Şimdi Ara

bir yılda 3000 km yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben onu bir ayda yapıyorum tabi antalya dışında çıkmazsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

ben böyle şeylerin kayıdını tutarım...şu an kullandığım 94 1.2 corsa'yı 25.05.2005 te 110.820 km de almışım...bugün itibari ile 115.232 km de...yani 19 ayda 4412 km yapmışım...yeni rekor bende sanırım...

ben her gun 200-250 km yol yapıyorum.
    konfeksıyoncuyum.
    sabah aksam personel servısı yapıyorum.gun ıcınde malzeme alımı ıcın arabayla gezıyorum.
    ayrıca tura cıktıgımızda oluyo.
    mesela ıstanbula gelcem pazartesı

yanı kısacası benım ıcın yılda 3000 km şaka gibi
    ben 1 ayda daha fazlasını yapıyorum

• ben ankaradayken yılda 40 bin km yapıyordum, şu an istanbulda yılda en fazla 10-12 bin yapıyorum. trafik yogunlugundan 15 km lik yolu 2 saatte gidiyoruz neredyse Istanbulda, deniz yolunu kullanıyorum karşıya gecerken. 2 satte gececeginize 20 dakkada geciyorsunuz....
  • ben iki sene önce amerikada 1 haftada 2300 mil yapmıştım. bu da yaklaşık 3680 km yapıyor. yalnız hiç yorucu olmadı aksine, çok eğlenceliydi :)
  • 18 inde direksiyona geçmiş yılda 120-140bin km ortalama yol yapan 37 yaşında bir insanım . Yaptığım her km bana bir şeyler öğretti yani boş bir şöför değilim . Araba meraklısı sevdalısı olduğum için istanbul trafiği bile beni direksiyondan alıkoyamaz . Sağlığım olduğu sürece kullanacağım , keşke biraz daha geç dünyaya gelip araçların ileride olası uçarak kullanılacağı zamanları görmek isterdim . Aracın içinde oturup sağını solunu bile kurcalamak kaputu açıp motor ve yürüyen aksam hakkında yorum fikir yürütmek benim en keyifli anlarım . Ne bileyim böyle konuşunca bu işlere fazla ilgisi olmayanlar laflarımı çocukça karşılayabilir, ama bilen de duygularımı paylaşacaktır.

Sevgiler ...otomobille kalın
  • herhalde dalga geçiyosun.yılda 3000 km ve çokk mu diyosunn
    ben 6 ayda 16000 km yaptım.herhalde soruna yanıt olmuştur.
  • arkadaşlar ben 2002 de 98 model araba aldım.araba 20.000 km.idi yaklaşık 4,5 seneden beri kullanıyorum ama acil işler haricinde veye bayram seyran haricinde çıkarmıyorum.negerek var sabah işe giderken trafik stresini çekmeye.paşalar gibi sıkiş tepişte olsa belediye otobüsleri ve tren var.şu an aracım 47.000 km.de şimdi rekor bendemi peki ödülüm nerede.satmak isterken inanan alır inanmayan almaz.satmak için fazlamı km.yapmak lazım buna katılmıyorum.kazasız belasız, rahat ve keyifli sürüşler.
  • bundan önce 2002 325Ci vardı yalşaık 3 ay filan kulandım..
    3 ayda 8000 km filan yapmıştım..

çok az binmişim demi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut16 -- 23 Aralık 2006; 13:18:42 >
  • Bu konudaki rekoru amcam kimseye kaptırmaz heralde. 1983 yılında sıfır renault 12 aldı. Şuan bakmadım ama 2000 yılında 25 bin km'de idi araba. Garajda yatmaktan çürüdü zaten. Ama son 2 yılda bir kaç defa uzun yol yapıp geldi, şimdi biraz kabarmıştır km. İlk fırsatta bakacağım merak ettim.

