En azından hayvanseverlik ve ağaç dikme şovu yapıyorlar. Din ve milliyetçilik şovu yapanlar da var |
Bir Z kuşağı realitesi: Dikkat çekmeye çalışmak... (3. sayfa)
-
-
Tabi sevilmiyorlar çünkü Sorgulama , Eleştirme var çocuklarda. Eski kuşaklar gibi ne dersen boyun eğdiremiyorlar. Maalesef bu şartlari hak etmediler çoğu işsiz kalacak ve bı ev araba için ömürleri bitecek yazık . Hala çıkıp nasil bu çocukları yere vuruyorsunuz. Ülkenin şu halinden X kuşağı en en sorumlu kişiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yol yapma şovu, köprü yapma şovu, cami yapma şovu, camide videolar-fotolar çektirip milletin değelerini sömürme şovu, tv'ye verdiği her röportajda arapça konuşma şovu, kendine ait olmayan parayla havaalanı yapıp sonra anasının gözü kadar zarar etme şovu, yandaşları zenginleştirme şovu, suriyelilere yardım şovu, Amerika'yı televizyondan çemkirdikten sonra gece telefonla özür dileme şovu, her seçimden önce yerine getirilmeyecek olan ilk 100gün planları şovları.
Ben daha çok şov sayarım, kudurun şerefsizler. Sizi Z kuşağı kurtararcak. Ülkenin ağzına sıçtınız. Allah belanızı versin hepinizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her kuşağın tripleri farklı. ben 38 yaşındayım . bizim kuşağın tripleri de farklı. hani yazdıkların doğru olsa bile bunu gelip başlık haline dönüştürecek kadar sana giren çıkan nedir ?
Gelipte bu tür başlıklları açmaya utanır insan . birde 42 kişi oy verip yukarı atmış başlığı. yazık ya size. kuşaklar ile uğraşmaya devam edeceğinize aç karnınızı doyurun . Asgari ücret üstünde nasıl kazanırım bunları düşün biraz. öyle anandan babandan harçlık alıp . sonra gelip DH de başlık açmaya benzemiyor bu işler. Heleki forumdaki 5-10 tane aktroll gibi birilerine biat etmeye hiç benzemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 1 Haziran 2021; 13:50:51 > -
Olur mu öyle şey hocam, ülkedeki her kuşak 10 numara mükemmel durumda, tek suçlu z kuşağıquote:
Orijinalden alıntı: Alen Doğu GencerHer kuşağın tripleri farklı. ben 38 yaşındayım . bizim kuşağın tripleri de farklı. hani yazdıkların doğru olsa bile bunu gelip başlık haline dönüştürecek kadar sana giren çıkan nedir ?
Gelipte bu tür başlıklları açmaya utanır insan . birde 42 kişi oy verip yukarı atmış başlığı. yazık ya size. kuşaklar ile uğraşmaya devam edeceğinize aç karnınızı doyurun . Asgari ücret üstünde nasıl kazanırım bunları düşün biraz. öyle anandan babandan harçlık alıp . sonra gelip DH de başlık açmaya benzemiyor bu işler. Heleki forumdaki 5-10 tane aktroll gibi birilerine biat etmeye hiç benzemiyor.
İnsanların cebinde akıllı telefon var diye laf eden amcalar gerçek anadolu halkı, z kuşağı ise özenti gençlik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onları yetiştiren gene ana babaları.Suç gene büyük oranda önceki kuşaklarda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X