Şimdi Ara

Birden fazla chrome.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende böyle bir sorun var. Artı sorun mu desem bilemedim. Görev yöneticisinde birden fazla chrome.exe açık oluyor . Bazı yerlerde araştırdım sekme sayısına göre diyor. Bende tek bir sayfa açık olmasına rağmen yine aynı şey. 4-5 tane chrome.exe açık oluyor hep. Virüs demeyin yeni formatladım pcyi. Formattan öncedee böyleydi diye virüs sandım formatladım ama hala var. Neden böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaruKM705

Arkadaşlar bende böyle bir sorun var. Artı sorun mu desem bilemedim. Görev yöneticisinde birden fazla chrome.exe açık oluyor . Bazı yerlerde araştırdım sekme sayısına göre diyor. Bende tek bir sayfa açık olmasına rağmen yine aynı şey. 4-5 tane chrome.exe açık oluyor hep. Virüs demeyin yeni formatladım pcyi. Formattan öncedee böyleydi diye virüs sandım formatladım ama hala var. Neden böyle?

bende chromu açınca 10 tane exisi çıkıyor chrome has bir şey sanırım
  • Normal bir durum chrome motoru kullanan tüm tarayıcıların (chorem, yandex, opera) çalışma sistemi bu şekilde.
  • Chrome'un mantigi o sekilde. Mesela kapattiginizda hala arka planda acik tutar kendini tekrar acmak isterseniz diye. Ayrica bildirimler icin falan da ayrica .exe aciyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • boxor kullanıcısına yanıt
    Selamlar ;

Normal bir durum chrome uzerındekı eklentıler vb uygulamalaların durumuna gore gorev yonetısınde gorecegınız chrome'ların sayısı fazlalaşabilir de. Açıklamalar da yapılmış güncelleme amacınız nedır? sorulan soruya cevaplar verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhuraltan

Selamlar ;

Normal bir durum chrome uzerındekı eklentıler vb uygulamalaların durumuna gore gorev yonetısınde gorecegınız chrome'ların sayısı fazlalaşabilir de. Açıklamalar da yapılmış güncelleme amacınız nedır? sorulan soruya cevaplar verilmiş.
    as 3 yıldır belkı bı ıyıleştırme vs olmustur dıye dusunmustum ama degısen bır durum olmamıs saglam ram yıyor ve kasıyor sıstem neyse bakalım ozaman tesekkur ederım ılgınıze
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome Bu Hatayı Veriyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.