İphone 3GS JB-Unlock ve HP dizüstü Win7 64 bit kullanıyorum...
PC ye kablo ile gelen interneti, kablosuz olarak telefonum da da kullanmak istiyorum...
Bunu kullanan bir sürü insan var (forumlardan okuduğum kadarıyla) Ama ben bir türlü beceremedim...
Bunu gerçekten başarabilen birisi tane tane anlatabilirmi acaba? nerede yanlış yapıyorum anlamadım...
Biligisayarlar arası geçici ağ kurdum olmadı,
yerel ağ bağlantısı(kablo ile olan) ile kablosuz ağ bağlantısını köprüledim olmadı...
son olarak connectify me diye bi program kurdum hotspot oluşturdum oda olmadı...
Hiç bir şey yapmanıza gerek yok...
Usb ile iphone u baglayın ve bilgisayarın iphone u tanımasını bekleyin Sonra Ağ paylaşımı sekmesinden internet paylaşımını aç' a tıklayın açılan sekmeden de Usb yi seçin.
Biraz bekleyin baglanacaktır otomatik ve iphone da da üstte mavi ekran belirip ne kadardır baglı oldugunuzu gösteren sayaç gelecektir.
Allah Allah !!!
Niye hemen bu anlaşılıyo anlamadım. Gayet açık bi şekilde anlattım ama okumadan cevap yazılıyo heralde...
Sayın inferno, o bahsettiğiniz durumun tam tersini soruyorum ben...
Buarada kaynak internet PC den geliyo. PC deki interneti paylaşıma açıp, oradanda, iphone gösterip (wifi ile), telefondan inyernete girmek istiyorum.
Senin bahsettiğin durumda, operatörün sağladığı internet paylaşıma açılıyo. Yani kaynağı vodafone olan interneti, PC ye paylaştırarak, PC den internete girmeyi sağlıyor...
Buarada ise yerel bir internet bağlantısı var zaten (fiber kablo) Ben bunu pc den kablosuz olarak mekana yaymak istiyorum...
Suan disardayim kimse cvp yazmaz ise aksam onuda yazacagim