Şimdi Ara

BİR YARDIM PES13 OYUNDA ÇOK KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Olayı Düzelten Yok mu Sistemim Kaldırıyor Önceden Kasmıyordu Şimdi Başladı Bu Konuyu Bilen Birisi Lütfen Yardim Edebilir mi ????

• Kardeşim bu nasıl bir tesadüftür bu gün aynısı benimde başımda geldi lütfen çözümünü bilen buradan bize yardımcı olsun.
  • Dostum bir şeyin farkına vardım bu sadece PES ile alakalı değil NBA 2K13 dede aynı hata var bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartu24

Dostum bir şeyin farkına vardım bu sadece PES ile alakalı değil NBA 2K13 dede aynı hata var bende.

Vallaha 1 Haftadir Yardim Bekliyorum Bir sürü yol denedim de bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

Dostum bir şeyin farkına vardım bu sadece PES ile alakalı değil NBA 2K13 dede aynı hata var bende.

Kasma derken bendeki yanlış anlaşılmasın benim bilgisayarımda inanılmaz yavaş ilerliyor oyun bir anda gerçekleşti sabah oynayabiliyordum akşam oynayamamaya başladım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

Kasma derken bendeki yanlış anlaşılmasın benim bilgisayarımda inanılmaz yavaş ilerliyor oyun bir anda gerçekleşti sabah oynayabiliyordum akşam oynayamamaya başladım.

Aynı durum gibi birşey hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.