Şimdi Ara

Bira.FM son yayın playlist (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
13
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buranın kapatılmasında emeği geçen herkesin ......
  • Hocam maalesef değil
     Bira.FM son yayın playlist

@kaan114

Playlist'i bilen var mı?
  • 21. yüzyılda insanlar stresin, sıkıntının içinde eriyip gidiyor. Haliyle bu da insanları sarhoş eden maddelere yönlendiriyor. Bir süre dinlenmek istiyorlar. Önce sorunun kaynağına inmek lazım. Uyuşturucu yasaklandı da ne oldu ? Gizliden yine satılıyor. Yasaklanmış olmasına rağmen çok büyük bir piyasası var.

Öğrenciler stressiz bir an yaşamak istiyor. Bu yüzden öğrenciler arasında içki, uyuşturucu kullanımı çok fazla. Yasaklamak hiçbir şekilde çözüm getirmez. Bunu unutmayın.
  • kötü oldu beee

• o kapanır başkası açılır bknz;http://raki.me
  • Bira.Fm sayfalarına kurucularına falan çok ulaşmayı denedim. Playlist, flashlarını falan istedim bu işleri daha yasal bir yoldan çevirebiliriz diye düşünüyorum. Gelin birlik olalım onlara Facebook,Twitter gibi sosyal ağlardan ulaşmaya çalışalım ne kadar çok mesaj o kadar dikkat. Benim için Bira.Fm'in bir duruşu vardı Yemiştik yaşları olan bitenin farkında bir kısımdık. Sevdiğim kızla küstük,konuşamadık Bira.Fmi keşfettim illa her an içiceksiniz diye birşey yok çoğu kez oyun oynarken,evde gezerken, yatarken çok dinledim bazen çalar saatleri ile uyandım.Şimdi uzun bir süre sonra aynı kızla konuşuyorum hatta yakın arkadaşım şimdide Bira.Fm beni bıraktı. Sol en üst tarafta hala 97fm sık kullanılanlarda duruyor keza site çökmeden önceki normal hali ve benim Eyvole! sayfası dediğim son süpriz sayfası hala açık 2 gündür Chrome kapanmıyor onlar gitmesin diye.Son yayını 6-7 arkadaş dinledik benim için özel bir kişide vardı bu listede.Belki her son yeni bir başlangıçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 30 Temmuz 2013; 0:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Peki bu radyonun suçu ne ?

Kaç bin yıllık biranın ismini duyar duymaz alkol mu içiyoruz.

@POWER64

Radyo ile ilgili bir tek cümle yazmadım arkadaşım dikkat ettiysen. Bence topluma zararı olan ve özendirici olan herşey düzenlemelere tabi tutulabilir. Yasaklar ile değilde toplum bilinci ile yetişen ve düşünebilen bireyler olmamız gerekiyor. Yoksa ismini dahi ilk defa duyduğum bir radyodan rahatsız olmam.

Araştırmalar şunu gösteriyor ki zararlı madde sıralamasında. Sigara > Alkol > Esrar > Hap > Uyuşturucu maddeler diye giden uzmanların ortak kanısı olan ciddi bir sıkıntı var dünyada.
    Çok güzel isimler bulunabilir. Eğer ilkeli bir yayın organı ise ismini daha yaratıcı bir şekilde değiştirerek devam edebilir.

biranın 5 lira olması bir düzenleme değildir. dolaylı yoldan alkolü yasaklama çabasıdır. faşizmi kelimelerin anlamlarını değiştirerek normalmiş gibi gösteremeye çalışmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steso

quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Peki bu radyonun suçu ne ?

Kaç bin yıllık biranın ismini duyar duymaz alkol mu içiyoruz.

@POWER64

Radyo ile ilgili bir tek cümle yazmadım arkadaşım dikkat ettiysen. Bence topluma zararı olan ve özendirici olan herşey düzenlemelere tabi tutulabilir. Yasaklar ile değilde toplum bilinci ile yetişen ve düşünebilen bireyler olmamız gerekiyor. Yoksa ismini dahi ilk defa duyduğum bir radyodan rahatsız olmam.

