Şimdi Ara

BİR YEMEK İSTE Suat Durmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben şahsen yemek yapma işi ile uğraşan biri değildim, bu ramazan basında açlıktan instangramda dolaşırken rastladığım bu crazy abi sayesinde yemek olayına merak saldım
    derken baya baya yemek yapmaya başladım

sizde bi bakın adam manyak yav :D

https://www.youtube.com/channel/UCa6G2pjSPIRRKhixsN4_FBQ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de youtube kanali 30.000ken izlemeye basladim cidden sirf anlatimi icin bile izlenebilir.

• Tantuni yapcam ama öyle tepsi yok

• daha 300 abonesi var yokken amatör videolar çekerdi, o zamanlar daha samimiydi ama her türlü suat abi iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suat ustam benim be adam adam

• Updullah hocam

• Mutfağa girmezsen yapamazsın diyerek olayı özetler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇAYLANAN ADAMA NE OLDU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem demir tava var
    hem et pişirme püf noktaları var
    hem de çok ilginç bir ocak var
  • Önceki videoları iyiydi. Yanında çalışanlara vs kokoreç yapardı iş yerinde . Daha sonra parayı mı buşduğundan yoksa internet aleminde ünlü olduğundan mı ne ego kasmaya başladı eski kalitesi yok .

• anaa tavuk öyle yapılıyor mu? herif dümdüz tavaya attı kızarttı tavuğu.
  • Önceleri amatör olarak yaptığı videolar piyasada tutulunca tatlı para da akmaya başlayınca Burjuva tarafına geçen bir internet fenomenidir.

İlk zamanlar File Market'ten kaşar,hindi füme, Bim den ketçap mayonez ile yaptığı yemekleri şimdilerde Trüf Mantarlı Mayonez , Dana Antrikottan Füme et , Premium şarküterilerden aldığı beleş lüks peynirlerle yapmaktadır.

İzlenme sayısı arttığı için eskiden kendi cebinden aldığı ürünlerin yerini , etleri kasap hanefi'den beleş , Şarküteri ürünleri maibalat'tan beleş , deniz ürünleri Tunçbalık'tan beleş...

Kebap yiyeceği zaman mesela anlaşmalı olduğu bedava yediği 2-3 kebapçı var oralara gidiyor. Ataşehirdeki o bilinen kebapçı ya bi de Yekta ya gider. Sarı Restoran ile de beleş anlaşması var hep videosunu çekiyor aman şöyle iyi böyle iyi .... Fiyatlarına bi bakın ocak söndürecek cinsten, porsiyonlar cücük kadar adisyonun dibindeki rakam fena.... !!!

3-5 anlaşmalı yeri var artık. Kebapçı,Kasap,Şarküteri,Balıkçı vs... Bunlardan aldığı beleş ürünlerle evde garip yemekler yapıyor. Ürün beleş olduğu için de basıyor eti ,peyniri vs . O kadar malzemeyi neye koyarsan koy zaten lezzetli olur , yaptığı yemeğin maliyeti zaten fecaaat durumda , o malzemeler beleş olmasa o kadar malzeme ile kimse gidip öyle yemek yapmaz zaten

Kazan-Kazan sistemine dönmüş artık. Firmalarn dükkanların reklamını yapıyor, Yeme içme ,yemek yaparken kullandığı ürünleri de beleşe getirip bi de üzerine Youtube geliri yanına kar kalıyor.

İşi gücü yerinde kendi otomotiv servisi vs var , youtube gelirine aslında ihtiyacı da yok ama para tatlı geliyor anlaşılan...

Farklı yerler gezip farklı restoranlar yöresel lezzetler gezen bi adam değil , nerde beleş varsa ona gidiyor. Sonrasında da devamlı aynı yerlerin reklamını yaparak tekrarlıyor.

Farklı yerlere gidip yayınlama konusunda Ayhan Mortepe daha objektif bunun yanında...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.