Şimdi Ara

Birazdan birini dövücem taktik yazın acil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün okulda birinin ağzını yüzünü dağıtabilirim,arkadaslarıyla bana sürekli laf söylüyor, dışarda bişey yapamayan velet,arkadaşlarının yanında güçlü oluyor, boğazına mı sarılsam,yoksa direk bacağına mı tekme atsam, ilk hamlede bitirmek istiyorum, şimdi burda dövsem, arkadaşlarının yanında dışarda yine sataşacak, bu arada kalabalıktan korkan birisiyim, öyle herkesin içinde özellikle tanımadığım insanların yanında kavga edemiyorum, ortamda hep sevdiğim insanlar olucak ki dalayım,hepsi ciğeri 5 para etmez gevur dolu ortamın içindeyim, beyler taktik yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağ elini kullandığını varsayıyorum. Kavga başlamadan önce sol ayağın ilerde sol elinle elemanı uzak tutacaksın. Bu sıradaa sağ elin geriye doğru gergin duracak. Hazır olduğun zaman hafif yaklaşmasına izin vericeksin. Tam vuruş mesafesine girdiği anda sağ yumruğunu çok açıktan almadan mümkün olduğunca burna vurmaya çalışacaksın. Muhtemelen tek atarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • taktik maktik yok. bam bam bam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    gözkapağına geğir
    burun deliğine dil at

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • İyice anaokuluna döndü forum. Al sana taktik, saçını çek ve kaçmaya başla

Yere devrildikten sonra ayıran olursa bırakın öldürecegim vs. De korkudan eki ayagi titrer ayirmazlarsa ise tepesine cik bir iki tane cak sonra bir daha bulasirsan bana anani de bitir.

Sunu sakin unutma onun sana yaklasmasina izin verme. Boynunu falan tutar ya da sarilir sana sende de tecrube yoksa panige ugrarsin sacma sapan goruntu olur. Cenesinin altina yumruk atmak cok etkili olur her zaman. Bir beklemez o yumrugu iki dilini isirirsa o anki aciyi tahmin etmissindir üç dengesi bozulur ve ikinci hamleyi yaptigin an yere yapisir.

Her zaman ceneye calis alttan kafasi yukari kayacagi icin odu bilmem neresine karisir.

Sakin sarilma. Ve sakin dusunme..iki hamle belirle yap ceneye yumruk+ittirerek tekme. Bekledigin sey yere dusmesi yere duserse zaten kazandin ha yere dusmedi diyelim kimse de ayirmadi diyelim. Ceneye yumruk atacaksin gene ve sonra garanti olsun diye iki elinle iteceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Velet çok, hocam napalım, etrafta bi tane olgun insanda yok

to be continued...
  • Taktikle iş yürümez sana çeneye buruna çalış desek rakibinden farklı hamle gelir kalakalırsın olayın anına göre tecrübenle belirleyeceksin. Sorduğuna göre tecrübenin olmadığını varsayıyorum hiç kavgaya girme kötü de olabilir ama alabilirsin de.

• Madem öyle 7 yıl dövüş sanatlarıyla uğraşmış biri olarak sana tavsiye vereyim. Mümkün mertebe kavgadan uzak dur. Kavgayı asla ilk sen başlatma. İlk başlatır ve çocuğu yere yığarsan pişmanlık duyacaksın ve muhtemelen arkadaşları sana iş olacak. Kavgayı o başlatırsa en azından o başlattı, bende dövdüm diyebilirsin. Gard almayı öğren, aradaki mesafeyi koru, panik yapma. Unutma çok vuran değil, sağlam vuran kazanır.

• Aynı durumu ben de yaşadım / yaşıyorum. 1-2 kişi olduğumuz için kalabalıktaki teke tekte alacaklarim havalanıyo. Bir gün kaza çıkacak ama...

• Yere yığ sonra mevlana kıskacıyla etkisiz hale getir pes mi de pes demezse boynunu kır

elbet birgün öğrencilerle resim çekip; size atacağım dh halkı sözüm olsun size

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

ne yaptın dövdünmü çocuğu
    Akıllandı galiba hocam, dışarda tek geziyordu,yanında kimse yoktu,tip tip baktım,2 dk sonra,gel barışalım filan dedi,bende sıkıntı yok dedim

Orijinalden alıntı: seriatcıgenc5806

Akıllandı galiba hocam, dışarda tek geziyordu,yanında kimse yoktu,tip tip baktım,2 dk sonra,gel barışalım filan dedi,bende sıkıntı yok dedim

Alıntıları Göster
    arkadaşları yanına geldiği an direkt başlayacak yine

görürsün sen pişman olacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

arkadaşları yanına geldiği an direkt başlayacak yine

görürsün sen pişman olacaksın

Alıntıları Göster
    Yine döverim sıkıntı olmaz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.