Şimdi Ara

Bir zamanların FRANK DE BOER'u AJAX'ın T.D. Oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bir zamanların FRANK DE BOER'u AJAX'ın T.D. Oldu..

Geçen yıl Hamburg'u çalıştırdıktan sonra 2009/10 sezonunda Ajax'ın başına geçen Hollandalı teknik adam Martin Jol, kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayırdı.

Ligde 1-1 biten NEC maçının ardından bu kararı alan eski Tottenham menajeri, bu akşam kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada konuya açıklık getirdi.

Bu güzel kulübe tüm kalbiyle elveda dediğini belirten Jol, "Beklentilerimize göre yaşayamayız. Kulübün her gün maruz kaldığı eleştiri kadroda ve kulüpte baskı yaratırken bu durumu düzeltmek için en doğrusunun bu olduğunu düşündüm. Milan maçı öncesi bu kararımı açıklıyorum ve kısa vadede kulüp için en yararlı sonuçların geleceğini temenni ediyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Ajax'ın genel direktörü Rik van den Boog, 54 yaşındaki hocaya teşekkür ederken takımın sorumluluğunu Frank de Boer'un alacağını açıkladı.

Ufak bi not düşüyüm ;

Her ne kadar F.De Boer takımın başına getirilse de devre arası FRANK RIJKAARD'ın takımın başına geçeceği konuşuluyor..

Ne ilginçtir ki ; G.Saray TTARENA'nın açılışında Ajax ile oynayacak.. F.Rijkaard tekrar Istanbul'a gelebilir.. Hemde Sarpsız -Ayhansız daha güçlü bi takımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 7 Aralık 2010; 12:13:39 >

• F. de bour ne alaka.tam okuyamadım ama bizdeyken hiç bir olumlu hareketi olmadığından sevmiyorum kendisini
  • Devre arasına kadar geldi Frank de Boer. İyi oyuncuydu bakalım nasıl bir hocalık kariyeri olacak.

Riijkaard geçerse Ajax'ın başına açılış maçı iptal olabilir.
  • Sene sonu Martin Jol bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Devre arasına kadar geldi Frank de Boer. İyi oyuncuydu bakalım nasıl bir hocalık kariyeri olacak.

Riijkaard geçerse Ajax'ın başına açılış maçı iptal olabilir.

Yada dediği gibi kaliteli oyuncularla kurulu bir takımda nasıl futbol oynanırmış gösterip bizi 10 layabilir
  • Frank de Boer Milli takımda Marwijk'ın yardımcılığını yapıyordu. Galiba asıl görevi yine milli takımda ancak burada geçici olarak görev yapacak ki Rijkaard boştayken kaçırmazlar onu.

Gerçekten hayat çok tuhaf. Galatasaray: Episode II - Rijkaard Strikes Back

Tabi olmayabilir de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.