Şimdi Ara

Birbiriyle alakasız beş kelimeyi birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rastgele yazdığımız beş kelimeyi en fazla yarım sayfalık bir öyküde birleştirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 2 Ekim 2012; 2:01:04 >

• Ben hayır diyorum.
  • O ne la ilkokul ödevi gibi. Bare kelimeleri verseydinde hemen başlasaydık.
    Gay
    Eşçinsel
    Yuvarlak
    Dönek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

Gay
    Eşçinsel
    Yuvarlak
    Dönek

Bilinçaltı
  • İlgilenen arkadaşlar varsa ilk beş kelime
    Kazanç
    Arı
    Trafik
    Zafer
    Hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 2 Ekim 2012; 1:51:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt.w3

İlgilenen arkadaşlar varsa ilk beş kelime
    Kazanç
    Arı
    Trafik
    Zafer
    Hikaye

Bu anı sabırsızlıkla bekliyordum. Hayatım boyyunca hayal ettiğim an gelmişti. Uzun süredir birlikte oldugum sevgilime bugün evlenme teklifi edeceğim. İnanılması zor bir evlenme teklifi ile karşısına çıkmalıydım. Ona özel olduğunu hissettirmek istiyordum. O gün ünlü birinin ilizyon gösterisine 2 kişilik bilet aldım. showmenle 1 aydır bu planı hazırlıyorduk. ve artık gösteri zamanı gelmişti. Showman sahneye 1 kişi davet etti ve tabiki bu kişi ben olacaktım. Ve beni su dolu bir kutunun içine kelepçeledi. İlizyon buradaydı işte aradan 20 dk geçmişti bende rolümü çok iyi yapıyordum . Ölmüş gibi yaptım . Helikopterle en yakın hastaneye kaldıracaklardı.Helikoptere doğal olarak sevgilimi almadılar.Sıra teklife gelmişti helikopter kalkma aşamasındayken Rulo şekline getirdiğim içi gül dolu , oldukça büyük benimle evlenirmisin yazılı (artık pankart diyim siz anladınız ) pankartı sarkıttım . Ve Helikopterin kapısından tekrar ettim Benimle evlenirmisin. Evet dedi . İşte o zaman havalara uçtum.O gün en mutlu günüm olacaktı evlenecektim, evlenecektik .Tam 8 sene olmuştu.8 senedir her anımız birlikte geçti.Birlikte güldük birlikte ağladık.O benim evlenme teklifimi kabul ederek en büyük mutluluğu yaşatmıştı 2. en büyük mutluluğumu da yaşatacak kadındı.Bana çocuk verecek kişi. Tam 5 çocuk istiyordum isimlerini bile belirlemiştim.İsimleri muhakkakki kazanç arı trafik zafer ve hikaye olacaktı ...

---------------------

maklube
    pilav
    süleyman
    zaman
    nur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbuzik -- 2 Ekim 2012; 2:15:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maklube
    pilav
    süleyman
    zaman
    nur

Süleyman beni maklube yemeye çağırdı; yolda zaman gazetesi almak için durduğumda nur'la karşılaştım ve bana pilavın henüz pişmediğini söyledi.

-------------------------------------
    Kule
    Küpe
    Zürafa
    Deniz anası
    Kireç sökücü
  • bence yaz tatilimizi nasıl geçirdik onu yazalım daha sonra da türkçe kitabı 25. sayfada ki konunun özetini çıkarırız...
  • Arıların zafer hikayelerini anlatan trafik polisi. Dizel almakla ne kadar kazançta olduğumu hesapladı.

Bu saatte bu kadar çıkıyor.
  • Bisiklet
    Antrenman
    İşemek
    Cola içmek
    Kaşınmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Bisiklet
    Antrenman
    İşemek
    Cola içmek
    Kaşınmak

Kçımı kaşıya kaşıya bisikletle antrenmana giderken çişim geldi ve işedim, çünkü çok kola içmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

maklube
    pilav
    süleyman
    zaman
    nur

Süleyman beni maklube yemeye çağırdı; yolda zaman gazetesi almak için durduğumda nur'la karşılaştım ve bana pilavın henüz pişmediğini söyledi.

-------------------------------------
    Kule
    Küpe
    Zürafa
    Deniz anası
    Kireç sökücü

sevgilimle kız kulesine yemeğe gitmek için tekneye bindik, teknenin kalkışını beklerken birden esen rüzgarla küpesi deniz analarıyla dolu denize düştü ve gözden kayboldu. kuleye vardığımızda havada ağır bir kireç sökücü kokusu vardı. gecenin en akılda kalan kısmı ise yemekten sonra gelen zürafa şeklindeki pasta olmuştu

• halter
    tükenmez kalem
    radyo
    saksı
    perde
  • Tesla
    Reklam
    Kol
    Kafa
    Gavat
  • fenerbahçe
    alex de souza
    aykut kocaman
    aziz yıldırım
    şike
  • quote:

halter
    tükenmez kalem
    radyo
    saksı
    perde

Body salonunda halter kaldırıyordum o esnada yerde tükenmez kalem gördüm kalemi aldım cebe attım sonra çıktım arabama bindim radyoyu açtım eve geldim perdeyi açarken sakısı düşü verip kırıldı.

----------------------------------------------------------------------------

At
    Avrat
    Silah
    Karaköy
    Laleli
  • Galaksi
    Aşk
    Ofsayt
    Komedi
    Anasınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

halter
    tükenmez kalem
    radyo
    saksı
    perde

Body salonunda halter kaldırıyordum o esnada yerde tükenmez kalem gördüm kalemi aldım cebe attım sonra çıktım arabama bindim radyoyu açtım eve geldim perdeyi açarken sakısı düşü verip kırıldı.

At
    Avrat
    Silah
    Karaköy
    Laleli

Alıntıları Göster

At
    Avrat
    Silah
    Karaköy
    Laleli

Atımla laleliden karaköye gitmek için yol aldım.Silahlı bir avrat önümü kesip haraç aldı.

-----------------------------------------------------------

.Kumar
    .Saat
    .Bilgisayar
    .Mercimek çorbası
    .Elektrik

• Citizen
    programcı

bunlar yeter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.