Bildirim
Bira Şişelerine Para Verirler Mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tanesi 20 kuruş
ben eskiden topluyordum ama artık uğraşmıyom,bazıları içine işiyor dikkat et -
hocam 18 yaş altıyım tekele gidip bunları verebilir miyim? Alır mı -
Kapağı açılmamış içi doluysa verilir. Sen otel odalarımda arakla yolunu bulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben depozitoyu soruyorum -
O şişeler depozitolu olsa ne olcak adam 3 şişeyi içince sarhoş kafayla evin yolunu zor buluyor. Aynı kafayla o şişegi kırmadan tekel bayının yolunu nasıl bulacak.quote:
Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434
hocam ben depozitoyu soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yanlış anladınız heralde sahilde birsürü var içip içip atmışlar bazıları kırık dediğiniz gibi ama sağlamlarda var şimdi bunu tekele götürsem para vermez mi? -
verebilirsin alırlar,üstteki ayyaş galiba soruyu anlamamışquote:
Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434
hocam 18 yaş altıyım tekele gidip bunları verebilir miyim? Alır mı -
Verir kardeşim. 25 kuruş her bir boş şişe.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Reis sen nasıl bir kafadasın, adam ne sormuş sen ne anlatıyorsun, baya da kaptırmış anlatıyorsun valla :Dquote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
O şişeler depozitolu olsa ne olcak adam 3 şişeyi içince sarhoş kafayla evin yolunu zor buluyor. Aynı kafayla o şişegi kırmadan tekel bayının yolunu nasıl bulacak.
Alıntıları Göster -
yıllardır değişmeyen tek fiyat
-
2004'te toplar satardık. Tanesine 25 kuruş verirlerdi harçlığımızı çıkartırdık. Şimdide 25 kuruşmuş şaşırdım. Değmez be kardeşim.
-
Yaptığın ameleliğe değmez. Hiç uğraşma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

verebilirsin alırlar,üstteki ayyaş galiba soruyu anlamamış
![]() |
Verir kardeşim. 25 kuruş her bir boş şişe.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X