Şimdi Ara

BİR ZAMANLAR ETİ TURTİ VARDI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisi hayatımda yedigim en lezzetli aburcuburlardan biri olur. Bir Egeli olarak incirlisini cok begenirdim. Ahududulusu ve çikolatılısı da son derece iyiydi. Sorun şu ki; sanırım turti nin üretimi yıllar önce durdurulmus. Ben de etrafımda bulamıyorum sanıyordum. Bu kötü haberi alınca yıkıldım. Benim gibi bunun hastası olan, zamanında orda burda arayan elemanlar vardır forumda
    Birde bunlara alternatif olarak yiyebilcegimiz aburcubur varmıdır?

http://www.etietieti.com/urunler.aspx?mainId=1&subId=64

BİR ZAMANLAR ETİ TURTİ VARDI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 4 Mart 2012; 3:58:00 >

• Gece vakti dersten sonra aklima soktun turtayi. Bende cok severdim ama bulamiyorum artik.
  • Deşme yaramı deşme gece gece.
  • harikaydı. etiye mail yağdırsak belki dikkate alırlar
  • hâla var ama minikli paket. 9 tane minik turti var içinde. ben hâla alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

harikaydı. etiye mail yağdırsak belki dikkate alırlar

Harbi şöyle bi 500-600 kişi toplu mail atsak iş yapabilir
  • Konuyu görünce aklıma geldi. Tamamen aklımdan çıkmış. Ne yerdim bi' zamanlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ufak lokmalık halinde satılıyor, eğer başka bir ürünle karıştırmadıysam eve alışveriş yaparken büyük marketlerde görüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Ufak lokmalık halinde satılıyor, eğer başka bir ürünle karıştırmadıysam eve alışveriş yaparken büyük marketlerde görüyordum.

evet büyük paketlerde ufak versiyonları var ama tadı aynı değil gibi geliyor bana. bir ara da kat kat tat satılmıyordu ama şimdi tekrar satılıyor, belki turti de satılmaya başlar ileride.
  • dehşet birşeydi yahu
  • Uno'nun elmalı tarçınlı turtası var marketlerde, denemiştim lezzet olarak iyiydi.
  • Hatta turti kardesligi diye reklamlari cikardi yanlis hatirlamiyorsam, vay bee ne gunlerdi cok severdim turtiyi
  • Çok iyi hatırlıyorum bunun yarışması vardı.
  • Ahududulusu en güzeliydi bak şimdi benimde aklıma soktun.
  • çağrıda var diye biliyorum

edit:annem almıştı bir kere
  • affetmezdim ahududulusunu. Cocuklugum geldi aklıma..
  • Geçenlerde benimde aklıma gelmişti ama adını hatırlayamadım.Gerçekten tadı güzeldi.
  • Ahududulusu fenaydi
  • Ayıptır yav
  • ahududulusu gerçekten çok güzeldi

aklıma dürüdün şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.