Şimdi Ara

Bir Ülkeyle Daha Vize Kalktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Brunei ile Türkiye arasında vizeler kalktı. Bu müjdeyi AB Bakanı Egemen Bağış, Twitter sayfasından ''Brunei Sultanı Anıtkabir ziyareti ve müzesinden etkilendi. Sayın Abdullah Gül ile vizeleri kaldırma ve elçilik açma kararını duyurdular'' şeklinde duyurdu.

Yıllardır Bilmediğim Ülke Yok Derdim Papua Yeni Gine'den Tut Kongo Cumhuriyetine Kadar Bilirdim Kendimden Utandım Brunei Türkiye'ye Yakınmı Arkadaşlar

• vay be demek vize istiyolarmış mış da kalkmış brunei ne lan
  • Brunei ne lan?
  • Yine mi brunei
  •  Bir Ülkeyle Daha Vize Kalktı !

burasıymış
  • Evet Araştırdım Bende 300.000 Nüfus güneydoğu asyadaymış

2.ss geldi

Brunei'den Bi SS Ne Yalan Söliyim İçimi Açtı

Cennet Gibi Geldi Bana bura nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 10 Nisan 2012; 23:22:14 >

• daha önce giden türk var mı ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

insanları nasıl onlardan resim koyun bakalım.300bin nüfusla zengindir o krallık

öhöm

Türkiyeye uzaklığı ne acaba merak ettim uçakla kaç yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 10 Nisan 2012; 23:45:27 >

• Valla bende neredeyse bütün dünyadaki ülkeleri biliyordum ama Brunei'yi ilk defa duydum.Onunda sebebi Brunei Sultanı gelmiş haberlerde gördüm
  • oha bende ülkeleri iyi bilirim zannederdim ilk defa duydum lan adını
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Valla bende neredeyse bütün dünyadaki ülkeleri biliyordum ama Brunei'yi ilk defa duydum.Onunda sebebi Brunei Sultanı gelmiş haberlerde gördüm

avrupada bi ülke var bakalım bilecek misin "andorra" ?
  • Kadıköyün nüfusunun yarısından azı gibi bir şey :D
  • Tek tük bilmediğim ülke vardır ilk defa duydum lan
  • gide gide bi hal oluyorduk çok iyi oldu
  • bizim yaptığımız Atak helikopterini altın kaplayıp satalım bunlara iyi para.
  • çok zengin bir ülke

vikipedi
  • Benim tüm yazılımlarım lisanslı artistliği yapan, ve bilgisayarına bakılınca ecüş bücüç programlardan başka bir haltı olmayan bilgisayar gibi hissediyorum nedense..
  • Cografyada arasak bulamayiz arkadas
  • Bize Rusya ile Ukrayna yeter. Donetsk uçak bileti 100TL olmuş ne işim var burneide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

burasıymış

Brunei ya da resmî adıyla Brunei Sultanlığı, Güneydoğu Asya'da Borneo adasında yer alan sultanlıktır. Ülkenin tek komşusu Malezya'dır. Başkenti, Bender Seri Begavan'dır. Dini, İslamiyet (resmi), Budizm, Hristiyanlık, resmi dili ise, Malayca ve İngilizce'dir.
    Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan Brunei Sultanı Sultan Hassanal Bolkiah, eski gazeteci Malezyalı Azrinaz Mazhar Hakim ile 2005 yılında 3. evliliğini yapmıştır.

*Kaynak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.