Şimdi Ara

Birazdan bulgar kiza teklif ediyorum SS' li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler, birazdan karsimda gorup begendigim bir bulgar kizina teklif edecegim Kurallara uyup size gizli gizli Ssde almaya calistim arkasi donuk olan kiz anladigim kadariyla birazdan gidecek , ve icraate baslayacagim ,

...

Buda nerede bulundugumun ispati bu arada mobil surumden bir turlu resim yukleyemedim

Hadi bakalim sans dileyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 24 Ocak 2014; 18:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabul etmez
  • Ne teklifi o sincap seni

• icraat fotoğraflarını pm atarmısın ?
  • patron kimmiş göster ona
  • Bekliyoruz

• Burası neresi sincap?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraflari görüntüleyebilmek için dh premium satın almalısınız diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C17E5A7D6 -- 24 Ocak 2014; 12:20:27 >
  •  Birazdan bulgar kiza teklif ediyorum SS' li
  • Sincap diyen arkadaslari terbiyeye davet ediyorum zira yasim 24tur. Ispatsiz konusmam

• Cevabı bekliyoruz
  • Adam Public agent

• Dostum kardeşi varsa onuda bana ayarla bari kız çok tatlı
    Umarım olumlu cevaplanır icraat
  • fotograf acilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Adam Public agent

• quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Sincap diyen arkadaslari terbiyeye davet ediyorum zira yasim 24tur. Ispatsiz konusmam

Ufacık geyiği kaldıramayacak olgunlukta değilsen konu açma buraya. Yaşı 24müş. Bize mi dert senin yaşın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sapıkmısın birader milleti gizli gizli çekiyorsun.
  • seni böyle çekseler iyi olur mu
  • Evet beyler sanirim oldu bu is

Size olanlari anlatiyorum
    Yanindaki kiz kalktiktan sonra tam kendiside kalkmaya hazirlaniyordu yaklasip merhaba dedim. Gulumseyerek karsilik verdi. Sonra birini bekleyip beklemedigi yani sevgilisi olup olmadigi babinda sordum yokmus. Sonra kendisine bir kahve ismarlamak istedigimi soyledim. (Hemen yanda kafe var)
    İse gitmem gerekiyor suanda dedi. Ne is yaptigini sordum marketlerde promosyon urun dagitiyormus. Istersen yarin cumartesi oldugu icin calismiyorum yarin olabilirmi dedi.Bu arada surekli tebessum ediyordu yuzu bayagi heyecan yaptim :) Bende olabilir diyip telefon numarasini istedim kaydederkende ismini sordum ismi Pavlina 'ymis.bende numarami kaydetmesi icin telefonunu caldirdim.ismimi sordu ve tam oturmayan aksanimdan dolayi nereli oldugumu sordu.La dedim buda irkci galiba simdi vazgececek ama bir sorun olmadi neyseki. Yarin musait oldugunda arayacak Kismetse bu ilk yabanci kiz arkadasim olacak

Turk kezbanlariyla resmen gencligim olmus lan kiz surekli gulumsedi ve pozitif davrandi. Yok boyle birsey :)

Neyse ben kuafore ve arabami yikatmaya gidiyorum yarin icin belki guvenirse evine birakma sansi yakalarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 24 Ocak 2014; 12:53:59 >

• senin anani babani kardesini boyle cekseler olurmu
    .
    bende yari bulgarim bulgarlar guzel olur hatta dunyanin en guzel kizlari su balkan kizlari hele bosnaklar.-.
    umarim kabul eder yuzunun ss ini de isterik
    .
    edit ooooo yarin mercimegi firina veriyorsmmussunuz:)
    son postunu yeni gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 24 Ocak 2014; 12:54:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.