Şimdi Ara

Birazcıq Komiq Fıqra okumadan geçme +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."

BU KAÇMAZ (+18)

Bir gün Nam-ı Kemal adlı biri varmış.Bu gerçekten çok abazaymış hergün eve kız atım s.kiyomuş bir gün bi papağan almış hemen o akşam da eve kız atmış tam s.kicekmiş papağan bağırmaya başlamış.Nam-ı Kemal sus diomuş susmuomuş sonuçta namı-kemal s.kememiş kızı..Sonraki gün papağanı yerine götürmüş sahibi demişki buna .mını s.kim diyin susar gözlerini kapatır demiş..sonra bizimki almış papağanı eve götürmüş o akşam yine bi kız atmış eve tam s.kicekmiş papağan bağırmaya başlamış bzmki .mını s.kim demiş papağan susmuş gözlerini kapatmış sonra bizimki kıza dönüp bak şimdi demiş seninle değişik bir pozisyon denicez demiş ben burdan koltuğa koltuktan masaya masadanda senin üstüne atlıcam demiş tam atlıcakmış papağan gözlerini açmış bağırmaya başlamış bizimki yine .mını s.kim demiş papağan ise :
    -Anamı da s.ksen bu pozisyonu kaçıram demiş :D

TİMSAHLI DERE ( +18)

Nam-ı Kemal ve ordusu birgün düşmana saldırmaya gidiolarmış giderken yolda karşılarına bi dere çıkmış bu derede timsah varmış suya değeni s.kiomuş ve s.ktiği kişi "r" leri "v" olarak söylemeye başlıomuş.1.ci asker geçiyomuş ayağını suya soktuğu anda timsah işini halletmiş..
    Adam ise: GeçiyoVum geçiyoVum geççtim...demiş
    2.ci asker geçicekmiş ayağını suya soktuğu anda timsah yine işini halletmiş..
    Böyle böyle tüm askerler bitmiş..Sıra Nam-ı Kemal e gelmiş ayağını suya basmış ve kalın ve gür sesiyle:
    -GEÇİYORUM GEÇİYORUM GEEEEÇÇÇÇTİİMMMM... demiş
    Ve Nam-ı kemal sudan çıktıktan hemen sonra timsah kafasını çıkarıp:
    -"ulan oVospu çocuklaVı biVdaha buValaVa gelmeyin yoksa fena oluV" demiş :D:D

Uchiha İtachi

• yazdığın yazılara biraz dikkat et türkçeyi katletme ''Birazcıq Komiq Fıqra''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Gardrop Fuat ] -- 14 Kasım 2009; 21:19:00 >
    son kadehi O'na kaldirmamissan
    Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

yazdığın yazılara biraz dikkat et türkçeyi katletme ''Birazcıq Komiq Fıqra''

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

yazdığın yazılara biraz dikkat et türkçeyi katletme ''Birazcıq Komiq Fıqra''

herşeye yansıtmış.yazık valla..nickinde bile bozukluk var.''anaq10da''

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• başlık yüzünden fıkraları okumadım..Adam gibi Türkçe kullan

Orijinalden alıntı: mustall165

başlık yüzünden fıkraları okumadım..Adam gibi Türkçe kullan

Ben okudum da onlar daha kötü

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.