprogrami yazabiliyorsaniz bence ösym ile uğraşmanıza gerek yok.

Bu basit bir form uygulaması gibi sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Windows phone'a da yap bari

Maalesef teknik yetersizlikden dolayı ios ve wp sürümü çıkmayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

Bunun LYS versiyonu var mı? Android için değil normal pc'den girince yapmak için?

http://forum.donanimhaber.com/m_75048579/f_//tm.htm#75271653 bu konudaki excell dosyasından pc üzerinden hesaplanabilir. Hesaplama olarak aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualwarior -- 23 Mayıs 2013; 10:33:02 >

• bunu bekliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: dualwarior

http://forum.donanimhaber.com/m_75048579/f_//tm.htm#75271653 bu konudaki excell dosyasından pc üzerinden hesaplanabilir. Hesaplama olarak aynısı.

fakat bu da bozuk. mesela lys fizik kısmına 10 yazacağım, 100 sayısını değiştirme diyor ve ardından da altta value falan yazıyor.

edit: tamamdır hallettim. çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 23 Mayıs 2013; 10:40:26 >
  • hocam gecen sene lys ye giren bir arkadas ile puanlari karsilastik bir puanlik bir sapma var sanirim o da ygs ile ilgilidir
    arkadasin tm1 puani 352 sizin uygulama 351 verdi
    soyle bir sorum olacak sizin uygulamadan lys puan hesapladim 408 geldii ygs oncesi kullandgim programda 398 puan geldi sizinki daha gercekcidir diye dusunmek istiyorum da tm yuksek puanlarda sikinti olabilir mi?
    dusuk netler yaziyorum puan ve siralama yuksek geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canınıyerim -- 23 Mayıs 2013; 11:15:52 >
  • mf4 puani 7-8 puan dusuk cikiyor internette hesapladigima gore ama digerleri normal sadece mf4 de bu durum var

• issiz gibi tm de hepsini dogru girdim tm3 puani 519 diyor hocam

• çok başarılı

• Nerden nereye geldik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Eline saglik dostum sence lys hesaplaman da ygs kadar basarili midir? Bi de şu 2-3 puan fazla yazma olayini kesemedim tam. Eline sağlık bu arada dostum

LYS hesaplaması TS-1 puanının diğer tüm motorlardan doğru olduğunu garanti ederim. Ayrıca YGS nokta atışı hesapladığından tüm puan türleri için LYS ninde doğruluk payı artıyor. Diploma puanınızı normalde girebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

hocam gecen sene lys ye giren bir arkadas ile puanlari karsilastik bir puanlik bir sapma var sanirim o da ygs ile ilgilidir
    arkadasin tm1 puani 352 sizin uygulama 351 verdi
    soyle bir sorum olacak sizin uygulamadan lys puan hesapladim 408 geldii ygs oncesi kullandgim programda 398 puan geldi sizinki daha gercekcidir diye dusunmek istiyorum da tm yuksek puanlarda sikinti olabilir mi?
    dusuk netler yaziyorum puan ve siralama yuksek geliyo

LYS daha olmadığı için kaç puan geleceğini kimse bilemez, 2012 yada eski motorlarla kıyaslama yapıyor olmalısın. YGS ne kadar doğruysa LYS nin sağlamasıda o kadar iyi yapılır. Şuan için LYS nin doruluğu buna bağlı.

• Koca girebilmek icin 167 yapmam lazim gg

Ellerinize saglik guzel olmus. Kullanimi da gayet rahat

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.