Şimdi Ara

Biraz değişik ama siz olsanız ..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gündür araba bakıyorum ve 40000 lira bandını geçmemeye çalışıyoruz. Ama adam gibi arabaların 40000 lira bandını biraz aştığını gördüğümüzden esnek davranıyoruz. Neyse, konuya dönecek olursak, aklımda Golf 1.6, Astra 1.6, Megane 1.6 ve Duster 1.5 dCi vardı. Golf'ün en erken 1.5 ay sonra gelecek olmasından, donanımının zayıf olmasından ve seneye kasa değiştirecek olmasından vazgeçtim. Megane 1.6 Exp. modeline de 42000 dediler telefonda, yüzyüze gelin konuşalım, güzel bir şeyler yaparız dediler ama bana biraz pahalı gibi geldi. Vazgeçmesem de ikinci plana attım. Duster bakmaya gidince onu da konuşacağım tabi.

Şimdi asıl olarak Astra 1.6 Edition ve Duster dizel arasında kaldım. Biraz değişik diyorum biri jip, diğeri otomobil, segment farkı var. Zaten bunu ben belirtmesem, diyecek arkadaşlar çıkacak. Neyse arkadaşlar, siz olsanız hangini alırdınız ?

Bir türlü karar veremedim, yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca yönetici arkadaşlardan rica ediyorum, konuyu Araç tercih başlığına atmayın. Konu ölüyor, istediğimizi bulamıyoruz.

Saygılar.

• bende aynı limitlerde GOLF-ASTRA-A3 arasında kaldım ama yardımcı olan çıkmadı maalesef esnek davranabilirim demişsin.. astra dizel alamayacaksan uzak dur derim, yakıt olayı sorun çıkarabilir. Golf kasa değiştirecek olsa da al ileri de mutlaka satabileceğin bir kasası oluyor her zaman

Orijinalden alıntı: frturk

bende aynı limitlerde GOLF-ASTRA-A3 arasında kaldım ama yardımcı olan çıkmadı maalesef esnek davranabilirim demişsin.. astra dizel alamayacaksan uzak dur derim, yakıt olayı sorun çıkarabilir. Golf kasa değiştirecek olsa da al ileri de mutlaka satabileceğin bir kasası oluyor her zaman

Yok, o kadar esnek değil. Olsa olsa max. 2000 lira.

O motorları tercih etmemin nedeni LPG uyumu olması aslında.

• Bence şimdiki arabalarda en büyük iki problemden biri görüş (ön, arka, yan) diğeri de süspansiyon kapasitesi. Bunlardan birinde Golf diğerinde de Duster nispeten iyiler.

Kaza testleri açısından Golf daha iyi görünüyor, pek kötü yolları görmeyecektse Golf tercih ederdim. VW'de en büyük problem otm. tercih edildiğinde tek komponentin aracın fiyatının yarısına denk gelmesi.

Opel de dinamikler açısından iyi bir arabadır ama orada bir test sürüşü gerekir, beklenti ve algılar farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Bence şimdiki arabalarda en büyük iki problemden biri görüş (ön, arka, yan) diğeri de süspansiyon kapasitesi. Bunlardan birinde Golf diğerinde de Duster nispeten iyiler.

Kaza testleri açısından Golf daha iyi görünüyor, pek kötü yolları görmeyecektse Golf tercih ederdim. VW'de en büyük problem otm. tercih edildiğinde tek komponentin aracın fiyatının yarısına denk gelmesi.

Opel de dinamikler açısından iyi bir arabadır ama orada bir test sürüşü gerekir, beklenti ve algılar farklıdır.

Yıllık ortalama 40000-50000 km yol görecek bir araba, her türlü yolu görecektir. Otoban da görür, çiftlik yolu da.

Dediğiniz doğru, Duster ve Golf'ün güzel bir görüş açısı var. Megane da fena değil. Burada Astra sıkıntı oluyor ama büyük bir problem değil. Neler kullandık biz bir bilsen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.