EDIT: Bu arada şimdi gördüm mesajı, nipp'in amcası benimkinden de felaketmiş bu konuda. Olaylardaki benzerlikler de şaşılacak derece. Her ikisi de amca, her ikisi de renault 12 almış ve ikisi de garajda yatırmış aracı. Biz bunları tanıştıralım nipp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 23 Aralık 2006; 13:31:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobilge
    bir yılda 3000 km yaptım
    arkadaşlar çok binmişmiyim

Ben geçende arabanın içinde 3 saat oturup müzik dinledim...
    arkadaşlar çok binmiş miyim?

Ama lütfen acele cevap bekliyorum, çok mu az mı öörenmem laazım hayat memat meselesi AACİLLLLL

ha 'ı da unutmayalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

Bende zonguldaktayım 16 ayda 4bin400 km yapmışım ama küşük şehir böyle.Buyuk şehirlerde fazla km yapılır ve motorda fazla yorulur o yuzden araba kucuk şehirden alınır.

benim arabayla kardeşimin mezuniyeti için gelmiştim zonguldağa, kusura bakma ama ordan araba alırken bir kere daha düşünmek gerek...yolları çok bozuk ve acayip yokuşlar var...oraya ne ön takım dayanır, ne şanzuman ne de fren...ayrıca deniz kenarı olduğu için çürümede bolca vardır heralde...kullanırken çektiğin eziyette başka tabi...Allah sizin oradaki otomobil sahiplerine kolaylık versin...
  • 3000 km neki biz 3 ayda 6000 km yapmıştık

bide 3 gün içerisinde 3 bin km yol gittiğim olmuştu yazın
  • Ben yılda 5000 - 6000 Km yapıyorum
  • hemde feci az yapmışsın ben yılda yürüyerek 3000 yapıyorum
  • 1 aralık ta noter satışıyla beraber arabamı aldım pug 306 99 model. bugün 23 aralık itibariyle tam 960 km yol yapmışım. 23 günde yani 1500 ü bulacak o.

fakat bence bir araba için 10 bin km gayet normaldir yıl olarak.baksana okula gidiyom arada bir 200-300 km lik şehir dışı yapıyorum 23 günde 1000 km diyebiliriz. yollar çok uzun yaw..

ilk arabama lpg taktırdığımda şöyle demiştim ankarada yaşayan biri oalrak " yaw ankaranın yolları caddeleri ne kadar uzunmuş iyiki taktırmışız ha şu lpg yi " 23 senedir ankaradayım
  • benim araçda 2001 model sıfır almıştım,halen 21.350km.de,ee makam aracı olunca böyle oluyor,ama garibimin ayakları açılsın diye haftada 1-2 kere küçük turlar atıyor,gün güneş görüyor.
  • ben de 07.07.2006 aldım arabayı 100000 kmdeydi şimdi aracım 105500 km de yani 5500 km yol yapmışım 5 ayda. 2003 marea Exculısıe
  • Bende 04.07.2006 da aldım ve şu an 4000 km de.
  • su an rekor bende galiba 10 ayda 72000 km
  • sizin amcalar ve benim babam cidden napmis bunlar zamaninda arabayi yatirim amacli almislar herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Bu konudaki rekoru amcam kimseye kaptırmaz heralde. 1983 yılında sıfır renault 12 aldı. Şuan bakmadım ama 2000 yılında 25 bin km'de idi araba. Garajda yatmaktan çürüdü zaten. Ama son 2 yılda bir kaç defa uzun yol yapıp geldi, şimdi biraz kabarmıştır km. İlk fırsatta bakacağım merak ettim.

EDIT: Bu arada şimdi gördüm mesajı, nipp'in amcası benimkinden de felaketmiş bu konuda. Olaylardaki benzerlikler de şaşılacak derece. Her ikisi de amca, her ikisi de renault 12 almış ve ikisi de garajda yatırmış aracı. Biz bunları tanıştıralım nipp

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.