koltuk döşemeleri alkantra kaplı tavan döşemesi alkantra kapı döşemeleri alkantra tavan döşemesi alkantra taban halısı yeni ısı ve ses yalıtımı = taban kapılar bagaj kapı camlarını çiziklerden dolayı değiştimiş direksiyon pompası sıfır abs pompası sıfır su radyatörü kaçak vardı artık sıfır kliması çalışır durumda sıkıntısız
wiseco forget piston eagle kol sti sıfır krank s16g turbo tial 38mm ext wategate gtspec headers down pipe up pipe front maunt intercooler 76mm cat back egsoz blitz nur spec r son susturucu (sesini bilen bilir) walbro 255 fuel pump iridyum spark plugs samco silikon hose kit turbo inlet sıfır aem widebant gauge boost gauge oil boost gauge water temp gauge volt gauge hks evc 5 hks turbo timer hks blow of 22b short shift 22b stoplar jdm corner lamb eibach yay advan rg2 18'' jant 215-35-18 lastikler sıfır omni hava kanallı ve delikli fren diskleri sıfır fren balataları sıfır exedy stage 1 debriyaj set sıfır vuruntu sensörü sıfır o2 sensörü sıfır maf sensörü sıfır xenon uzun kısa far paşa tuning front lip
Müthiş olmuş hele ön. Allah kaza bela vermesin.
ÖNLERDEN YERİMİ ALDIM
Görki Ankaraya al gel Mambayla bi yürütelim bakalım nasıl gidiyormuş yeni oyuncağın
Maşşallah kardeşim ALlah kaza bela vermesin güle güle kullanın
Bu kasa önden bakında R-34 ü andırıyor bana çok beğeniyorum.
teşekkurler elmander kardeşim daha iyileri senin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Görki Ankaraya al gel Mambayla bi yürütelim bakalım nasıl gidiyormuş yeni oyuncağın
senle yurumem ıcın buyuk turboyu takmam lazım abı onları takınca 350 hp falan verır şuan standart 350 hp dede abanabılmem ıcın sti şanzıman falan lazım 4x4 mübarek kırıyor dırek şanzımanı
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
senle yurumem ıcın buyuk turboyu takmam lazım abı onları takınca 350 hp falan verır şuan standart 350 hp dede abanabılmem ıcın sti şanzıman falan lazım 4x4 mübarek kırıyor dırek şanzımanı
Aman diyim o zaman gazlamayalım, kırılırsa senden çok ben üzülürüm
Güle güle binin kardeşim karda keyfi başka olur
antalyaya kar yağsa bi eğlenicezde :D
MaşaAllah Allah kazadan beladan uzak gazlamalar nasip etsin :))
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
MaşaAllah Allah kazadan beladan uzak gazlamalar nasip etsin :))
teşekkurler kardeşim :)
Sanirim siz daha oncede konu acmistiniz bu arac hakkinda, yanlis hatirlamiyorsam.
Araci cok cok begendim allah kaza bela vermesin resmen ruh tasiyor.
forumda böyle araçlar görmek çok güzel.
Kazasız belasız inş.
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
Sanirim siz daha oncede konu acmistiniz bu arac hakkinda, yanlis hatirlamiyorsam.
Araci cok cok begendim allah kaza bela vermesin resmen ruh tasiyor.
yok bu tek konu başkası olabılır belkı
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
forumda böyle araçlar görmek çok güzel.
Kazasız belasız inş.
teşekkurler
Kazasız belasız kullanın.İmkan varsa arka stopları değiştirseniz araç daha canlı durur
yok orjınal guzel arkadan boyle daha çok hoşuma gıdıyor. Teşekkurler :)
Güzel araç hayırlı olsun.
Şimdi kullanıcı adın Subarutugral mı olacak?
aracın gerçekten çok güzel. Allah kaza bela vermesin. araç içi resimleri de ekleyebilir misin?
advanlar orijinal mi? orijinal advanları nereden bulabilirim? eğer antalyada isen belki görüşebiliriz :) ben de kaş'dayım. subaru hakkında bol bol bilgi lazım bana :))
quote:
Orijinalden alıntı: insideman
Güzel araç hayırlı olsun.
Şimdi kullanıcı adın Subarutugral mı olacak?
2 tanede honda var yanında honda ruhumun yaşam kaynağı o hiç değişmez :)
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyurt
aracın gerçekten çok güzel. Allah kaza bela vermesin. araç içi resimleri de ekleyebilir misin?
advanlar orijinal mi? orijinal advanları nereden bulabilirim? eğer antalyada isen belki görüşebiliriz :) ben de kaş'dayım. subaru hakkında bol bol bilgi lazım bana :))
Buda bonus :emo:
oo görüşürüz tabi subaru hakkında bende yeni yeni bilgileniyorum :)
Hocam o ön konsola bir multimedya ekranı düşünmez misiniz bu şekilde oradaki saat sanırım ve teyp göz yoruyor ve gereksiz kalabalık. Arabanız harika tam genç arabası olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Nz9
Hocam o ön konsola bir multimedya ekranı düşünmez misiniz bu şekilde oradaki saat sanırım ve teyp göz yoruyor ve gereksiz kalabalık. Arabanız harika tam genç arabası olmuş
açıkçası pek sevmıyorum o tur ekranları gozumu alıyor bırde gereksız. Hafif bas vuran bir ses sistemi orta halli şık bir teyp işimi goruyor. Aracın herşeyınden memnunum şuan. Teybın ustundekı gri parçayı soruyorsan saat değil turbo timer. Arabayı çok sıkıştırıp turboyu yordugumuz zaman arabayı ben stop etsem bıle çalışır vazıyette tutuyor. Turbo içindeki aşırı basınçlı hava boşdıktan sonra aracı otomatık olarak stop ediyor turbolu araçalarda oldukça yararlı bır ekıpman :)