Şimdi Ara

Biraz Önce Sınıfta Kahkaha Koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler okula bilerek geç gittim. Saat 9da okuldaydım,zaten bir kaç dakka sonra zil çaldı. Neyse sınıfı buldum. Sınıfa girdim herkesle tek tek selamlaştım(ilk günüm). Ardından hoca geldi oturduk filan hoca dersi anlatmaya başladı. Ardından herkes derse dalmış ben parmak kaldırdım ve ''HOCAM ANLATIP DURUYORSUNUZ AMA HANGİ DERS BU'' dedim ve sınıfta büyük bir kahkaha kpotu. Aslında gerçekten dersi bilmiyordum ama sormaktaki amacımda egomu tatmin etmekti ve başarılı oldu.

• Tamam Sakin ol geçti.
  • sınıfın saklabanı olmak istiyorsun sanırım
  • Şaklaban olmakla ilgisi yok. Güzel bir espri buldun mu yaparsın. Her derste böyle şakalar yapan cinsten değilim. Zaten o yüzden hocalarda kızmaz bana.
  • Bu espri değilki. Anlattığı şeylerin hangi derse ait olduğunu anlayamadın mı ?
  • aferim 100
  • Tmm işte ilk günden fişlettirmişsin kendini ne mutlu sana bu sayede temiz yüzlü sakin içine kapanık kızlarla deil ancak kaşarları koklaya bilirsin made your choose
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stairway

sınıfın saklabanı olmak istiyorsun sanırım

+1 arkadaşa katılıyorum espriye değil senin haline gülmüşler .
  • peki hangi dersti
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Beyler okula bilerek geç gittim. Saat 9da okuldaydım,zaten bir kaç dakka sonra zil çaldı. Neyse sınıfı buldum. Sınıfa girdim herkesle tek tek selamlaştım(ilk günüm). Ardından hoca geldi oturduk filan hoca dersi anlatmaya başladı. Ardından herkes derse dalmış ben parmak kaldırdım ve ''HOCAM ANLATIP DURUYORSUNUZ AMA HANGİ DERS BU'' dedim ve sınıfta büyük bir kahkaha kpotu. Aslında gerçekten dersi bilmiyordum ama sormaktaki amacımda egomu tatmin etmekti ve başarılı oldu.

Ve sınıf yeni gelen kişinin ne kadar ..... olduğunu anlayarak güldü. Boşluğu dilediğiniz gibi doldurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll

Tmm işte ilk günden fişlettirmişsin kendini ne mutlu sana bu sayede temiz yüzlü sakin içine kapanık kızlarla deil ancak kaşarları koklaya bilirsin made your choose

Kızlarla aram pek iyi değildir. Tipimde iyi ama uğraşamam şuan onlarla. Ayrıca espri derken herkes şaka yaptığımı biliyordu zaten.

Rust in Peace => Yeni gelen değil dostum, neredeyse sınıfın hepsi 11. sınıftan arkadaşlar. Geçen hafta okul bize tatildi o yüzden görüşemedik ondan selamlaştım herkesle.

Ders fizik miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 30 Eylül 2010; 12:14:41 >

• quote:

quote:

Tmm işte ilk günden fişlettirmişsin kendini ne mutlu sana bu sayede temiz yüzlü sakin içine kapanık kızlarla deil ancak kaşarları koklaya bilirsin made your choose

Kızlarla aram pek iyi değildir. Tipimde iyi ama uğraşamam şuan onlarl.

zaten hep öyle olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

quote:

quote:

Kızlarla aram pek iyi değildir. Tipimde iyi ama uğraşamam şuan onlarl.

zaten hep öyle olur .

Ya gerçekten istesem bulurum ama sırf tipe bakarak bir insanı sevemezsin. Şuana sevebileceğim sadece 1-2 kişiyle tanıştım. biriyle uzun süre konuşmuştuk zaten.

Normalde arkadaş bağbında kız arkadaşlarım var, onlar bile bulur ama lazım değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: erci_e07

aferim 100

bu daha komik geldi:D
  • Güzel hikaye devamını bekleriz
  • dersin fizik olduğunu anlayamadığından dolayı tebrik ederim.Sınıfınn burhanı olma yolunda ilerliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Güzel hikaye devamını bekleriz

Hikaye olsaydı teşekkür ederdim.

Ya arkadaşlar zaten sınıfın çoğu tanıdık, eski arkadaşlar. Bunlar bizim buralardanormaldir, niye abartıyorsunuz.
  • Valla aynısını dmştm kvmştu dersten g.t oglu
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Valla aynısını dmştm kvmştu dersten g.t oglu

Lise 4üm ağa kimi kovuyorlar.

Şaka bir yana son sene ne güzel oluyor beyler ya. İstediğim zaman okula girip çıkıyorum, istediğim zaman dersten çıkıyorum, istediğim zaman derse girmiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.