Şimdi Ara

BİR ZAMANLAR LASERİON VE SPACE ADVENTURE COBRA VARDI + 20 25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laserion voltrandan vazgeçirmişti tapıyordum.gene adventure cobrada mükemmel di ikisinide şu an hayal meyal hatırlıyorum ama deli gibi sevdiğimi hatırlıyorum.bunların müzikleride mükemmeldi girşi ve kapanış hele laserionunki inanılmazdı hatırlayan izleyen varmı bunları zamanında sonraki nesil pokemon dijimon felan abidik gubidik çizgifilmlerle büyüdü o yüzden çok şanslıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3man -- 18 Aralık 2010; 23:38:16 >

• "alem bakar laserıon akar" panpa

nedense 80-86 arası kusakta laserıon-voltran kapısması vardır.mesela ben laserıon cuyumdur.gel gelelım benden 2 yas buyuk agabeyım sıkı voltrancıdır.

acaba sorun bızdemı dıye dusunurken kısa bır ınternet arastırmasıyla bırcok bu tıp vakanın oldugunu ogrendım

http://3.bp.blogspot.com/_HDtrvbkZ4Q0/SAazX59j0vI/AAAAAAAAAIQ/zSKehmPVGW/s400/Laserion+strikes+back.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 18 Aralık 2010; 23:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

"alem bakar laserıon akar" panpa

nedense 80-86 arası kusakta laserıon-voltran kapısması vardır.mesela ben laserıon cuyumdur.gel gelelım benden 2 yas buyuk agabeyım sıkı voltrancıdır.

acaba sorun bızdemı dıye dusunurken kısa bır ınternet arastırmasıyla bırcok bu tıp vakanın oldugunu ogrendım

ben voltranı 5 6 yaşımda ezbere çiziyordum ama laserion başka bişeydi abi ışınlanması felan 3 boyut olayı sonra müzikleri geçen torrent den full indirdim sountrackını 20 parçanın hepsimi güzel olur abi onunda etkisi vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3man
    ben voltranı 5 6 yaşımda ezbere çiziyordum ama laserion başka bişeydi abi ışınlanması felan 3 boyut olayı sonra müzikleri geçen torrent den full indirdim sountrackını 20 parçanın hepsimi güzel olur abi onunda etkisi vardır

yok abı hele o ısın kılıcı yokmu lazeryonun of-of-of
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

yok abı hele o ısın kılıcı yokmu lazeryonun of-of-of

aynien ışık hızıyla ortadan ikiye b öler ve sonra o aşırı karizmatik pozunu verirdi youtubedeki video görüntüleri çekimleri çok kötü ama orjinali çok iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.