Şimdi Ara

Bir zamanlar bi '' Erdinç İyikul '' vardi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir erdinç reis DH'nin eski yöneticisi 1e1'in mesut çevikle beraber Her cuma olmazsa olmaziydi.. İnanilmaz cana yakin samimi Adam gibi adamdi.. Forumda da sevmeyeni yok gibi bişiydi.. Sonra ayrildi 2012'de gidiş o gidiş nereye gitti ne yapiyor nerde şu an biliyormusunuz... Hatirliyorum gittiği gün forumda açilan bi konuda '' Şimdi gidiyorum çünkü Gerçekleşmeyi bekleyen Çok Büyük Hayallerim var... Ama ilerleyen zamanlarda döneceğim '' gibisinden bişiyler demişti..

Nerdedir ne yapar bilen var mi ? Tahmin ediyorum en iyi Mesut çevik bilir.. Hocam nerede Erdinç.. @Speed-Step

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Ocak 2014; 3:38:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Riot gamesde çalışıyor.

• Bilinmezmi bu herif , merlinincanavari.com da çalışıyordu çook eski zamanlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvşalıTavşan -- 28 Ocak 2014; 3:41:05 >
  • Twitter : @erdinciyikul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboocum -- 28 Ocak 2014; 3:43:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Riot Games Türkiye ayağı da çalışıyor bildiğim kadarıyla..

• Mesut çevikle yaptiklari 1e1'ler Bence ''Müthişti.. '' Uzun zamandir yapilan inceleme videolari bana ayni tadi vermiyor.. DH'de yine değerli kaliteli yöneticiler falan var ama Erdinç hoca başkaydi valla.. Umarim hayallerini yani EA Games gibi CryTek gibi Oyun yapabilme ve Geliştirme noktasina getirir kendini..

• Ofiste birebir elini sıkmıslıgım ufak bir muhabbet etmisligim var, iyi adamdi vesselam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef Riot Games'de çalışıyor
  • Riot Games Türkiye tanıtım mıydı ulaştırma mı ne öyle bi bölümün müdürü az çok tanırım kendisini LoL Türkiye finaline davetsiz sokmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot Games'in Halkla İlişkiler ve Topluluk Müdürüdür.

Erdinç Reyiz gitti çok üzüldük.BSC sanki anlamını yitirmişti.Mesut Reyiz'ide kaybedersek DH yarısını kaybeder.Diğer yarısıda Erdi Reyizzz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Ocak 2014; 4:43:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.