Şimdi Ara

Birden, durup dururken içim cız etti!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gece çocuk hastalandı. İlacı bitmiş, almak için dışarı çıktım. Sağa sola saldırıp nöbetçi eczane arıyorum. Birden, durup dururken içim cız etti. Bir baktım gene aynı karın ağrısı. Öyle özlemişim ki seni... Dönerken bir meyhane gördüm; bir içeri girdiğimi hatırlıyorum, bir de rakıya yumulduğumu! Arkasından en az dört cigaralık... Sonra gözümü bir açtım karşıdan karlı dağlar geçiyor. Bir daha açtım, başımda bir çocuk: "Kalk ağabey!" diyor, "Kars’a geldik." Otobüsten indim, yürümeye başladım. Dedim, "Allah’ım neredeyim ben, burası neresi?" Sonra güç bela burayı buldum. Kapının önünde durup düşündüm; dedim: "Bekir bu kapı ahiret kapısı, burası Sırat köprüsü. Bu seferde geçersen, bir daha geri dönemezsin, iyi düşün." Ama olmadı, dönemedim. Sonra "Bak oğlum!" dedim kendi kendime, "Yolu yok çekeceksin. İsyan etmenin faydası yok, kaderin böyle. Yol belli, ey başını usul usul yürü şimdi!.."

Herkesin inandığı bişey vardır bu ..... ......... hayatında, benimki de sensin. Ne yapayım?

Kader | Zeki Demirkubuz

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KULAĞIM TIKANDI :o:o:o YARDIM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.