Araştırmalar şunu gösteriyor ki zararlı madde sıralamasında. Sigara > Alkol > Esrar > Hap > Uyuşturucu maddeler diye giden uzmanların ortak kanısı olan ciddi bir sıkıntı var dünyada.
    Çok güzel isimler bulunabilir. Eğer ilkeli bir yayın organı ise ismini daha yaratıcı bir şekilde değiştirerek devam edebilir.

biranın 5 lira olması bir düzenleme değildir. dolaylı yoldan alkolü yasaklama çabasıdır. faşizmi kelimelerin anlamlarını değiştirerek normalmiş gibi gösteremeye çalışmayın.

Benzinde 5 tl oldu hocam, kullanmayın mı demek istiyor devlet. Sen faşizm görmüş biri olarak böyle diyorsan doğrudur Ben görüşlerimi yazdım sadece.
    Alkol benim dünyamda yok. Pek umurumda da değil. Ama sizin açınızdan önemli ise tabi ki bunu savunacaksınız. Hoş alkolü savunmakta büyük bir ironi ve komik bir durum ama neyse.

Unutmayın başımıza bela bu lanet şeyler. Sigarası, alkolü hiç olmasa keşke hayatımızda.
    Çok yuva yıkıyor, çok insanı çürütüyor. İki bira atarım keyfime bakarım muhabbeti olmuyor işte her zaman.

Bu arada biranın fiyatı 5 tl oldu demek. Cidden pahalanmış meret.

• Kapanmasından 1 gün önce arkadaş tavsiye etmişti. Allah cezasını versin o arkadaşın şimdi derin üzüntüler içerisindeyim.
  • Arkadaşlar playlist'i komple indirip mp3 olarak çeviriyorum. Ardından isteyen olursa mediafire, dropbox gibi sitelere direk mp3 olarak toplu halini atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Arkadaşlar playlist'i komple indirip mp3 olarak çeviriyorum. Ardından isteyen olursa mediafire, dropbox gibi sitelere direk mp3 olarak toplu halini atabilirim

Çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImagınePerest

quote:

Arkadaşlar playlist'i komple indirip mp3 olarak çeviriyorum. Ardından isteyen olursa mediafire, dropbox gibi sitelere direk mp3 olarak toplu halini atabilirim

Çok iyi olur.

Birkaç kişiden daha olumlu tepki aldım, upload'ı yarın vs. yaparım. Linki burada isteyen herkese PM yoluyla atacağım. Yönetimin bunu herhangi bir şekilde baltalamasını istemiyorum.
  • quote:

Hocam playlist var mı komple?Varsa çok iyi olur .
  • benim anlamadigim bu elemanlar dj felan degilki . gidin istediginiz sarkiyi indirip dinleyin ya da baska radyo mu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

benim anlamadigim bu elemanlar dj felan degilki . gidin istediginiz sarkiyi indirip dinleyin ya da baska radyo mu yok

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

quote:

benim anlamadigim bu elemanlar dj felan degilki . gidin istediginiz sarkiyi indirip dinleyin ya da baska radyo mu yok

/>

yanlis anlama taraf tutmuyorum da sen yanit ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

işte olay o değil. olay o insanların 2 yıl boyunca verdiği emeğin bir kelime ile yıkılması. bu radyoda yalnızlıklarımızı, kederlerimizi, dertlerimizi unuttuk. yeri geldik güldük eğlendik. yeri geldi ağladık. bir çok dinleyici yapılan binlerce playlistlerin milyonlarca şarkının bir anda kaybolmasından dolayı şikayetçi. internette yayın yapan en iyi radyonun bir kelime için kapatılmasından şikayetçi. diyeceksin başka bir kelime seçselerdi. radyonun yayın ilkesine göre seçilmiş en iyi isimdi. dinleyicilerin dostu, sırdaşı olduğu için isyandalar. bu kadar iyi playlistleri olan bir radyo söyle onu dinleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

Hocam playlist var mı komple?Varsa çok iyi olur .

http://www.youtube.com/watch?v=yGRV-uLYafY&list=PLDRmtV4SnGiETY451hr7xuoyyDZBrQdt3

Buyur hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.