Şimdi Ara

Bir umut yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçücük de olsa ? Veya S.ogan ile Erdoğan anlaşırsa ve İçişleri, Savunma ve Milli Eğitim Bakanlıkları verilse (ki bence hayatta vermezler) önümüzdeki 5 yıl, geçirdiğimiz 5 yıldan bir nebze olsun daha iyi olur mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Millet ittifakı Sinan Oğan'ı içişlerine verip "Bölücü terör örgütü P*K'nin kökünü kazıyacağız" derse Cumhur ittifakından da oylar kopabileceğini ve 9 milyon sandığa gitmeyen seçmenden bir kısmının da sandığa çekilebileceğini düşünüyorum. P*K bitecek deyince oy vermeyecek varsa zaten Kandil'e heyet gönderen Erdoğan'a oy verebilir.

ek: Erdoğan'ın gerçekten %49,5 aldığını düşünmüyorum. Yurt genelinde ne kadar mükerrer oy kullanıldığını ve YSK'ya ne kadar yalan veri girildiğini gördük. Millet İttifakı 2. turda seçim güvenliğine daha çok önem verirse Erdoğan'ın oylarının gerçeğe daha yakın olacaktır. Burada kilit nokta sandıklar değil oyların taşınması. Tüm sandıklara adam dikseniz bile o oylar AKP arabalarıyla YSK'ye taşınıyor.

• umut hep var dün yoktu bugün var hocaaam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuya yazılan mesajlar siliniyor mu noluyor a 4 5 kisi yazdi sildi sanki bildirim geldi bir sürü

• Bence yok ya da daha doğrusu benim yok. Buradan dönmesini imkansız görüyorum.

• Hocam her yer liyakatsiz yeğen kuzen arkadaş dolu. Sadece bakanlık yönetimini almakla sistemin düzeleceğini düşünmek biraz hayal olur gibi

• Kk aynı kafayla 2.tura giderse imkansız

• sinan millet ittifakina gecerse kendi ayagina sikar bence
    ne yapip edip cumhurla anlasmali
    dedigin gibi en azindan onumuzdeki 5 yilimiz daha iyi gecebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    10 ay önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umut var ama benim yok

• oguz uygun kullanıcısına yanıt

rte sence 0.5 fark için bakanlık verir mi allah aşkına sinana siktir çekse bile kazanma ihtimali %80lerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cananla ekoyu kampanyanın başına geçirmişler birkaç güne demirtaşa özgürlük diye slogan atarlar

• ezici bir üstünlükle fark atmak istiyorsa iş birliğine gidebilir.şu an kazanacakları garanti gibi görünse de halkın %51'i erdoğan'ı istemiyor

ben kolay kolay s*ktiri çekeceklerini düşünmüyorum

• Eskilerin bir lafı vardır

'£ş£k ölecek, ters dönecek de $.k.i güneş görecek

Vay anam vay babamm …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 16 Mayıs 2023; 14:37:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kax123 K kullanıcısına yanıt
    Güzel sözmüş hocam kaydettim bunu✍

• Umut olup olmadığını bilmiyorum ama Reis tekrar kazanırsa Yks derece çalışmamı bırakıp yurtdışına gideceğim.

• Millet ittifakı Sinan Oğan'ı içişlerine verip "Bölücü terör örgütü P*K'nin kökünü kazıyacağız" derse Cumhur ittifakından da oylar kopabileceğini ve 9 milyon sandığa gitmeyen seçmenden bir kısmının da sandığa çekilebileceğini düşünüyorum. P*K bitecek deyince oy vermeyecek varsa zaten Kandil'e heyet gönderen Erdoğan'a oy verebilir.

ek: Erdoğan'ın gerçekten %49,5 aldığını düşünmüyorum. Yurt genelinde ne kadar mükerrer oy kullanıldığını ve YSK'ya ne kadar yalan veri girildiğini gördük. Millet İttifakı 2. turda seçim güvenliğine daha çok önem verirse Erdoğan'ın oylarının gerçeğe daha yakın olacaktır. Burada kilit nokta sandıklar değil oyların taşınması. Tüm sandıklara adam dikseniz bile o oylar AKP arabalarıyla YSK'ye taşınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 16 Mayıs 2023; 14:53:35 >
  • Yurt dışına gidebilecek imkanın varsa YKS neden çalışıyorsun, neyi niye bekliyorsun gitmek için ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.